Salı, Mayıs 16, 2006

Kim derdi ki benim küçük oğlum bir gün büyüyecek ve bilgisayarla ilgili her konuda annesini geçecek..Bloğun en aşağısına sayaç koydu şimdi de Çağıl..Dün akşam koyduğumuz sayaç sayesinde bugün 24 saat olmadan yaklaşık şu saat itibarıyla bloğa giren kişi sayısı 170 oldu..Öncelikle bu bloğun tüm teknik işlerini hiç söylenmeden yapan ve bloğumu açan oğluşuma sonra da blok dünyasında beni yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum..

Reisin yokluğuna alışmaya çalışarak yoğun bir çalışma içine girdik bu hafta..Sizlerin 3 günlük tatil planlarınızı okuyunca ayın 21 ine kadar olan yoğunluğumuzu bir an için unutmak istedim..19 mayısta yapılacak büyük bir organizasyonda çeşitli işlerimiz olduğu için yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz..Gelecek pazartesiye kadar bütün izinler kaldırıldı..Dün nefes almadan akşamı ettik..Bugün düne oranla daha rahattık..Hafta sonu Anneler gününde biz mangal yapmaya ve denize girmeye Ölüdenize Kıdrak dediğimiz bir piknik alanı var Likya World yanında ücretli girilen (7.20 ytl araba başı) orada geçirdik pazarımızı 3 aile..Sabah gidip akşam geldik.Arada Uzunbeyin Belcekız da bir işi vardı o da gidip onu halletti..Ağaçların altından geniş bir plaja iniliyor ve isterseniz deniz kenarında güneşleniyorsunuz isterseniz piknik masalarında yemek yiyiyorsunuz.Oturduğumuz yerde ara ara Babadağ dan atlayan paraşütçüleri de seyrettik..Bayağı uzun bir gündü..Akşam 20.00 de kapanan piknik alanını 19.45 te terkettiğimizde kimse kalmamıştı..Bu biraz da maçtandı sanırım..Cim bom şampiyon olduya Çağıl havalara uçtu..Bizde sevindik onun sevincine :)) Bizim evde herkes GALATASARAYLI..

24 yorum:

KUGUU dedi ki...

Asortikim,theGulenYuzumBenim Cagil ve seni anlatan ne guzel bir resim bulmussun, bu biblo evinde de varmi? Bende baska versiyonu oldugu icin biblo serisini biliyorum....lol...
Bu arada varya dun senden once ben Cagilin o yastaki bilgisayar bilgisi ile gurur duymustum hepinizin giyabinda onun sayfasina girerek ve onun tariflerini okurken,guzel anlatimina herkesin anlayabilecegi sekilde o kadar ince dusunceliligine kesinlikle hayran kalarak mashallah demistim... duymussundur sen mutlaka annecikim benim...
Kuguboynu

gazel vakti dedi ki...

Benim oğlumda 8 yaşında bazen bende ona soruyorum pcle ilgili bu nasıl olcak bu napılcak.Üstelik bi sürede olsa bilişim dünyasında çalışmış biri olarak.Hiç yardımsız netteki ödevlerini yapıyor.Bütün oyunlardan sıkılıyor çünkü oyunların hilelerini indiriyor.Msn onu engelleyenleri görmeyi öğrenmiş bide kafa tutuyor beni niye engelliyonuz diye.Heeee heeee bende gslıyım.Eşim fbli.

tiwidi dedi ki...

Asortik, sayfalarin cok guzel, blogunda beni ilk yakalayan sey olmustu. Koydugun fotograflar ve muzik de cok guzel,teknik altyapi oguldan olabilir, ama ustyapi icin sende bayagi ugrasiyorsun, ikinize de tebrikler, ellerinize saglik :)

Asortik Krep dedi ki...

Kuğuu, Ben bu resmi anneler günü resmi için resim bakarken gördüm..Annemle benden çok Çağılla ikimize yakıştırdım..Ben hep daha büyük hallerimi hatırladığımdan bir önceki resim bana daha yakın geldi..Bu biblo serisinden haberim yok ..Görseydim alırdım ..Çünkü çok sevdim..Biblo ve aksesuarları çok seviyorum..yalnız yeni ev bitene kadar bu tarz bir şey almamaya karar verdim..
Çağılı bir yaşında bilgisayarın karşısına oturttuğum için hiçte pişman değilim..Babamızda bu konularda oldukça yetenekli olduğu için bir zamanlar hobisi olan bir işten şimdi para kazanıyor..Bu yaz babamız bu konuda daha da yetiştirmeyi düşünüyor Çağılı..İleride işimizi de Çağılın yürütmek isteyeceğini düşünerek hareket ediyoruz çoğunlukla..Üniversiteden sonra..Sanırım o da öyle düşünüyor :))Bende onun öğretme yeteneğine bayılıyorum..Bazen bir şey anlatırken sanki ben ona öğretiyormuş gibi yapıp onu çileden bile çıkarabiliyorum..Çünkü çok tatlı anlatıyor :))
Hazanvakti,ben bilgisayar konusunda çok iyi değilim..Evlendiğimizde (1991)evde olunca kendi kendime işimi görecek kadar öğrendim..Sonra işte kullansakta benim işim daha çok dış işler olduğu için sadece büroda kaldığım zamanlarda ve yoğunluk olmadığı zamanlarda kurcalayabildiğim için de az ilerliyor..Yani Çağılın yapabildiklerini yapmam halen mümkün değil..Ben eskiden FB.liydim ama Çağıl yüzünden GS avrupa şampiyonu olduğundan beri başka takımı tutamıyorum..Yani kızıyor bana bende o zamandan beri cim bomluyum :)
Pegy, ben güzelsanatları çok seven ve yaptığı işte mutlaka estetik bir bakış açısı olsun isteyen biriyim..Sevmediğim bir resmi konuyu anlatıyor diye koyamam..Mutlaka bağlantısı vardır benim yüreğimle, yazdığım yazıyla..Beğendiğine ve takip ettiğine çok sevindim.. :))

