Salı, Haziran 20, 2006

Ben düşüncelerimi açık ve net biçimde söylemekten hoşlandığım için aynı açıklıkta buraya yazmak istedim..Bazen şu insanlara bir hal oluyor ve kendilerini nedense yorumlarda ispatlamak zorunda gibi davranıyorlar..Senin değil benim dediğim doğru gibi..Ya da sen eksik biliyorsun ben herşeyi biliyorum gibi..İşte meydan sizin..Yap et diyecek halimiz yok..Herkesin fikri kendi "içinde" özgürdür..Sen yanlışsın ben doğruyum gibi bir davranışı ne taktir ederim ne desteklerim..Bunlar eski zamanlarda kalan şeyler :)) Ben bu zamanda kimse herşeyi ben biliyorum diyemez diyenlerdenim..O fikirlerin modası geçti..Önce saygı lütfen..Sonra herşeyi ben bilirim havaları..
Şimdi bu yazımla ilgili ne oldu da böyle yazdı diyenler için aslında link verecektim örnek olsun diye..Ama ortalığı karıştırmanın çok alemi yok..Benim düşüncem bu böyle biline..Bu da benim bloğum madem, kimseye saldırmadan ve saygı çerçevesinde uygar eleştirili bir yazı örneğidir bu..Üstüne alınanlara zaten özel yazılmıştır..Sevgilerimle...

13 yorum:

Nenoni dedi ki...

birileri canınızı mı sıktı sizin nooldu?biyonik de bişilere kızmış.
boşverin her ne oldu bilemiyorum ama umarım önemli bişey değildir..

KUGUU dedi ki...

ASORTIKcgm hayirdir? Yoksa benim de kizdigim sey mi, ayni kisi mi? Hatta kendi blogumda bana biraktigi sarkici postuma onun kendince esprili commentine ben cok harsh bir cvp yazdim, cunku yeni okumus ve cok ofkelenmistim. bence cvbmda ona tam uyuverdi. Sonra da kendime yakistiramadim, ama geri almadm yazdgmi.
Kuguboynu,theBakHatirlayinca YineKizdi

NoktasizvirguL dedi ki...

Ben değilim dimi :( Bi an kendimden şüphelendim ama ben öyle bir şey yapmadım ki :(

Eğer bensem özür dilerim... Ben değilsem canını sıkma :)

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

herkeşin blooooğuu kendine di mi ama arkidişler :) üzülmeyin iki günlük dünya da bu olaylar olmasa birbirimizi tanıyamayız. Ak koyun kara koyun belli oluyor bu tarz vakalarla. ben bu tarz durumlarda hemen hayatımdan silip atıyorum balerina cifi gibi oluyorum valla temizlemekte üztüme olmuyor bu tarz kişileri. Seviyorum hepinizi :)

Sevgilerimle....

kedi dedi ki...

Asortik:CANIMSIN.

Asortik Krep dedi ki...

Nenoni, sağol arkadaş :)
Kuğuu, aynı kişi olduğunu sanmıyorum..Ben birine arkadaş dediysem onun beni bir espriye ya da yoruma meze yapmaya hiç hakkı yok ..
Noktasızvirgül,tabiki sen değilsin.

Asortik Krep dedi ki...

Prettywoman, bende atmak istiyorum :)
Biyonikkedi, bugün festival toplantısında telefonum çaldı..Bende açıp cevap verdim..Özel numaradan arayan bu arkadaş bana iş bankasından kredimin çıktığını söyleyerek beni dumur etti..Var mı yok mu toparlanamadığım için bayağı bir konuştuktan sonra beni uyutanın Biyonik olduğu meydana çıktı :))Sesi güzeldi artık kendi de sesi kadar güzel mi görünce söylerim :))

Asortik Krep dedi ki...

Yazıyla ilgili son olarak söyleyeceğim şey..Kırıldım çünkü öyle bir davranış beklemiyordum..Farkında mı hayır ama benim içim farkeder..Çünkü daha ilişkinin çok başındayız..Bu davranışta olan bir insana yakınlaşmam şimdilik mümkün değil..Ona güvenimi kaybettim.Demek ki zor bir anıma kadar bile beklemeden beni her rol çalmak istediğinde satacak bir arkadaş..Aynen böyle düşünüyorum.Bu beni etkiler mi ? hayır. Arkadaşlık anlamında çok sağlam bir kaleyim ben.Hala görüştüğüm başka şehirlerde yaşayan 12 yaşından arkadaşlarım da var..İlkokuldan sıra arkadaşım da..Hatta bu 6 sene de bile burada edindiğim can dostlarım da var..Ben arkadaşlarımı satmam.

elma dedi ki...

asortik?? seni kizdiran gorustugun birisi mi yoksa blog sahibesi bi arkadas mi?? anlayamadim ki senin gibi sakin birini kizdiracak ne olaylar oldugunu??

Asortik Krep dedi ki...

Elmaşekeri, aslında bu büyük bir olay değil ama benimle arkadaş olmak isteyen biri..bir blog sahibi..fikir verdiğimiz bir yorumda o öyle değil böyle diyerek durumu kendince netleştirmiş..İyi de bu konuda ben belki ondan daha bilgiliyim..o bilmez ben bilirim tavrına bozuldum..ne yani birbirimizle yorumlarda ben daha iyiyim yarışına mı gireceğiz..Ben böyle komplexleri büyük şehirde bıraktım..taşıyanları da..

Sardunya dedi ki...

asortikim krepim
anında çıkar hayatından stres kaynağı her ne varsa, her kimse...
ben öyle yaptım bile:)

NoktasizvirguL dedi ki...

Hah... Ben niye üstüme alındıysam ... Dimi ama :)

Sıkma sen tatlı canını, mesela benim de var çok sinir olduğum blog sahib ve sahibeleri ama ne yapacaksın...

İnterneti olan yazıyor kardeşim :)

şugibi dedi ki...

öldüm meraktan.