Salı, Mart 07, 2006

Bugün yeni arkadaşlarımdan biriyle dışarıdaydık..İş için beraber gezdik..Ona yardımcı olmaya çalışıyorum..Bir ara genç bir hanım peşimden adımla seslendi.. Asortik hanım diye döndüm selam verdim..Herkes beni tanır buralarda.. Size teşekkür ederim tam biz umudumuzu kesip dönecekken bize bu işi bulmamız için gerekli olan fikri verdiniz dedi..Sayenizde burdayım ve mutluyum dedi..Ne güzel.. Çok sevindim..Benim sayemde mutlu olan insanlarla ben daha mutlu oluyorum..İyi ki bu işi yapıyorum..Başka bir işte bu kadar mutlu ve mesut olamazdım herhal :))
Yukarıda ki resim biz küçükken pazar sabahları saat 10.00 da başlayan aile filmleri vardı ya ..Bana onları hatırlattı..Ne garip artık pazar sabahları bu saatlerde hep magazin ve ya çocuk programları var..Bir kişininde aklına o eski güzel filmlerden koymak gelmiyor mu ..Ben, olsa seyrederim halen o tür filmleri :)
Havalar ısınmaya başladı buralarda.Pazargününü deniz kenarında iyi bir kahvaltı ederek ve yürüyüşle geçirdik..Döndüğümüzde saat 4 tü..Güzel geçmiş bir haftasonu işe mutlu ve güzel başlamamızı da sağlıyor..
Görüşmek üzere..

9 yorum:

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

pazar günü yayınlanan o filmleri ben de istiyorum. aslında cumartesi günü saat on birde yine aile filmleri oluyordu bir ara trtde.oralar şimdi sıcaktır tabi burada soğuk gene geri dönmüşken, sıcakları okumak iyi mi oluyor kötü mü bilemiyorum.sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Hava sıcak ama dün gece tam bloğu yazdım bir yağmur bastırdı sesten durulmuyor içerde..Yine de son günler bundan sonra hava açar artık :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

yine yagmur var ama :((8

kedi dedi ki...

Burda da burda da:(
Ben de hiç sevmem yağmuru.
Bahar geldi derken nazar değdirdik.

Asortik Krep dedi ki...

Ben yağmuru severim ama burada bir yağınca durmadan yağıyor..Yinede yarın işlerimiz çok, yağmur yağmasa iyi olur.

kedi dedi ki...

Asortiik,diyet nasıl gidiyor bu arada?Bilgilendirmedin epeydir bizi?

Asortik Krep dedi ki...

Biyonikçiğim, kilo takıntım ne yazık ki hala yok..Her ay 5 kilo vererek zayıflamayı düşünüyorum..Geçtiğimiz ay 5 kiloyla bitti..Bu ay da kısmetse 5 kilo hedefim var :)

Adsız dedi ki...

Annemlerdeydik doğum gününde. Babam yine canı ne istiyorsa çocuğun canı çekmiştir bahanesi ile hazırlamış. Bir de rakı. Benim bira mı da unutmamış sağolsun. Biraz içtik biraz konuştuk. doğum günü kutlamasından daha ziyade yılbaşı yemeği gibi oldu.Çerezler, Mezeler... Annemlerin Çanakkale'den dönmüş olmalarının da etkisiyle muhabbet atoş üstüneydi. Bir de benim durum. Hayırlısı artık. Gerçi netleşti gibi ama yine de belli olmaz.

Asortik Krep dedi ki...

Hayırlısı olsun Çarlicim :)