Pazartesi, Şubat 03, 2014

Ayağına batan dikenler, aradığın gülün habercisidir...*

Güzellik zamanı... Havalar güzel gidiyor, biz çok çalışıyoruz. 17 şubata kadar belediye meclis adayları belli olacak, listelere giremeyenlerin başka partiye geçme ihtimalleri ortadan kalkacak, projeler açıklanacak, biz gerçi 30 marta kadar çalışacağız ama seçim bürosu açıldığı için hemen her gün mutlaka uğranıyor.Bunun yanında diğer işlerim devam ediyor.Üzümlü kuzugöbeği festivali çalışmalarımız başladı.Arada başka derneklere desteğe gidiyoruz :) Kitap atölyesini seçime kadar ayda bire indirdik.Bizim işler durgun, o çok sevilen hükümetimizin ekonomi politikası yüzünden kriz yaşıyoruz.Ha birde ayakkabı kutuları vardı ama gündem değiştirildiğinden aklımızın ucundan bile geçmiyor değil mi..? Unutmamak bizim elimizde aslında...
Fethiye Bedensel Engelliler Derneği Tanışma toplantısı.Oturan çizmeli kadın Ümit Hanım. Mavikuşlar olarak desteğe gittik.

 Oradan çıkıp yine bir düğün yemeğine gittik Fatoş ve Ümit Hanımla beraber .Bu sefer yemekler tabldotlarda sunuldu.Hepsi çok güzeldi.Bu yüzden sanırım bu yemekler dolu dolu geçiyor.
 Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz. CHP Fethiye Belediye Başkan Adayımız. Çalışmalarımız tam gaz gidiyor.
 Arada kahve keyfi de... Escape cafe - Koca Çalış. (bugün) Kaktüsler balkonda yeni düzenlemeler bekliyor,oysa eve gelip yemek , yatak ve uyumak dışında etrafa bakacak zamanım yok. Kısa kısa girip yazmayı düşünüyorum çünkü buraları özledim.Kimseyi de okumaya vakit bulamıyorum.
Sizi balkondaki kaktüs ve sukkulentlerimle başbaşa bırakıyorum... Salı günü kadın kolları toplantımız, çarşamba günü de bu ayın 2. el pazarı var.




























Son bir hatırlatma..Normal zamanda hiç bir şey yapamıyorsanız ,partinize gidip sandık görevlisi olabilirsiniz..! Sandıklarımıza sahip çıkalım...
*başlık : Mevlana.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

aman aman,ne şahaneler,arada sümbül de gördüm sanki:)
kaktüse bayılırım,benim de her zaman olur,ancak söylemeden geçemem,yıkılıyor senin balkon.
peh,'HEPSİ SENİN Mİ ANAM'desem duygularım anlaşaılır mı?

Oglak Kizlari dedi ki...

Ooooo kolay gelsin.
Oraya mı taşınsam ne.

Değişken anne

Nilgün Torunoğlu dedi ki...

Zamanı dar olanlar için en güzel çiçek sukulentler.Hem sizin oraların güneşi de bol öyle değil mi?
Ben de çok uğrayamıyorum buralara ama sizi görünce hemen geldim.
Sevgiler...

Blogger Bolat dedi ki...

çok güzel görünüyor çiçekler :) bizim balkonda da var bu kaktüs çiçeğinden :)