Salı, Ocak 04, 2011

haydi

Yılın ilk günü Gemiler Koyundaydık.Arkadaşlar pikniğe gitmişler, bizi de çağırınca gittik öğleden sonra. Hava çok güzeldi, akşamüstü eve dönerken aklıma geldi sinemaya gitmek,telefonla yer ayırtıp akşam 7.30 matinesine bilet ayırttık. Nereden aklıma geldiğini de ancak yılbaşı yemeğini anlatınca anlayacaksınız :)

Hava o kadar güzeldi ki kocaman bir grup hep beraber denize girdi.  



Deniz kıyısı tepeye göre daha sıcaktı,biz ağaçların altında minicik bir bebiş, ailesi ve misafirleriyle piknik yaptık.


Ares Ayşe'lerin köpeği Zeytinle koşturup durdu,bizde etrafı seyredip  sohbet ettik.


Gemiler Koyu ve Ares 

Yılbaşı akşamı;  Nereden başlasam,nasıl anlatsam bilmiyorum. Buraya geleli tam on sene oldu, ilk yılbaşı yemeğimizde eski yat restauranttaydık,çok eğlenmiştik ve onun üstüne bir yılbaşı gecesi geçirmedik burada. Bu yılki yemekte en az onun kadar iyiydi diyebilirim.Bir kere aynı işletmecinin yeni mekanında girdik yeni yıla.Boğaziçinde. Yanımızda dostlar, dostların içinde Zehra'lar :))  Beraber olmaktan keyif aldık, sanırım onlarda eğlendi.Fethiye şartları içinde iyi bir menüydü, ama  eğlence süperdi,müzik kısmında adını bilmediğimiz özgün müzik söylediğini tahmin ettiğimiz bir grup vardı müzik yapan,adamlar hem güzel söylüyorlardı hem de biz tam havaya girmiştik sanırım.Biz istedik onlar çaldı,bizden başka şarkı isteyen de bir kaç kişi oldu  ama hep sevdiğimiz şarkıları çaldılar.
Zaten başka bir eğlenceye gerek kalmadan Derin o kadar güzel dansetti ve o kadar güzel eğlendi ki, onu seyretmek bile bize keyif verdi.  Bir kere Uzunbey onun danslarına ve enerjisine bayıldı, bazen o çıkardı onu sahneye bazen babası ama sanırım hiç oturmadı :) 


O gece istek parça olarak ne istediğimi yazarsam hangi filme gittiğimizi de tahmin edebilirsiniz. Kağıda Cem Yılmaz 'dan haydi yazıp yanına bir çiçek resmi çizip bizim sanatçılara yolladım.Çaldılar ama o şarkı İstanbulda bir yerde çalsaydı eminim herkes tabaklara vurup eşlik ederdi ve sahnedeki grupta şarkıyı ezberden söylerdi  ama olmadı,şarkıya sadece bizim masadan eşlik ettik ve o güzel şarkıyı repertuarlarına almadıkları için ezberden söyleyemediler. Yine de çok güzel şarkılar seçip çok güzel söyledikleri için onları sevdik ama grubun adını öğrenemedik.
Filmi beğendim mi..? Evet :)  Herkes demiş ya hemen keşfediyorsun katili, o kesik el olmasa da olur falan. Film tabii ki süper değil ama sanki o film görüntüleri için çekilmiş.Yani görüntüler üzerinde o kadar çalışılmış ki sanki başka şeyler gözardı edilmiş gibi geldi bana ama sevdim. Şarkıyı zaten çok sevdim, cem yılmazı da sevdiğimden filmi sevdim işte.


Bu yazı nasıl biter söyleyeyim, eğlendik,keyif aldık ama öyle güzel çalan söyleyen bir grupla, öyle bir ortamda  ancak bizim kadar eğlenilirdi. Geceye devam edip çalışta bir kahveyle devam etmek isterdim ama derin'in uykusu gelince evlerimize döndük. Nasılsa o kahveyi içeriz daha sonra bir gece.

Not:1 Trendyol'dan alışveriş yapacaklara.. 8 aralıkta sipariş vermiştim.Bugün ancak siparişimi ben 3-4 kere aradıktan sonra  yarın bana yollayabileceklerini belirten bir telefon aldık.İki siparişimden biri iptal edildi,daha onun parası da elime geçmedi.Diğer siparişim de bugün face'te sayfalarına yazınca ancak bana geri dönüş yaptılar. Siparişin elime ulaşmayacağını daha bir hafta önce de konuşmuştuk, iptal edilmesine rağmen diğerini yollama zahmetine bile girmemişler daha.. Düşünebiliyor musunuz..? Yılbaşı hediyesi diye aldığım hediye daha ortada yok ve daha alacakları firmadan  ellerine bile geçmemiş anladığım kadarıyla. Yarın yola çıkacakmış bize söylendiğine göre ama pişmanım.Bir daha bu tarz bir firmadan alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
Mailime reklam gönderdikleri kadar işlerini yapsalar daha başarılı olurlar. Yılın ilk hayal kırıklığı !!!


Not.2 Son zamanlarda  keyif aldığım şeylerden biri de Çağıl'la skype ta konuşmak. Geceleri bazen görüntülü konuşuyoruz. Geçen gece ödev bile yaptık :)

Not:3  Bilgi Üniversitesini kınıyorum. Haber süper ama  bence üniversitelerde bölüm kapatılamaz.Böyle bir uygulama olmaz. Tık

13 yorum:

Back to Black dedi ki...

çok güzel bir gece olmuş adına sevindim Trendyol'a üye oldum ve az kalsın bir şeyler alacaktım son anda vaz geçtim yazını okuyunca iyi ki dedim. Bilgi üniversitesine gelince çocuk onca uğraşa rağmen d almış ve kalmış yazık :D

Asortik Krep dedi ki...

