Perşembe, Ağustos 05, 2010

Mavi Kuş Kargo 22 / Fiamma

Fiamma gibi kargo yollayanları unuttum sanıyorsunuz değil mi..? Hayır..Onları unutmam mümkün değil. Bunun ilk sebebi bize destek olmaları ve 30 ağustos günündeki kermesimize bile yetecek de artacak kadar bize ürün yollamaları. Diğer bir sebebi de buradaki uygulamaların başkalarına da iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. Bu örnekleri toplasanız ancak bir sergide bir araya getirebilirsiniz. Şanslı olduğumuzu düşünüyorum ,özellikle de benim şanslı olduğumu düşünüyorum.Böyle dostlarımız var.

İnanın ben buraya yazdığım oranda yoğunum ve bazen de kendime kızıyorum çok yoğun çalışmak beni hırpalıyor ve kendime zaman ayırmadığım zaman başka kişiliğe bürünüyorum diye.Yıllar çok çabuk geçiyor. Geriye baktığımda bazen üç kişilik çalıştığımı bile görüyorum. Hele ilk zamanlar yani ilk beş sene çok çalıştım.Neden sonra biraz durmak aklıma geldi.Belki de özlemlerimi içime gömdüm çalışırken,bilmiyorum ama o günleri de hatırlamak istemiyorum. Zordu. Neyse artık alıştım ve burada çalışmak ve yaşamak en azından benim için eskisi kadar zor değil. Eskisi kadar olmasa da yine çok çalışıyorum,bu yüzden beni anlayacağınızı düşünüyorum, gecikmeleri özellikle.
Bu kargoları seviyorum, bu kargolar sayesinde yeni yeni şeyler öğreniyorum diye seviyorum aynı zamanda. Bir yandan burslu çocuklara destek oldunuz ama bir yandan da bizlere çok şey öğrettiniz..

Mesela ben bu kutu içecek kapağının ilk defa bu kadar işe yarayabilecek bir şey olduğunu sizden öğrendim Fiamma :)) Bunun için ayrıca teşekkür ederim. Bunu Üzümlü de farkettim hem de...
Tezgaha dizerken bebekleri, tesadüfen arkasını çevirdiğimde gördüm. Arkadaşlara gösterdim,özel fotoğraf çektim. Kesinlikle bunu da yazmalıyım diye not aldım özellikle.. İşte bu ve bunun gibi sebeplerden dolayı gönderdikleriniz benim için ayrıca kıymetli.. Sizlere tekrar tekrar teşekkür ederim ve gönderdiğiniz herşeyi yavaşta olsa paylaşacağımı tekrar belirtmek isterim.


Ayrıca bizleri de unutmadığınız için teşekkür ederim. Gülen ve benim için gönderdikleriniz çok hoştu. Gülen' e kargosunu teslim ettim çoktan. Gönderdiklerinize de bayıldım. Mavi kutucukların ne olduğunu anlayana kadar çektim iplerini :)) Çok değişik ve güzeldi.

Mektubunuzu saklıyorum diğer gönderilenler gibi..

Bana gönderdiklerinizle beraber hemde.

takılar
kolyeler










Örgü şapkalara inanamadım, her modelden her renkten şapka vardı.



















Kargoyu fotoğraflarken yurtiçi kargodan yeni kargo gelince arkadaştan izin isteyip görüntüledim. Ne de olsa başlangıcından beri çalışıyoruz hep beraber..











Bu yakaya da bayıldık, herkes alıp boynuna bir kere taktı.
atkı
eldivenler


Kırmızı başlıklı Asortik krep :)









Şapkaların ve takıların yanında gelenlerden, tüm gönderdikleriniz için tekrar teşekkürler.. Bizi unutmayıp desteklediğiniz için de..
Şimdi bu ay 30 ağustosta kermesimiz var, gelebilecek olan varsa bekleriz.
Ziraat Bankası arkası, Fethiye de..

22 yorum:

tülin dedi ki...

Fiamma nın sihirli kutuları.
Bende de var bitane...çook özel
yaptığı herşey.yine yeri bulmuş emekleri.

bilge ve annesi dedi ki...

Sevgili Asortik Krep, Fimma nın ellerine gönlüne sağlık. Ne güzel, ne kadar özenli. Dönüp dönüp bakıyorum ve paylaşmak ne güzel şey diyorum... Kendinize iyi bakın, sevgilerle

fiamma dedi ki...

Sevgili Asortik krepciğim,çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu bana... ayy utandım boyle yayınlayınca sizlerim emekleri yanında bir su damlası olmak yeterde artar bana,iyi gunlerden kullanılsın insallah...

Back to Black dedi ki...

ellerine sağlık Fiamma. Asortik sen müthiş bi kadınsın bunu bilir bunu söylerim..kendime bir gelebileyim kurban bayramından sonra ben de varım:)...

Özlem dedi ki...

güzel bir kermes olacağına eminim :)
çünkü her şey o kadar güzel ki...
görülmeye değer

Unknown dedi ki...

