Çarşamba, Mart 15, 2006

ehliyet-ruhsat lütfen..

Pazartesiden beri oldukça yoğun bir ortamdaydım..Sezonumuz açılmak üzere..Hazırlıklar başlıyor..Doğal olarak bizim işler de hızlandı..Bu arada bizim haziranda yaptığımız kültür ve sanat festivalimizin hazırlıkları da tam gaz gidiyor..
Sadece festival hazırlıkları bizim komiteye yetmeyince birde dayanışma derneği kuralım dedik..Burada başka derneklerde var ama bizim amacımızda olan yok..
Bugün erkenden Uzunbeyle büroya gittim..Çünkü onun devlet kapısında bir işi vardı ve büroda benim kalmam gerekiyordu.Son zamanlarda bende daha çok büroya takılıyorum çünkü ya onu ya da beni orda bulmak istiyor gelenler..O yokken öğlene kadar en az 12-13 kişi ve durumla uğraştım..Öğlen olduğunda bana akşam olmuş gibiydi.Bizim büro 2 katlı üst kat Uzunbeyin alt kat benim alanım..Ama o yokken 2 katı turlayıp durdum bugün..Büroda bizden başka insanlarda var ama iş bizim işimiz olunca herşey bize bakıyor..Öğlen Uzunbey bir yemeği hakettiğimi düşünüp beni yemeğe götürdü..Bir daha büroya dönemedim zaten..Günün geri kalanında dışarıda ki işlerimi yaptım ve 2 saat Çatıya atölyeye bile takıldım H. ile..6.30 du Uzunbey aradı hadi diye..Yarımsaat izin istedim çünkü hem deşarj olmaya ihtiyacım vardı hem de kaç oldu bir seramiğe 3 kere boya vuruyorum yarısı bitmeden telefon geliyor bırakıyorum ama başlarken kuruduğu için silbaştan yapıyorum..Bugün bir kere de bitirmek istedim ama bu seferde acele olduğu için sanki güzel olmadı gibi bir his var içimde..Tabii kurumadan belli olmaz..Yarın bakarız artık..Bu arada telefon açtığında ne yapıyorsun diye Uzunbeye deşarj oluyorum dedim ya çok hoşuna gitmiş..Eve geldiğinde de sık sık tekrarladı benim cümlemi :)
Atölyeden çıktım hava kararmıştı ama hava çok yumuşaktı..Tam gezme havası vardı, o kadar yorgundum ki kendimi arabaya zor attım..Bu arada uzun süredir işlerden dolayı araba onda..Hem yazın buradaki yoğunluktan hem de park problemi olduğundan Uzunbey sonunda motor ehliyeti almaya karar verdi..Daha önce motor kullandı ama kontroller çoğalınca ehliyetsiz diye kaç kere sıfır aldığı motorunu satmıştı.Bu ne demek arabama artık kavuşuyorum demek :))
not : resim Dali' den..

9 yorum:

Gamzeli dedi ki...

Allah kolaylıklar versin canım...Birde gözün aydın yani...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

abla, bana da bir pano yapacaktın öyle demiştin. yeter artık anneme de iki tane yaptın babama da, sıra bende. aslında yakın mesafeler içinde olsa evle iş de yürüsen. gerçi sizin orada kışın yürünür en rahat herhalde yazın güneşin altında adım atmaya derman kalmaz.

Asortik Krep dedi ki...

Yazın güneşte yürüyene yabancı gözüyle bakarız biz :))Akıllı adam gölgeden şaşmaz..

Asortik Krep dedi ki...

Gamzeli eşimde kutladı ..Gerçi bizim eski model(1976) bir land rover 'ımız var ama şehir içinde ben onu kullanamıyorum..Hem parketmek hem de kullanmak problem oluyor.Denize giderken bütün yaz sabahları onunla gittim..Hatta Annem geldiğinde ona beni jeeplerde taşıdı de diye baskı bile yaptım :))

kedi dedi ki...

Bu park sorunu yüzünden gideceğim yere ilk "park edebileceğim bi yer var mı? "diye sorarım.
Alışana arabasızlık çok zor geliyor dimi?Gören de arabayla doğduk sanır:)

Cerise dedi ki...

Trafik sorunu yuzunden asker donusu sevgilim de motor alacagim diye tutturdu. Ama ben cok korkuyorum motordan, ne yapsam da vazgecirsem acaba?

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

arabasız olmazzzzzzzzz kardişş

Asortik Krep dedi ki...

Biyonik, benim kullanmak istediğim araba şu an onun kullandığı..Land Rover değil..
İstanbulda olsa bende izin vermedim Cerise çünkü orada hız yapma limitin çok yüksek..Burası motor cenneti nuh nebiden kalma motorlarda 4 kişilik aileleri motor üstünde görebilirsin..Hız yapma oranın daha az çünkü yollar müsait değil..Hem o motoru iş için kullanmak üzere alıyor kendisi de pek motordan hoşlanmaz..
Aqua bence de ...hem ben 93 ten beri devamlı araba kullanıyorum..

Gamzeli dedi ki...

iyi yapmışsın :)