Black, bana kargo geldiği gün yazacağım, dediklerimin de arkasındayım.
Bilgi de D ile geçiliyor:)yani geçmiş kalmamış. Çocuk mezun olmuş herhalde ki öğretim görevlilerini atmışlar.

Unknown dedi ki...

Ablacığım ne güzel fotograflar harika geçmiş yılbaşı gecesi ve sonrası:))
ayrıca sanabirşey yazıcaktım hani şu mudo da yaşadıklarını aslında onlarada yazaydın gereğini yaparlardı emin ol.sevgiler,güzel haftalar...

bilge ve annesi dedi ki...

Sevgili Asortik krep, sabah gazete bayisine kadar bir koşu geleyim dedim, buz gibi hava, kırmızı bir burun ve tıkırdayan dişlerle döndüm. Niye böyle yazıyorum fotoğrafları görünce nasıl bir iç çektiğimi anlayasın diye:))Keyifli vakit geçirmenize çok sevindim, sevgilerle

nihansu dedi ki...

Nasıl da dolu bir yazı bu böyle, hangi birine yorum yazacağımı şaşırdım.
Öncelikle keyifli geçen yılbaşı gecenize sizin adınıza sevindim, fotoğraflarını gördüğüm eşsiz manzaralar karşısında kendi adıma üzüldüm, iç geçirdim.
Av Mevsimi filmini ben de çok beğenmiştim ve şarkıyı da günlerce dinledim.
Trendyol konusundaki uyarılarınız da dikkate alındı.

birdysevda dedi ki...

Ben de Trendyol mağdurlarındanım :)
Bu dip notu görünce yazmadan duramadım. üç giyim siparişi verdim.Siparişten 20 gün geçtikten sonra aramalarım sonucu her defasında bunların gelmeyeceği anlaşıldı.iptal edildi! Her seferinde ancak tweeter den ulaşabildim.Maillere cevap veren yok.
Bir de çizme almıştım.O geldi ama bunda da ne oldu biliyormusun.Fiyat 249 dan 99 a düşmüş görünüyor ve özür mahiyetinde gönderdikleri 20 Tl lik çekle 79 geldi.Ay uygun oldu diyerek aldım ve dün aynı çizmenin burada bir mağazada 79 TLna satıldığını gördüm.Nasıl kafam bozuldu anlatamam.Şu anda bi dolu taksit taksit kartıma iade edilen paralar var onları takip etmekten başım döndü :S Ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bloğunu da severek takip ediyorum.
SEVDA

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Denize mi girildi? Yoksa ben mi yanlış okudum.Çılgınsınız...:))

Asortik Krep dedi ki...

Burcu, ne yazayım,zaten yeterince sinirlendim.Yaptıkları zaten hata.Bak diğer mağazasında o ürünler yoktu,şimdi gidip aynı uyuzlukta kasa elemanıyla niye görüşüp canımı sıkayım,bana mağaza mı yok.O mağazadan alışveriş yapmam bir daha ben.Hem ne yapabilirler ki gönlümü almak için.Potansiyel müşteriden oldular banane,onlar üzülsün.

Bilge'nin annesi, üzgünüm oradaki havalar için ama burası harika :))

Nihansu, teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)

Sevda, kargom hala ortalarda yok
:( Gelir mi diye de şüpheye düşmeye başladım.Cat çanta almıştım.Onlara mı yazsam ne yapsam.Ya da tüketici masasına başvuracağım bu gidişle.

İçimden geldiği gibi, evetttttttt ama biz girmedik,sanırım dışarıdan gelen bir grup vardı kayaköyde kalan, onlar girdi :))

laleninbahcesi dedi ki...

sondan başlayayım... sanırım hiç bir üniversite böyle bir tez çalışmasına izin vermez ama hiç bir üniversite de bunun için akademisyenlerin görevine son vermez... Bir garip ülke olduk çıktık. Her şeyi uçlarda yaşayacağız ille de... Filmi izlerken bu sahne filmin önüne geçer dedim ve öyle oldu... Sırf o bölüm için bile o filme gidilir. Evet İstanbul'da olsaydı tabak çanak vura vura söylerdik birlikte...
Mutlu yıllar

Sevgimle

Zehra Gürgen dedi ki...

Bizim evlendiğimizden beri ilk dışarda yılbaşı gecemizdi ve bunu ethiye'de sizinle yapabildik :) biz çook eğlendik,ben zaten kızımı izlerken gördün gülmekten ağladım. Serdar harikaydı,Derini valla çoğu zaman o piste attı.Zaten kızı at piste dön saatlerde masaya gelmiyordu :) iyiki varsınız iyiki birbirimizi bulmuşta böyle güzel anları paylaşmışız. Dostum kıymetlisin benim için, kimseye yapmam senin için boncuk bilem dizdim yanii :) ha haaa valla dizdirdin bana boncukları ..

Özgen dedi ki...

Merhaba canım Gemiler Koyunu çok güzel çekmişsin.Biz de çok severiz orayı, yazın sık sık gideriz.Yılbaşın da ne güzel geçmiş.Biz de annemlerleydik ilk defa.Herşeye değerdi sevgiler görüşürüz...

Punto dedi ki...

Güney'in güzel kıyılarını gördükçe insanın içinde bir şeyler kıpırdıyor bu kasvetli İstanbul günlerinde...

didem dedi ki...

Gunbatimi, sahil, yilbasi, sinema hepsi cok guzel. Calan grup istek yaptiginiz sarkinin hakkini tam manasi ile verememis ama eslik etmis yine de zevk almissiniz. Onemli olan da o. Iyi seneler!
Hersey gonlunuzce olsun