Çarşamba, Şubat 15, 2006

sevgili kendim.. ! sana hediye aldım:)


Dün sevgililer günüydü ya..baktım ki kimse bana hediye almıyor bende gittim bugün kendime sevgililer günü hediyesi fiyakalı bir güneş gözlüğü aldım.Ben şu ekran çerçeveli ve kemik gözlüklere bayılıyorum..Bana yakıştığına da inanıyorum..En sonunda iki gözlük arasında kaldım.Biri daha büyük ve gösterişli diğeri daha doğal görünümlü idi.Ben doğal olanı seçtim çünkü gözlük benim 12 ay kullandığım bir aksesuar.Her yerde de takıyorum.Ayrıca gözlüksüz araba kullanamam..Güneşten çok rahatsız oluyorum çünkü.Ayrıca Uzunbey mutlaka bu çok büyük diyecek ve hevesimi kaçıracak diye düşünüyordum bunu seçerken..Haklıymışım..Daha doğal olanı seçmeme rağmen buna bile büyük ekranlı dediği için iyi bir tercih yapmışım :) Orada kar-kış-fırtına varken size gözlük muhabbeti yapmak iyi bir fikir mi bilmem ama oralardan rahatsız olan varsa atlasın gelsin güneye yerleşsin..Elimizden geldiğince kolay adapte olmanıza yardım ederiz artık..Görüşmek üzere..

19 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Mine,Ağustosta Ölüdenize yakın bir yer kiralamak için kesinlikle en son nisan ya da mayısta hareket etmeniz lazım..Eğer size ulaşabileceğim bir mail adresi verirseniz bu konuda birkaç gün içinde birşeyler bakabilirim..Benim mail adresim: asortikkrep@hotmail.com
evet daha önce annelergrubuna üyeydim :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Mine,eski bir dost.anneler grubuna hala üyeyim ama sadece mailleri takip ediyorum.aktif olarak katılmıyorum. bizim biz olduğumuzu nasıl anladın çok şaşırdım ben ya...tekrar görüştüğümüze çok sevindim.sevgiler...

Adsız dedi ki...

gozluklerin cok hos sen de oyle.yakismis gule gule kullan.
uzaktan

Mert dedi ki...

Bende de araba kullanirken gece isiklar cok gozumu aliyor. Gozluk yakismis bence de gule gule kullan.

kedi dedi ki...

Oy oy oy Asortikim krepim fıstığım.Bu sen misin yoksa gözlük katoloğundan fırlamış bi afet mi?Bilgi de vermemişsin.Malum ben meraklıyımdır bilirsin:)Yaz bakiim bu kim?

yorgungeyik dedi ki...

gözlükler şahane.ben de aldım kış başında bi tane malum daha ucuz oluyo..prensin taciz dolu bakışlarında seçtim en büyüğünü en havalısını.adam iğreniyo gözlüklerimden ama bence ben çok güzel oluyorum onları takınca.eheheh

Sunthing Special dedi ki...

Göslüklerinizi güle güle kullanın efenim,destekleriniz için ayrıca teşekkür ederim ;)

Asortik Krep dedi ki...

Yazıyı dün yazdım,şimdi girip son yorumları okuma fırsatım oldu..Arkadaşlar ben zaten genelde nette adım ve hatta yerim belli olmasın isteyenlerdenim..Bunu başarabiliyormuyum ..hayır.Kendi resmimi zaten yayınlamazdım..ama onu ben zannedeceğiniz de aslında hiç aklıma gelmedi :) Ünlü manken Yüksel Ak..Gözlüklerimizin biçimi aynı rengi farklı.Yalnız bu noktayı kesinlikle Biyonikkedi için açıklıyorum ki mankenlikte ve zayıflıkta(şimdilik) her ne kadar iddialı değilsem bile yüz güzelliği açısından yarışırım :)

Asortik Krep dedi ki...

Eşekbaşı, o ben değilim ama evet fıstık gibiyim..Hatta iri bir fıstık :) "Kaju" da diyebilirsin bana..Asortik kaju.

Asortik Krep dedi ki...

Sunthıng, ne demek ! herzaman..

Cerise dedi ki...

Ben de sen sandim resimdekini!
Gule gule kullan cicilerini :)

Asortik Krep dedi ki...

Ben baktığımda kim olduğunu anladığım için ve gözlüklerin modeli aynı olduğu için resmi seçmiştim..Beğendiğine sevindim.

Sulin dedi ki...

ya ben de böle buyuk çerçeveli gozluk takmak istiorum ama ya yuzumden dusuo ya da yuzum gorunmuo. sinek gibi bişey oluo. sen aldıgına gore bunlar sende olmuo. sanslısın valla ne diim :)

Asortik Krep dedi ki...

Sulin o zaman balıkgözü gibi büyük ama yatay olan modellere bir bakarmısın lütfen..Sanırım senin tarzın onlar olabilir :)

Sulin dedi ki...

nerden bildin :D normal gozlugum bile ole :)) aynı mahallede oldugumuza dair suphelerim var. saygılar:)

Asortik Krep dedi ki...

:) anlattıklarına göre tahmin ettim..ama yakın da olabiliriz :)

Asortik Krep dedi ki...

Ben bu resme baktığım an onun Yüksel AK olduğunu anladığımdan herkesin tanıyabileceğini düşünmüştüm..Yanılmışım..Sevindiğine sevindim :)

Gamzeli dedi ki...

Süper yakışmış gözlük yaa....

Asortik Krep dedi ki...

Mine, bugünkü yazımın yorumlarına bakarmısın ?