Merhaba elimdeki giyilmiş ama temiz giysileri göndermek istiyorum bilgilendirirseniz memnun olurum.Teşekkür ederim...

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Evrim,yoğunluktan geç cevap veriyorum özür dilerim.Kampanya biteli çok oldu ve kampanya indirimi hala geçerli değil.Bu yüzden göndereceğin kargo ücretini sen ödemek zorundasın,dernekten bunu karşılayamıyoruz.Yurtiçi kargo müdürümüzde değiştiğinden bu işlemler için oldukça yüklü paralar vermek zorunda kalıyoruz.Üzgünüm.

Unknown dedi ki...

Öncelikle ilginize teşekkür ederim.Bana göndereceğim adresi belirtirseniz elimden geldiğince kargoyu ulaştırmaya çalışırım.Gönderemezsem de mazur görün artık beni.Hayırlı bayramlar diliyorum.

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Zeliha,

Mavi Kuş Derneği

Bahriye Üçok parkı arkası
Fethiye

Çok teşekkürler,iyi bayramlar...

Unknown dedi ki...

Merhaba, dün itibariyle kargomu size gönderdim. Gönderi kodunuda vereyim 911867760245 buradan takip edebilirsiniz. Sanırım 7 eylülde elinizde olur. Kolay gelsin.

Asortik Krep dedi ki...

Çok teşekkür ederim. Takip edip haber vereceğim. Çok teşekkürler tekrar. :))

Asortik Krep dedi ki...

Kargo geldi, ancak dönünce görüntüleyebilirim.Çok teşekkürler :)

Unknown dedi ki...

Elinize ulaşmasına çok sevindim, ben adrese teslim dedim ama görevli tel.ihbarlı olarak kabul ettiğinizi söyledi umarım size sorun olmamıştır. Elimden geldiğince tekrar göndermeye çalışıcem.Öyle harika şeyler yollayamadım ama idare edin beni :)Kolay gelsin.Ben tşk ederim :)

Unknown dedi ki...

Merhaba, size tekrar kargo göndermek istiyorum eğer uygun görür ve kabul ederseniz tabi ki. İyi akşamlar diliyorum.

Asortik Krep dedi ki...

Zeliha Hanım,gerçekten size mahcup oluyoruz,lütfen zahmet etmeyin.Diğer sayfalardaki yardım isteklerine gönderirseniz sevinirim.Çünkü daha sizin gönderdiğinizi bile görüntüleyemedim.Kargo ücreti yüzünden de huzursuzum zaten.Yine de ilgi ve alakanız için teşekkür ederiz.

Unknown dedi ki...

Merhaba, kargo ücretini sorun etmeyin lütfen insan nerelere neler harcıyor yapılan bir yardım için harcanan ücret gerçekten benim için önemli değil. Diğer sayfalardaki yardım isteklerine gönderin demişsiniz ama size gönderdiğim zaman kafamda soru işareti kalmıyor biliyorum ki o gönderdiğim 3-5 parça eşya mutlaka ihtiyacı olan birine yada birilerine ulaşacak o yüzden ben elimden geldiğince size kargomu göndermek istiyorum. Hem gönderdiğimde o kadarda harika şeyler değil bir kaç parça bir şey işte. Kargomu görüntülemeniz de önemli değil ben görüntüleyin diye yollamadım ki size, mahçup falan olduğunuz yok lütfen öyle düşünmeyin, ben asıl mahçup oluyorum daha iyisini gönderemediğim ve ilginiz karşısında. Ben size teşekkür ederim. Ben tekrar yollayamak istiyorum kargo lütfen kabul edin ve kendinizi de sakın sıkıntıya sokup üzmeyin.

Asortik Krep dedi ki...

O zaman aynı şartlarda bekliyorum.
Çok teşekkür ederim :)

Unknown dedi ki...

Merhaba, kargomu yolladım. Gönderi numarası 911867840220, adrese teslim kesmişler ama alıcı kısmında şubeden alacak yazıyor bu sorun olur mu? Belirttim ama bu şekilde kesmiş yetkili, umarım kargo elinize ulaşır. Sanırım çarşamba elinizde olur, teslim aldığınızda bilgilendirirseniz memnun olurum. Çünkü şehir dışında olacağım için kargoyu takip edemeyebilirim. İyi çalışmalar, ben teşekkür ederim.

Asortik Krep dedi ki...

Sorun olmaz,ben çıkınca bugün uğrarım.Teşekkürler...

Unknown dedi ki...

Kargoyu almammışsınız eğer elinize geçmezse bana iade edilecek lütfen bu olmasın ve kargoyu alın teşekkür ederim...

Asortik Krep dedi ki...

O gün uğradım,akşama gelir dediler.Kargo geldi ama bürom çok yakın olmasına rağmen çok geç vakitte kimse yokken gelmişler, yarın sabah kapısındayım, merak etmeyin.Aldığım gibi size haber vereceğim.

Asortik Krep dedi ki...

Kargoyu teslim aldım,çok teşekkürler :)
Görüntüleyip götüreceğim.