Cuma, Ekim 22, 2010

clematis aşkına

Artık 06 plakalı kırmızı bir arabam var. Ankara'ya gidemedim ama Ankaradan araba aldım :) Bir internet sitesinden anlaştığımız biriyle arabaları takas yaptık. Dün akşam atlayıp geldiler,Ankara ne kadar da yakınmış, bugün noterdeydik. 06' lı arabayla eve döndüm.İşin ilginç yanı sabah beklediğimiz misafirler, akşam geç vakit gelmişler, bizim mahalleye yakın bir apartta  kalmışlar bütün gece. Sabah arayınca buluşalım biz burdayız dediler. Birde baktım ki bu ay İstanbuldan gelen misafir blogcumuz Zeynep Hanım 'la aynı aparttalar.Daha önce küçük bir ziyarette tanışmıştık Zeynep Hanımla.Biz hem arabaları kontrol ettik hem de ben Zeynep Hanım'ı aradım o da yanımıza geldi,sohbet ettik. Sonra izin isteyip ayrıldık yanından.Bütün gün nerdeyse işlemlerle uğraştık noterde.Dünya küçük, Fethiye daha da küçük :)

Fotoğraf o çok sevdiğim ve özlediğim clematislerden... Müzikte en sevdiklerimden... Andre Rieu (Bu müziği kimseyle paylaşmamıştım daha önce.Genelde çok  dinlerim.)
Not : 1-Clematisin Türkçe  adını hatırlayamadım.
         2-Saçımı biraz kısalttım geçen hafta. Güzel olmadı ama zaten güzel olsun istememiştim,biraz kısa olsun istemiştim, kırıkları gitti.
         3-Yarın Çalış Karnavalının ekim ayı 2. el pazarı (car boot sale) var. Ben sadece fotoğraf için gideceğim.

11 yorum:

düşünce bahçesi dedi ki...

araba güzel, sanada yakıştı. güle güle kullan.
sabah seni otelin önünde görünce ne sevindim bilemezsin.
selamlarımla.

cenebaz dedi ki...

Yeni arabanı güle güle, kazasız belasız kullan inşallah.

Asortik Krep dedi ki...

Zeeynep, bende çok sevindim,keşke buradan gitmeseniz.
Çenebaz, bende sevdim yeni arabayı-eski ama benim için yeni :)

minimalist dedi ki...

yeni araban hayırlı olsun güle güle kullan; saçlarını da...

sevgiler.

hay sana ne dedi ki...

güle güle kazasız belasız kullanınız :)

Aysetun dedi ki...

Yeni araban hayırlı olsun Asortik. Gerçi 34 ten 48 den sonra çekilmezki 06:)

Asortik Krep dedi ki...

Minimalist, teşekkür ederim,iyi oldu değişiklik.

Seden, çok çok teşekkür ederim..

Aysetun, ilk geldiğimizde 34 den 48 e geçmek zor gelmişti gerçekten, bayağıda direndim aslında.şimdi iki gün 06'lı gezdim, güzelmiş :))
Bilmeyenler için açıklayalım aslında biz eskiden üç araba gezerdik fethiyede biz 34, aysetunlar 06 ve orada eskiden beri yaşayan arkadaşlarımız 48. Yollarda yarışıp ,espri yapardık birbirimize.Bu canım aysetunlar bizi bırakıp ankaraya gittiler, bende arada onlara çok takılırdım angaralılar diye..Ankara muhabbetimiz oradan işte :)Hey gidi günler ... :)

Berceste dedi ki...

Iyi gunlerde kazasiz belasiz kullan yeni kirmizi arabani :) Bana Ingiltere'yi cagristirdi kirmizi olmasi, karanliga inat orada genelde kirmizi ;0

Clematisleri de coook severim...

Asortik Krep dedi ki...

Berceste, kırka yaklaşınca insan gerçekten dikkat çeken şeyleri seviyor ama benimkisinin fiyatı uygundu :) spor ve kırmızı arabayı yıkatmaya uzunbey götürmüş,tanıdık firma abi bu biraz genç işi değil mi demişler :))) bende ona neden benim karım da genç diyemedin mi diye hesap sordum aslında :P
Hem ben daha gencim 39 yaşındayım,uzunbey yaşlı olabilir o 40 yaşında :))
Birde ileride kokoş olmaya karar verdim :) Canım ne isterse onu giyip öyle yaşayacağım..- bu yorumdan yeni yazı yazılır aslında :))

Berceste dedi ki...

Yok yahu, arabanin rengi, yasi. O da nereden cikti. Ben oyle birsey kastetmedim ki. Ingiltere'de havanin karanligina inat, goze carpan bir renk olsun diye secildigini dusunuyorum ben. Onu kastettim.

Asortik Krep dedi ki...

Şekerim sen kastedmedin zaten ben paylaştım :) ama koyu füme arabalar gerçekten asfaltta görünmüyor, özellikle şehirler arasında yağışlı günlerde mutlaka farlar açık gitmek lazım.