Salı, Şubat 28, 2006
























Bugün Şükran Teyzenin doğumgünü..Kendisine bugün saat 3.30 da bir parti yapıyoruz..Ona huzurevindeki yatağında kullanmak üzere bir hint işi yatak örtüsü aldık.Fikir benimdi..Sağolsun arkadaşlar da uyum sağladılar.Size yazacak vaktim olmadı fakat geçen gün TRT 2 de "hayat akarken" adlı bir program var..Ona konuk olduk..Şükran Teyze çıkıyordu illa bizi de çıkardı.Çatı katını ve bizi, Şükran Teyzeyi çok güzel bir şekilde vermiş.Hoşumuza gitti.
Beni de Şükran Teyze ile ilgili düşüncelerimi söylerken vermiş..Biz cd den seyrettik.
Sobelenmişim..Hem Cerise hem de Biyonik beni sobelemiş..Cevaplıyorum..
YAŞADIĞIM ŞEHİRLER : Kırklareli(Demirköy kasabası-10 yaşıma kadar)İstanbul(29 yaşıma kadar) ve Fethiye.( 4 şehir ama benim başka yok.)( bir ara Kefken de yazlığım vardı..Adapazarı..Hafta sonları giderdik.)
TEKRAR TEKRAR İZLEYEBİLECEĞİM 4 FİLM : Yurttaş Kane, Rüzgar gibi geçti, Kwai Köprüsü, Casablanka yabancılar.. Yenilerden Yüzüklerin Efendisi..Al yazmalım selvi boylum, Ah Belinda, Eşkiya, Babam ve oğlum, Vizontele..yerliler. Dizi ise SanFransisko Sokakları..siyah beyaz trt zamanı..8 çocuklu aile..Küçük ev..Bonanza..Mc millan ve Karısı.. Aşk gemisi..( benim gibi tv kurdu biri için sayı azaltamadım) Yenilerden Avrupa Yakası ve Ihlamurlar Altında..CNBC-E deki x- file, ve bütün polisiye diziler..TATİLİÇİN GİTTİĞİM 4 YER : İğneada ,Abant, Kemer, Side, Adrasan..(5 oldu yine..bunlar beğendiğim yerler.)YAPTIĞIM iŞ : Restaurant İşletmeciliği, Reklamcılık, Gazetecilik..EN SEVDİĞİM 4 YİYECEK : Kapama (trakya yemeği) , Zeytinyağlı yaprak sarma, Börek , Sucuk ve pastırma..ŞU AN OLMAK İSTEDİĞİM YER :İstanbul.SOBELEDİĞİM KİŞİ: Mutfakcamı Burcu, Sunthıng, Eşekbaşı, Arzum...Son anda Çağıl'ı da sobeledim :)

15 yorum:

Adsız dedi ki...

SEVGİLİ MUTFAKCAMI VE ASORTİK
ÜÇ DURUM VAR ÖNÜMDE İŞLE İLGİLİ. BENİM TERCİHİMİN ÖNEMİ YOK. GÖREVLENDİRME YAPACAKLAR.DUA EDİN DE HAYIRLISI OLSUN.

Asortik Krep dedi ki...

Dualarım seninle canım :)

Deadora dedi ki...

insallah senin icin hayirlisi neyse o olur.. Allah gönlüne göre versin..

Unknown dedi ki...

Nice seneler olsun Sukran teyzeye
yaninda sizin gibi sevenleri oldukca ne mutlu oluyordur kimbilir,bir dahaki ziyaretinde ellerinden opermisin benim icin.

Asortik Krep dedi ki...

Teşekkür ederim deadora..
Veda Zamanı, tanıyan ve tanımayan herkes için bugün öptüm onu..Çok duygulandı ve hediyesine bayıldı.

Gamzeli dedi ki...

Şükran teyzenin doğum gününüde bizim kutlarsın canım :)

Asortik Krep dedi ki...

MİNE beni okumaya devam ediyorsan sana ağustos ayı için bir villa buldum eşyalı 1.500 ytl.

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

Fethiye de hala oturuyormusun?? :)))))

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

Bana heryeri sordun bir Fethiyeyi sormadın. :)))

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

Fethiyeden blog yazan biri olucagı hiç aklıma gelmezdi.

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

Karşılaşırız belki birara Çalışta oturuyorsun sanırım??!!!

Asortik Krep dedi ki...

aqua, evet fethiye de oturuyorum :)
Çalışta..belki açıklamak istemezsin diye direk fethiyedemisin demedim.Eğer bana mail atmak istersen asortikkrep@hotmail.com dan ulaşabilirsin..
seni bulduğuma bende sevindim :)

Adsız dedi ki...

kefken adapazarında değil kandırada senin coğrafya dersine beden hocası mı giriyordu bu kadar basit bir şeyi bilmiyorsun ve utanmadan blog yazıyorsun. yuh ya senin gibilere okuyanada yuh.

Asortik Krep dedi ki...

Adsız,
Çarli,benim erkek kardeşim.. Biz çocukken Çarli'nin melekleri dizisi vardı ve çok severdik,Çarli oradan kalma bir isim kendi aramızda. Hem bu muhabbette birine maymunluk düşerse eminim onu hiç tanımadığı ve okumadığı bloglara salakça yorum yapan olarak siz hak edersiniz,benim kardeşime kalmaz "maymunluk".
Kefken olayında haklısın Kocaeline bağlı ama benim oturduğum site,evet şimdi çok kıskanacaksınız ama orada yazlığım vardı -165 villalık 2 yüzme havuzlu bir site, Kefken'i madem o kadar iyi biliyorsunuz o siteyi de bilirsiniz,askeriye yanı- :)) o Adapazarlıların sitesi idi, bu yüzden bana hep Adapazarına bağlı gibi gelirdi,gerçek okuyucumdan özür diliyorum -insanlar hata yapabilir- ama bak siz yazdınız bizde öğrendik.Hem eminim benim aldığım eğitim sizinkinin en az iki katıdır. Bu kadar bayağı espri yapmanızı da yaşlı olmanıza yordum.Biz çocukken sizin gibi espri yapanlar etrafta bolca vardı bu yüzden modası geçmiş esprilere alışkınım.

Asortik Krep dedi ki...

Okuyucuya not,Adsız'ın ilk yorumu Çarli maymun anlamına mı geliyormuş gibi oldukça kısıtlı bir "anlayışta" yorumdu,yanlışlıkla sildiğimden iki yoruma aynı anda karşılık vermek zorunda kaldım.
Allahım sen bizi kendini çok şey sananlardan koru yarabbim.Amin.