ince eleyen karakter dedi ki...

asortikim ınsan ne kadar mutlu oluyor değilmi bebişi birşey yapınca ben mesela oğlum üç yaşında ingilizce ögretmeye başladım bazen o kendi kendine sayı saydıkca veya ınilizce bır seyı kendı soyledıgı zaman acayıp mutlu oluyorum . hele bır gun hıc unutmamam pc de bende alıbabanın cıftlıgını ıstedı bende ısım var dedım mutfaktayım ana ıcerde bırden alı baba calmaya basladı
gıttım odaya toprak sen sık kullanılanlara ekledıgım sıteyı bul muzıgı ac oynuyordu ıcerı gırdıgımde superr bunlar superrrrrrrr

elma dedi ki...

ben eskiden evlenip bir cocugumun olacagina bile inanamaz, hayalini bile kuramazdim...simdi ayni hisler elmamin cagil yasina gelmesi konusunda gecerli...o buyudukce ben de buyuyorum sanki, o ogrendikce cok mutlu oluyorum, gururlarin, mutluluklarin en buyugunu simdiden yasatiyorsa, sizin durumunuzda neler hissederim??
sayacin hayirli ugurlu olsun:) ne kadar cabuk arttigini gorunce sasiracaksin asortik:) ben gunde 3 kere tik-liyorum:)
sevgiler...

Annelog Atölye dedi ki...

Çocukların hızına yetişilmiyor, bizden çok ilerdeler, Çağıl'la ne kadar gurur duysan azdır Asortik:)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Çağıl sık sık benim bloguma da el atıyor. Buradan ben de ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Onun gibi bir yeğenim olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi. Seni seviyorum Çağıl'cım. Teyzesinin küçük erkeği...

Asortik Krep dedi ki...

Bir şey farkettim ki bu bloğu bana zorla ! açan kızkardeşime teşekkür etmemişim :))
Teşekkürler Mutfakcamı Burcu :))

Asortik Krep dedi ki...

Toprak ve Ben, evet sen bir de büyüyünce gör..Hele benim boyumdan büyük olduğu için inanmıyorlar oğlum olduğuna :))
Elma şekeri, bende her gün 3 kere giriyorum senin bloğa yeni yorum var mı diye :))

kedi dedi ki...

Gününüz ne güsell geçmiş piknikçi plajcı krepimm,buraların en güsel yanı bu işte,deniz,kum,güneş,sınırsız tatill ve sınırsız kaloriii ;P
Çağılla gurur duy tabii annesi,ben bile duydum bana o kadar yardımı olduğunda çocukcayizle len.

Bu nesil böyle işte asortik deyzesi,benimkiler bile her oyunu hemen kavrayıp çok güzel resimler de yapıyorlar.Ama bugün blogumla bikere daha gurur duydum çünküü bilgisayar kursunun en hızlı ve en ulu bilge öğrençisi bendimmm,herkese ben gösterttimm,ehi ehi ehi

Yaa çağıl bana da sayaç koyacaktı"Biyo abla,güvenli ve iyi bi sayaç araştırıyorum"demiştiii.Demek bulmuş ve annesinin sayfasına koymuşşş,ühüühhüü.
ben de isteremmmm.
Hele hele benim gibi meraklı bi kişinin günde bloguna kaç ziyaret olduğunu bilmemesi ne korkunççç ;P

Çağıl dedi ki...

Bütün yorumlar için teşekkür ediyorum. Sayaç çok güzel oldu biyonik abla en kısa zamanda koyarız senin blogada.
Ayrıca sayacı arttırmaya çalışmayın günde 1 kişiyi 1 kere sayıyor. Ben ayarladım. :D

Asortik Krep dedi ki...

Biyonik,sayaçsız olmaz tabiki :))

crystalsdreams dedi ki...

