Perşembe, Mart 09, 2006

Taksim- İstanbul... Benim hatırladığım en eski Taksim kocaman bir ekranın bir binanın üstünde reklam panosu gibi ama yayın yapan bir tv gibi göründüğüydü..ve ben çocukken İstiklal caddesi trafiğe açıktı..
Şimdi Esra Akkaya ropörtajını izledim..Bence gerçek suçlu kocası ve Sanem Çelik..Bu saatten sonra ben oturup bir daha aliye izlemem..İzleyemem..O kadar uyuz oldum bu işe yani.Her türlü pislik var..Bir yanda hala kendini sevdiği sandığı bir eşle hayatını geçiren ve aldatılan bir kadın..Defalarca beni aldatıyormusun lafına yok öyle birşey diyen bir erkek..Ama bir yandan da iki kadını idare etme durumu..Sanem Çelik ise hem karısını seninle aldatan evli bir adamın evine git, misafir ol, evli olduğunu bile bile olaya devam et -bazen erkekler evli olduklarını saklıyor ama bu çok açık-adamın karısını beraber tatile yolla, sonra da otur milletin gözü önünde öpüş..E daha ne olsun artık..Sonra da hala özel hayatım de..Yüzsüzlüğün böylesi..Anlamadığım hala basında çıkıp konuşmaya yüz buluyorlar ve kadın programlarında eşi de suçlu diyebiliyor insanlar..Evli olduğun adama inanmak ne zamandır suç oldu..Toplumun b u anlayışı zaten hala kadınları suçlu duruma düşüren..Erkektir yapar..Yok öyle birşey..Aldatmak kadar bu mantığı güden insanların anlayışıda bir çeşit aldatmadır..Kendini aldatma.

16 yorum:

SUNSHINE dedi ki...

haklisin valla evli olup aldatiktan sonra esininde sucu var diyenleri anlamiyorum. evliligin kotuyse bosan, kimse kimseyi evli kalmaya zorlamiyor ayril istedigini yap. Evli birinin aldatmasi kadin veya erkek bence cok cirkin. ben olaylari sizlerden duydum unlu olsun olmasin bence farketmez. Erkeklere bu ozgurlugu verenlerde kadinlarin daha sonra onalri affetmeleri. Esinin gercekten seven ve affetmeyecegini bilen bir erkek aldatmaz. sevmiyorsa ceker gider bencede en hayirlisi bu

hl dedi ki...

SANA KATILIYORUM AMA TOPLUMUZDAKİ BAZI YARGILAR DEĞİŞMEDİĞİ SÜRECE ERKEKLER ALDATMAYA DEVAM EDECEK YUVA YIKAN TARAF HEP KADIN OLACAK ERKEK YUVASININ BÜTÜNLÜĞÜNÜ KORUMAK İÇİN SAKLADIĞINI ORTAYA ATACAK. BENİM ANLAMDIĞIM ŞEY KENDİNE GÜVENEMİYORSAN NE DİYE EVLENİYORSUN. ERKEKLERİN EVLENDİKTEN SONRA KADINLARA ACI ÇEKTİRMEYE HAKKI VARMIŞ GİBİ DAVRANMALARINI ANLAMIYOR.BU SADECE ALDATMAKLA OLMUYOR HER KONUDA BUNU RAHATLIKLA YAPIYORLAR CANIM

huysuz dedi ki...

Açıkçası bu iş böyle gittiği sürece, hani daha ilkokulda öğretilen 'toplumun yapıtaşı aile' olgusunun içi feci şakilde boşalacak bence. Bir süredir varolan ve televole tarzı medya maymunluklarıyla ortaya çıktığına inandığım bu yoz kültürde, insanlar aldatmayı normal olarak görüyor ve gösteriyorlar. Ve toplum da buna endeksli olarak, günden güne alışıp duyarsızlaşarak normal görmeye başlıyor bunları... Sanki bu tarz olaylar hep manken ya da sanatçı demeye dilimin elvermediği insanların camiasında yaşanacakmışçasına gösteriliyor. Gel gör ki, bu aldatmalar ve iki yüzlülükler, normal hayatta da sık sık görülmeye başlandı tv ve basının körüklemesiyle.Normal ya, erkek yapar ya, güzel kadına dayanılamaz ya! Aile de neymiş?
Yahu eskiden çok ayıp ve şerefsizce bişeydi aldatma.Ne zamandan beri televizyona çıkıp nasıl aldattığı ya da aldatıldığı hakkında demeç verecek kadar yüzsüzleşti bu ülkenin insanları?
Çok radikal bir fikir olacak belki ama, bir an önce, bu tarz olayların, medyanın reyting malzemesi olmaktan men edilip, toplumun aile yapısının dejenere edilmesine dur demesi lazım birilerinin !

Asortik Krep dedi ki...

Ayışığı, bence de erkekte olsa kadında aldatmamalı,aldatıp bağışlanacaklarsa da normal bir şeymiş gibi gösterilmemeli..Affetsin ama herkes hatasının arkasında dursun davranışını değiştirsin..2 kere 3 kere yap sonra birde çok iyi bir şeymiş gibi ortalıklarda gez .Anlamıyorum ya..

Asortik Krep dedi ki...

