Cuma, Ocak 16, 2009

Ortaya Karışık

Bugün biraz içiniz açılsın dedim :) Çok güzel bahçe ile ilgili bir yazı hazırlıyorum..Az bilinen çiçeklerle ve bahçe düzeniyle ilgili bir yazı olacak. Bugün evdeyim ve biraz evde dinlenmek istedim.. Burada da hava yağışlı ve bahçe havası yok en azından bilgisayarda bahçe ile ilgili bir şeyler yapmak istedim..

Ortaokuldan en yakın kız arkadaşım aradı.. Önce ben onun eşine ulaştım, telefon numaramı verdim.. Sinanobada oturuyorken tam onu buldum dediğim anda buraya taşındığımızdan, uzun süredir görüşememiştik... (Facebook sayesinde- evet sonunda girdim :) Burcu bana mart ayında daha sayfa açmış, (bütün belalalara da Burcudan bulaşıyorum :)) Ben yoğunluktan giremedikçe hadi hadi diye sıkıştırıp durdu. Sonra kasım ayında yavaş yavaş baktım biraz, yoğunluk vardı girmek 2-3 gün öncesine kısmet oldu. Mail listeme , herkese yeni mesaj attım ve face' e girmek kırolalarla aynı zamana kaldı dedim :) beni eklesinler fazla uğraşmayayım diye .. Bu yüzden adımı , soyadımı bilen varsa ekleyebilir, önce bana danışarak diyelim tabii ki , bilmeyenler için üzgünüm.. Burcu açtığından şimdiki adım soyadımla Face' teyim..Dedikoduları sonra yapacağım, yani nasıl bulduğumu :))

Tabii eski arkadaşlarıma ve öğretmenlerime ulaşınca -yani bir kısmına- meşhur ve sevdiğim bir grubun üyesinin müzik öğretmenimin kızı olduğunu -öğretmenimin kendisinden- öğrendim :)) Çok sevindim.. Annesine çekmiş :))

Yeni düzenlemeler yapıyorum..Evde çalışmayı özlemişim.Çarşamba günü yardımcım geldi ve ikimiz birden eve giriştik..Terslikler bir yandan ama kış düzenlemeleri de iyi oldu.. Antalya'dan yaptığımız ufak tefek alışverişlerle de bayağı bir düzenleme yaptık bu arada..

Fazla zaman ayırmadan kalkıp işlerimi bitireyim..Sanırım elektrikler de kesildi..Çağıl' ın bilgisayarına bağlı güç kaynağı kesilmeden yazıyı yollamam lazım.

5 yorum:

  1. Hatuncuğum,
    Ben de güzel bir bahçem olsun isterdim. Bir gün olur dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten iç açıcı bir fotoğraf. Bahçe yazısını bekliyorum hevesle. Benim evim bahçeli değil ama annemin evi bahçeli, bende istifade ediyorum oradan. :)

    YanıtlaSil
  3. Asotikkrepciğim,Bu aralar çocuktu okuldu işti derken hiç fırsat bulamıyorum internette dolaşmaya. Özlemişim yazılarını.

    YanıtlaSil
  4. Resim gerçekten çok güzelmiş...

    YanıtlaSil
  5. Bir üstteki yorumumu bu resmi de katıp yapmıştım..
    bir de buradan tekrarlayayım..
    Ev ve bahçe ''masalsı'' güzellikte..Gerçekten..
    Eline sağlık canım:)

    YanıtlaSil