Cuma, Mayıs 05, 2006

Yarın Hıdrellez..!

Bugün ayın 5 i..Yarın hıdrellez..Her sene unutmadan geç vakit gül ağacının dibine bir ev çizeyim diyorum taşlarla..Unutuyorum..Ya çok yoğun oluyoruz ya da ertesi gün aklıma geliyor..Bugün unutmamak için elimden ne gelirse yapıyorum..Güllerde bahçede coşmuş..Hangisinin dibine çizsem bilmem ki şimdi..Her birine çizecek bir şey elbet bulunur :)
Bugün de acayip hastayım..Nezle olmuşum..Kafamı kaldıracak halim yok..Yarın ki planlar hepsi iptal..Hem sergi açılışı hem de hıdrellez şenliğine gidemeyeceğim..Umarım haftabaşına kadar iyileşirim..

14 yorum:

Gamzeli dedi ki...

ne kadar güzel...ok seviyorum 1 ay önceden sayıklardım ama benimde yoğunluğumdan aklıma bile gelmedi...yarın sözleniyorum onun heyecanından unuttum...Sen yazmasan hala bilmiyecektim :)

Asortik Krep dedi ki...

Tebrik ederim Gamzeli..Mutlu ve huzurlu günler diliyorum sözlünle :))

Deadora dedi ki...

annemin yengesi 2 sene üstüste bacasiz ev resmi cizmis.. suan oturdugu evin catisi yok :)
bende resim cizecegim yatsi ezanindan sonra da asacagim gül agacina.. birde evinizde cüzdanlarinizi acik birakin ve gül agacina asacaginiz kese mümkünse kirmizi kadife olsun kadife yoksa da kirmizi tülbentten falan ama mutlaka kirmizi olsunmus.. para koymayi da unutmayin ;)

Asortik Krep dedi ki...

Deadora, paund koysam olur mu :))

KUGUU dedi ki...

Asortikcigim
Once gecmisler olsun sana.
Guller cok harika gozukuyor.
Gamzeliyi tebrik etmek icin de simdi sayfasina gidiyorum.
Kuguboynu

Adsız dedi ki...

hıdrellez in kutlu olsun .ayrıca geçmiş olsun.biz gül dalına asmıyoruz dibine gömeriz dilekleri ama...

Asortik Krep dedi ki...

Kuğuu, sağol..
Nenoni, biz asmayız, dibine çizeriz..ben çizdim..buralarda asıyorlar..

elma dedi ki...

asortikcigiim:) biz evdeki minyatir gulun dibine ektik dileklerimizi... Taaa seneler once ilk kez 3 dilek dilemistim geceyarisi, bahcedeki gulumuzun dibine gommustum hayallerimi, o gunlerde imkansiz gorunsede, o kadar cabuk gerceklesmisti ki, hayret etmistim, tabii gunun birinde annemin gulun dibini capalarken, buldugu bir parca kagit uzerindeki yazi ve resimleri gorunce ne hissettigini baska bir zaman anlatirimbir postla:)

Asortik Krep dedi ki...

Elmaşekeri, ben şimdiden merak ettim :)

Aysel dedi ki...

Asortik hıdrellezin kutlu olsun canım. Dilekelrin gerçeklerşir inşallah. Ben de bir ev resmi çizeyim diyordum ama yine engeller çıktı. Bu sene de bize ev görünmüyor desene.

Asortik Krep dedi ki...

Obezanne, arsa hazır.. plan hazır ..bir türlü olmayınca birde bunu deneyelim dedik :)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

ben 4 sene evvel kirada olduğumuz evdeki terasımızda bulunan gül dibine ev maketi yapmış koymuştum. bi de hıdırellez parasının bereketine cok inanırım çıkartmam cüzdanımdan hiç boşalmaz cüzdanım:)))

ev ne mi oldu ??
mayısta yaptım maketi 2002 agustosda da evimizi aldık mimarobadan ;)

huysuz dedi ki...

ben de elmaşekeri gibi, gerçekleşmesi zor 3 dilek dilemiştim 3 yıl önce. ve 1,5 sene sonunda hepsine kavuştum ! bu sene de diledim bişey, bakalım ne olacak :)

ibeking dedi ki...

unuttuğuma inanamıyorum :(