HL, bence bunun yöntemi insanlara bunun normal olmadığını hissettirmek..Ben erkek kardeşimde yapsa onaylamam kız kardeşimde yapsa onaylamam..Hatta Çağıl'a bu şekilde yaşamanın normal olmadığını söyleyerek onu şimdiden hoş görmesin diye bilgilendiriyorum..O tarz insanlara yaklaşımım kesinlikle sizin davranışınıza saygı duymuyorum oluyor..En duyarlı olduğum konulardan biri şiddet diğeri aldatma..Alternatifi yok !

Asortik Krep dedi ki...

Beetlejuice, bende tutumuna hayran kaldım ve güçlü kişilik örneği izlediğim birini seyrettiğime inandım..Erkeklerin kaliteli ve güçlü kadınlardan korktuğunu bir kere daha anladım..Beni en rahatsız eden daha düne kadar çok sevildiğimi sanıyordum cümlesi oldu ve bayıldığım diğer cümlesi ise beni kocam aldatabilir ama arkadaşlarım asla çünkü benim öyle bir arkadaşım olamaz demesiydi.(sanem Çelik arkadaşınızmıydı sorusuna dair cevabı)

Asortik Krep dedi ki...

Huysuz ve Tatlı, düşüncelerine aynen katılıyorum tepkimi ise şimdilik o tür programları ve o şekilde topluma yanlış mesaj veren insanları seyretmeyerek veriyorum..Örneğin benim evimde hiç İbrahim Tatlıses çalmaz sebebi kadınlara göstermediği saygı.Mehmetali Erbil seyredilmez..İnsanlara gösterdiği saygı..Hülya Avşar izlenilmez..Evliliğe ve aldatmaya karşı getirdiği tüm yorumlar için..vb.gibi tepkilerim vardır onun için o tür insanlar çıkınca zaplarım ben.

Gamzeli dedi ki...

Bencede yanlış bir olay...Adamda çok kabahat var...Çünkü önceki evliliğinde de Esra Akkaya da aliye gibi adamla çıkıyorlarmış ...Esra Akkaya yüzünden boşanmış...Herşey karşılıklıdır bence yani etme bulma dünyasıdır...Demek adamın huyu...Huylu huyundan hiçbir zaman vazgeçmez...

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

bu erkekler 'adam' olmazlaaaarrrr !

Asortik Krep dedi ki...

Gamzeli Esra Akkaya eski eşiyle dost olduğunu söyledi ama..Yanlış bir duyum herhal.

Asortik Krep dedi ki...

Aqua, bence de..

Unknown dedi ki...

Ben pek bir texas kaldim,
kim bu insanlar
esra akkaya, aliye ?

Asortik Krep dedi ki...

Veda Zamanı, Türkiye kaçgündür çalkalanıyor..Aliye dizisinde aldatılıp evinden kaçan bir hatun var..Kocası çocukları ona göstermiyor..O da mücadele veriyor kocasına karşı çocuklar için .İşte bu dizinin evli yönetmeni ve Aliyeyi oynayan aktrisi Sanem Çelik yönetmenin karısı Fransadayken Tarabya da bir çay bahçesinde araba içinde öpüşüp koklaşırken halk bunları görüp paparazzileri arıyor ve çağırıyor..Bunlarda yakalanıyorlar..Flaş haber olarak bütün ülke çalkalanıyor..Genelde bütün kadınlar bu diziyi seyrettikleri için ortalık karışıyor..Esra Akkaya burada aldatılan kadın (daha önce mahallenin muhtarlarında oynamıştı, kıvırcık saçlı tatlı bir hatun).Bu kadar çalkalanmakta da haklı çünkü Esra hanım evli olduğu erkek tarafından hala sevildiğini sanarak evliliğe devam ettiğinden yurda döndüğünde şok vaziyetlerdeydi..Halkta doğal olarak neyin gerçek neyin yapmacık olduğunu gerçekten bildiği için sanırım tepki verdi..Yani bu olayın bu kadar dallanıp budaklanması bence normal insanların bu kadar da olmaz ki diye tepkileridir..Anlayana..

kedi dedi ki...

Asortik,Esra,Kudret bi başkasıyla evliyken onunla beraber olmuştu ama.
Şunu düşünmeliydi"evliyken karısını benimle aldatan bu namussuz adam,benimle evlenince bir başkasıyla da beni aldatacak"
2x2=4,su testisi su yolunda hesabı.
Başta esrayı hemen "boşanıyorum"dediği için çok taktir etmiştim,avşar şahsiyetsizliğini ve aşağılık kadın halini göstermediği için.taaki her kanala çıkıp sürekli sürekli konuşana kadar."kudret onu çok seviyormuş,sanem bi gecelik ilişkiymiş,asıl aşkı oymuş,çook yalvarmış."falan
Boşuyorum dedin tamam,hala saneme 1 gol atmanın peşinde olmasaydı keşke.
Zaten adı kudret gibi güzel bi anlamı taşımaya layık olmayan o şahsiyetsiz,2meme,1kalça düşkünü herif.....yaa neyse işte.Üfff
Son cümlende ne güzel diyorsun. işte herşeyin özeti:
"KENDİNİ KANDIRMA" nokta.

Asortik Krep dedi ki...

Biyonik, iki gündür tv izleyemedim akşam misafirim vardı ..Şimdi de yine çıkıyorum kahvaltıya gidiyoruz..Yani son gelişmelerden haberim yok..Ama yabancıların dediği gibi " burası Türkiye"..Bir günde gündem değişebiliyor hele insanlar..!

Gamzeli dedi ki...

Bilmiyorum ama 2 kere izledim esra Akkaya yı ...İkisindede aynısını söyledi...Alah biliyor artık...