Perşembe, Ağustos 12, 2010

Sen uzaklarda değil..

Son günlerde elimden çıkaramadığım , başka yüzükler de taksam yine de çıkarmaya kıyamadığım yüzük bu. Bir arkadaşıma hediye geldi, ben çok beğendim.. Hediye olduğundan sana veremem ama beraber takalım dedi. Olur dedim.Ben kimseyle bir şey paylaşmam,yani özel eşyalarımı ama bunu paylaştık :) Şimdilik ben takıyorum, gelecek pazartesi ona vereceğim..
Aynısından bulursam alacağım, ya da sipariş yaptıracağım Gözdeye.. (Gözde kendi tasarımlarını kendi yapabilen biri, Fethiyeli ama biz İstanbul kaynaklı tanıştık.Çarşıda kuyum dükkanı var,adıyla aynı) Olmadı ilk buna benzer bir yüzük bulduğumda alacağım. Anıtkabirde satılıyor mu bilmem, bu kış Ankara'ya gitmeyi düşünüyorum :) o zaman bakarım.. Yanında K. Atatürk imzası var, son zamanlarda bu kadar özendiğim bir şey olmamıştı.
Dün çok güzel bir şey oldu :)) Yani burada paylaşmak istemediğim ama bana mutluluk veren.Ben artık daha rahat kendimle konuşabiliyorum.. :) Yani buna konuşmak denirse..
Ben normalde kıskanç biri değilim, yazılarımdan da anlamışsınızdır zaten. Dün kendi kendime bir kıskançlığımı da itiraf ettim sanırım yine kendimle ilgili. Bu pek başkalarıyla ilgili bir şey değil, yani buraya yazmaktaki amacım sadece kendime şaşırdığımdan dolayıdır.
İnsanın kendi kendinle konuşması da bir şeymiş, yani bunu sessizce fısıldamaktan sesli hale getirmek bile insana mutluluk verebiliyormuş. Güzelmiş :) Sık sık yapmalı aslında, yani beyin ve kalp sağlığı için. Sadece bana mutluluk vermesi bile yapmak için bir sebep olmalı. Müzik dinlemek kadar rahatlatıcıydı, güzeldi, özgür hissettirdi..
2010 Türkiye'de Japon yılı dolayısıyla yapılan bir etkinlikten arkadaşlarımızın bize hediye ettiklerinden.. Fethiye Lionslarından geldi.Aldığım en orjinal hediyelerden biridir herhalde..
Saç bandını şimdilik bir kenara ayırdım, yukarıdaki yazı bende ve origami eşimin odasında, büroda.. Hediye getiren Japon ilişkileri için çok çalışan arkadaşım Zeynep Kocasinan.
Bugün kendime izin verdim, Çağıl'la beraber takılacağız :) Yarın sonuçlar açıklanabilirmiş,sanırım heyecanlıyım.. Şimdi onu yemeğe götüreceğim dışarıda, sonra da gezeriz beraber. Yarın sonuçları öğrendiğim gibi burdayım. Sizlerle de paylaşacağım.
Referandum da sandıkta görevliyim :) Sadece konuşup,oturup seyretmek istemiyorum bazı şeyleri. Fethiye'de VATAN İÇİN ELELE Platformu kuruldu, " Referandumda Hayır " konularında çalışacağım.Parti gözetmeksizin bu konuda her destek isteyene de destek olmayı düşünüyorum. Çocuğunuzun geleceğini sadece yiyeceği ,içeceği konusunda onu iyi büyüterek hazırlayamıyorsunuz ne yazık ki. Özgür ve kişisel haklarına müdahale edilmeyecek ortamlarda da büyümesi şart. Hatta büyüdüğünde topraklarında kendi bayrağı salınan bir ülkede olmalı.
Bu gece uzun olacak..
Not: 1 Sonuçlar yarın saat 10.00 da açıklanacakmış.
Not: 2 Referandumda sandık başında evet mühürleri kullanılacak ya insanların kafalarını karıştırmaya çalışanlara inat diyorum ki mühürde ne yazarsa yazsın siz "HAYIR" basınız, çevrenize de mutlaka bu uyarıyı yapınız !

7 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Şimdi çıkıyorum, referandumda kelimesinde da'yı ayrı yazmışım,Çsğıl dalga geçip duruyor ama zamanım yok değiştirmeye,idare ediverin lütfen.

Mor Düşler dedi ki...

yüzüğüne bayıldım..sanırım üzerini kendin yaptırdın..süper bir fikir...senden kopye çekeceğim izinsiz..:))yaptırmalıyım...

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Son cümleler ne kadar da doğru!!! Keşke herkes bu konuda bilinçli olsa!!!Bazıları tatillerden dönüp oy kullanmaya üşeniyor...Yüzüğe ben de bayıldım!!! Takıp, bazıların gözüne sokmak isterdim:)))) Sonucu öğrenince bizle de paylaşır mısın? Güzel haberler duyacağız inşallah!

bilge ve annesi dedi ki...

Sevgili Asortik Krepciğim, ben Anıtkabir' de görmedim, gerçi Bilge' nin peşinde koşmaktan dikkat etmemiş olabilirim. Ben de bayıldım yüzüğe. Bu aralar gitmek istiyordum, gidince dikkatlice bakarım.Haberdar ederim, sevgilerle...

Back to Black dedi ki...

Yüzüğün gerçekten çok anlamlı. Kıskançlığa gelince; :) kendime itiraf etmeme gerek yok çünkü dünya alem biliyor :) ama benim kıskançlığım aşk yüzünden aşk .....:)

Zeugma dedi ki...

Yüzüğün aynısını bulduğunda bize de söyle yerini lütfen:)

Özlem dedi ki...

Kesinlikle "HAYIR" olucak....