Pazartesi, Ekim 25, 2010

Mavi Kuş Kargo 25 / Aynur Can

Dünkü yazı  gecenin üçünde mesaj çeken Çağıl dahil biraz arkadaşlarımı ve etrafımı merak ettirsede sanırım bu aralar hayatı sorgulamalar aşamasında gidiyorum. Dışarıda bu yüzümün az görülmesinden dolayıdır ki yazımı okuyup beni dışarıda görünce yazının izlerini arayanları biraz hayal kırıklığına uğratsada iyiyim,iyi olmaya çalışıyorum. Yani burada yazanlar aramızda ,dışarıda benden buraların özetini istemeyin,hatta yazımı okuduğunuzu belli edecek gözünüzdeki sorgulamalardan da sakının.Herzaman yazıyorum ,buradakiler aramızda. Çalışırken, görevliyken, işimi yaparken, gezerken buranın izleri yok, deşifre olmamaya çalışıyorum. Zaten çoğunlukla herkesi tanıyorum, birde nasıl hissettiğimin özetini yapamam hayatımda. Hoş blogda  ben ya hayattan bir adım önde ya da bir adım geride olduğumdan zamanlamayı tutturmanız pek olası değil.Ben bile zamanlamayı doğru tutturamadığımdan buna yardımcı da olamam. Deşifre olmam çok da sorun değil ama herkese ayrı ayrı dert anlatmak zor geliyor. Burada yazıyorum,orada konuşuyorum.İkisi ayrı şey :)  İki ayrı dünyam var, her ikisinden de ayrı keyif alıyorum. Onun için burdakiler burada kalsın lütfen.

Şimdi gelelim mavikuş kargomuza. Sevgili Aynur Can, bloğunuz varsa,arzu ederseniz blog adını yayımlayabilirim ama bana ulaşan böyle bir bilgi bulamadım.
Gönderdikleriniz için teşekkür ederiz, herzamanki gibi kargonuz kullanıldı ,  elinize sağlık...

Hırkalar nefisti,söyleyeyim.. Elleriniz dert görmesin. Modelleri de örnek olsun diye daha net görüntülemeye çalıştım.Çok teşekkür ederiz.
Gecikme için tekrar özür dilerim, ama benim için bunlar zaman açısından  zor olsa da çok keyif aldığımı yazmadan geçemeyeceğim.
Örnekleri ve renkleri de çok beğendik :)
Yurtiçi kargoya da yine desteği için teşekkür ederiz.Kargoları teslim ederken bir kaç şubede pek sevecen şekilde davranmamışlarsa da biz Fethiye Yurtiçi Kargo şubesine mavikuş örgü destek hareketindeki desteğinden dolayı minnettarız. Özel olarak sıkıntı çekilen bir şube  varsa yurtiçi kargoya bildirmekten çekinmeyeceğimi de burada yazmak isterim.Lütfen kargolarınızı gönderirken sorun yaşadığınız şubeyi yazın, proje  sonuç yazısına eklemeyi düşünüyorum.
% 30 luk indirim yapılmayan kargolar oldu mu mesela..?
Ya da paylaşmak istediğiniz diğer kısımları yazabilirsiniz.
Herkese emeğinden dolayı tekrar teşekkürler.Yeni kargolarda görüşmek üzere...


5 yorum:

Mehmet Osman Çağlar dedi ki...

Mavi Kuş logosu bloğumda ilişkti. İsterseniz tekrar ekleyeyim. Size kolay gelsin. Sevgilerimle..

Asortik Krep dedi ki...

Jivago, örgü hareketi artık son buldu bu yüzden linke gerek yok.Kargoları görüntüleyip proje sonucu yazıp bitireceğim.Teklif ve destek için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Senin ışıltılı yüzünü görmeyi seviyorum ; paylaşımlarını da :))
Sevgiyle kal

nurdan karakaş

Özgen dedi ki...

Yorumunuza teşekkürler
Ben de daha ne tarifler var inşallah hepsini paylaşırız.Tabi sizin hızınıza yetişmek çok zor.

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

SEVGİLİ ASORTİK KREP PAKETİ HAZIRLADIM. ANCAK sARAY'DA YURT İÇİ KARGONUNU ŞUBESİ YOK. çERKEZKÖYE GİDİNCE GÖNDERECEĞİM. SİZE YİNE BİLGİ VERİRİM.