çağılın ellerine sağlık,daha kimbilir neler öğrenecek ve annesini şaşırtacak, umarım hep şanslı ve başarılı olur çağıl..
asortik ben o sayfiye yerini biliyoruum, babadağa atlamak için çıkarken oradan gidiliyor dii mii:)ben de bi delilik edip diğer delilerle tırmanırken o sayfiye yerinden yukarılara doğru ne işiim var benim bu tepelerde, piknik yapsam ne olurdu sanki diye kendi kendime söylenmiştim:) bi de orada girişte mi ne bi yazı vardı galiba,ölen genç bi paraşütçü için dua edilmesi mi ne isteniyodu yazıda..off..onu okuduum an, geriye doğru koşmak istedim ama çok geçti,uçuverdim kazasız belasız neyse kii:)
yaa çok güzel yerdesiniz,kıskandım baak şimdiii:)

Asortik Krep dedi ki...

Kristıl, derler ki Babadağa (1967 m) çıkan paraşütçü bir daha o kenarları uçurumlarla dolu olan yoldan inmesin diye korkudan atlarmış :))
Ben çıktım..atlamak için değil ama gezmek için..Gerçekten çıkmaktan kötü bir inişi var..Ne kadar yüksek olduğunu anlatmam için şöyle anlatayım..Haritayı açın..Ölüdenizden Rodos a bakın..Görünüyordu :))
Benim bir de yükseklik korkum var ! Ne aradımsa orada..Günlerce rüyalarıma girdi..

ibeking dedi ki...

demek biyoniğe hep yardım eden süper çağıl senin oğlun krep...çok akıllı efendi olduğu blogundan belli...benim oğlum da çağıla benzesin :)))

Asortik Krep dedi ki...

İbeking, güzel düşüncelerin için teşekkürler..

crystalsdreams dedi ki...

asortik valla doğru demişler,ben dönüşü düşünüp korkmaktan ziyade,bi de üşendiimden atlıyıverdiydim..bi daha dener miyim ?sanmam:)

kedi dedi ki...

İbekingcim,Çağıl bana çok yardım etti,onunla öyle hoş bi dostluğumuz vardı ki bizim,bu paylaşımımızı bazen bi yaşıtımla bile yapamıyordum ben.

"Hocam"diyordum çağıla,Çok güzel öğretir birşeyi.Hiç sıkılmadan,üşenmeden,çok tatlı,yaşından büyük olgunlukla anlatır,yapar herşeyi.

Sonra dersleri ağırlaştı,yoğunluğunun arasında bide benim gibi,öğretmen olmuş ama teknolociden bi haber cahille uğraşmasın diye azat ettim onu ;P

Epey rahatlamıştır benle uğraşmadığı dönemde.(noluur "hayır" de Çağıll)

Sonra sağolsun hep süpersonik Cem yardım etti bana,daha da tam anlamıyla öğrenebilmiş değilim ama bilgisayar kursunun en hızlı ve bilgili öğrencisi de benim!!

Diğer arkadaşlarımı Çağıl ve Cem görseler kesin çıldırırlardı,onlar "k nerdeydiiii,bu yazı nasıl aşşaa incek yaa,klavyeye t yi koymamışlarr,şift ney yaaa"derken eminim Çağıl ve Cem yine sabır gösterirlerdi.
Veee öğrencileri olan benle gurur duyarlardı efemmm.
Pişşt çağıl hocceamm,bizim sayacıda takalım motora bi ara ha ;)))

Aaa ben niye asortiğin sayfasında ibikuşa cevap verdim ki yaw?
Artık hakkını helel et ,asortik bilgin oğullu krep ;P

Asortik Krep dedi ki...

Ne önemi var Biyonik..İstediğin zaman girip yorum yazabilirsin..Cevapta verebilirsin..

Asortik Krep dedi ki...

Kuğuu, şu biblo özel tasarım mı? Tablo ve sanat eserlerini takip etmeye çalışırım ama heykel ve seramiği takip ettiğim söylenemez..Biliyorsan paylaşalım diyecektim..Bu arada zevklerime göre ev döşeyecek kapasitede değilim henüz :))
Yine de portakal ağacıyla ilgili değişik planlarım da yok değil :))

Çağıl dedi ki...

Biyonik abla online olduğun bi anda koyalım sayaç

kedi dedi ki...

kuguu "lol"cemin kullandığı,onunla bütünleşmiş bir kullanımdır.

"lol"u çalmayalım,çalanları uyaralım,güzel boynumuzun kıymetini bilelim,manyak kedinin kafasını attırmayalım.

(asortiğim yazabilirsin demiştin ya,şımardım)

Asortik Krep dedi ki...

Biyonik, LoL ingilizlerin gülme kısaltması ama evet blog dünyasında cem sık sık kullanıyo..Yine de Kuğuu dönsün bunun cevabını o verecektir :))
The laf altında kalmaz KUĞUU,eğri boynu dili sivri Kuğuu :))