Çarşamba, Eylül 11, 2013

Mola istiyorum Hayat, sabrettikçe üstüme geliyor gibisin..!

Uzun zamandır fabrika ayarlarım bozuldu :)  Bunu normalde blogda paylaşmam,tanıyanlar anlar ancak.Böyle kötü ruh hallerimi başkalarıyla asla paylaşmaktan hoşlanmam ama yazdım  ,yani  normal şartlar altında.Oysa kendimi şu zamanlarda pek normal hissetmiyorum.Nedense bu sefer paylaşmak isteği duydum.Belki toparlanamayacağım korkusundandır.Bilmiyorum.Yazarsam rahatlarım belki.Ülkenin durumumu daha berbat benimki mi bilmiyorum.Belki de bundan da etkilendim bilmiyorum.

Bu yaz, evet gerçekten kötü,sıcak bir yaz geçirdik.Sıkıldım sıcaktan,Akdenizden, buradan.Bu kadar sosyal ve güzel bir hayattan sıkıldığım için kendimden utanarak hemde.İnsan hatırlamak istediği güzellikleri daha zor hatırlarsa kötü oluyormuş,bunu yeni anladım.Aklından yavaş yavaş siliniyorsa sevdiği şeyler,kendini kötü hissediyormuş.Hatırlamak mı daha güzel hatırlamamak mı karar veremiyorsa ikilem yaşıyormuş.

Burcu sıkıştırıp duruyor,yaz yazını diye, onlarla geçirdiğim günleri diyor,evet çok güzeldi ama kötü bir huyum var,asla zamanı atlayıp yazamıyorum,yani önce gezi yazım olmalı sonra burcu yazısı. Arada şu sekiz senede yazmadığım olmadı mı? Çok... Ama onları atlamak zorunda kaldım,düzenim bozuldu.Bir ay bir ay atlayıp sayfalar doldurduğum da oldu. Aradakileri yazamadığım zaman kopukluk yaşıyorum. Yani itiraf ediyorum,yazmadıklarım yazdıklarımın 5 katı :) Atma şimdi diyen facebook arkadaşım olsun :))  Birde kendime sakladıklarım ve kafamda yazdıklarım :) Evet, kafamda yazıp paylaşmıyorum ,birde bu suçlarım var,hakim bey...

Gece uykularım yine yok, yani geç yatıp,erken kalkıp,ertesi gece yine sabahlayabilirim ,yorulduğumdan çoğunluklukla sızıyorum ki allahtan sızıyorum. Yoksa asi gece kuşu olarak sabahlayacağım her gece.

Şimdi bu yazıyı gören telefona sarılmasın,tanışıklarıma diyorum.Gece gece bir iç döküntüsü kabul edin.Sanki yokmuş gibi davranırsanız da çok makbule geçer.Sadece paylaşmak istedim,sanırım en güzel şeklide sizinle paylaşmaktı.

Not: Facebookta ortalık yıkılıyor,yeni yaralılar var,ben her gün internete daha zor giriyorum,her şeyimiz sıkı kontrol ediliyor,bizim gibi normal aile fertlerini bu kadar kontrol edeceklerine dağdakileri kontrol etsinler bence.Canımı sıkan şeylerden biri de bu.  Her şeyimizi okuyorlar,internetin sık sık kopmasından,kurcalanmasından gına geldi,blog yorumlarımızı bile önce onlar okuyor.. Sayaçtan yakalıyorum bunu.


Facebooktan aldım.Kalite bu işte, ne yazsam bilemiyorum. Pislik " bağzı şey " bizler için ne düşünüyorsanız beş katı sizin başınıza gelsin...  Öldürün çocukları sonra birde bunları yazın,yazıklar olsun sizin gibilere  ! 
            Katledilen 6 genç, kör edilen 11 insan; 200 beyin travması, 4 bin gözaltı, 8 bin yaralı..

9 yorum:

öykü dedi ki...

Sen de sadece kendı dunyandakı mutlulukla mutlu olamayanlardansın

İstıyorsun kı

herkes mutlu olsun
ıyı olan kımsenın canı yanmasın...

ıste o yuzdendır kı
huzur bıraz zor bu dünyada..


bılıyorum

anlıyorum...


sevgılerımle

Kürşat Zaman dedi ki...

Bu başınıza gelen durum, çevresinde olan bitene karşı hassas olan tüm ülke insanlarında mevcut neredeyse...

Ama : ''Sular yükselince balıklar karıncaları , sular çekilince de karıncalar balıkları yer'' der Afrika atasözü...

bilge ve annesi dedi ki...

O kadar keyifsizim ki, nasıl insanlarla birlikte yaşıyoruz, nasıl vicdansızlar böyle anlayamıyorum

Muzurella dedi ki...

son iki gündür hissizleştim sanki..

içim acıyo arada..

yanıyo da biraz.

umudumuzu kaybetmeyelim n'olur..

Asortik Krep dedi ki...

Kürşat, kimse kimseyi yemesin, çocuklarımız ölmesin.. Gerçekten.

sessiz balik dedi ki...

yeni dünya düzeni

hep mutsuz umutsuz günler mi payımıza düşen acaba?

ben de keyifsizim oğlumu düşünüyorum hep , kendimden de geçtim

bu dünyaya b,ir çocuk getirmekle hata mı ettim ki

Aysetun dedi ki...

Öpüyorum Asortiğim seni.

laleninbahcesi dedi ki...

Bugün kızım en keyifli zamanımızda birden isyan etti,onlar da şöyle olsun böyle olsun diye saymaya başladı. Dedim ki; kimseye bişe olmasa,herkes mutlu olsa.

Oglak Kizlari dedi ki...

Hımmm, al benden de o kadar.

Diğer susukun anne