Pazar, Ocak 15, 2006

Son Liste.












Şimdi özel istek durumundan "Sulin" için unuttuğum aburcuburlarımdan pastırma ve içli köfteyi yazmayı bir borç bilirim arkadaşlar..İçli köfte mümkünse kızartılmış olsun..Pastırma ise çiğ olarak belki pidesi , en çok paçanga ve kuş gribi geçtiğinde kesinlikle yumurtalı biçimde tarafımdan ilgilenilecektir:))
lütfen bana senin listen de hala eksikler var deyip durmayın arkadaşlar, lütfennnnnnnnn.

10 yorum:

  1. içli köfte bi aburcubur mu ayol :)
    yapmayı öğrendim ben gel yapiim

    YanıtlaSil
  2. Benim için öyle ama..
    ok...geliyorum doğu akdenizdi değil mi? ileride sağda?

    YanıtlaSil
  3. :) kavşağı donunce ilk cıkan apartman

    YanıtlaSil
  4. emre etli börek mi :)) neresi börek ayol onun

    YanıtlaSil
  5. AYY SEN BİR SÜRÜ ŞEYLER KOYMUŞSUN...GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILDI...ŞİŞMANLICAZ YAKINDA YAAA :)))

    YanıtlaSil
  6. Bunlar sadece aburcuburlarım :)

    YanıtlaSil
  7. hayatım sen ne yaptın ya konurmu o resimler öyle ortalık yere al acıktım ben şimdi ay kim çıkardı bu aburcubur işini nerde içli köfte yapabilen insan bende gelicem
    öperim karnım guruldayarak

    YanıtlaSil
  8. Emre; ,içli köfte o lütfen yanlış söylemeyelim..Güneydoğunun tanınmış yemeklerinden:)
    Tozbezi; ben sadece yalancısını yapmayı biliyorum..Yani tepsidekini..

    YanıtlaSil
  9. 2 su bardağı süt
    2 yumurta
    1 yemek kaşığı şeker
    1 çay kaşığı tuz
    1 paket kabartma tozu(küçük paket)
    2 su bardağı un
    iyice karıştırılır.Mümkünse teflon tavaya bir kepçe dökülür.Kenarından kaldırabildiğinde çevirme zamanın gelmiş demektir.Çevirip 1 dakika pişirerek ateşten alınır.Üstüne az yağ sürülür.
    Yerken tavsiyem ezine beyaz peynir ve çilek reçeli.Ya da krem çikolata.Afiyet olsun..

    YanıtlaSil
  10. yazdim tarifi cok merci

    YanıtlaSil