Cumartesi, Şubat 08, 2020

Çakma hesap..


Bu hesap instagramda benim ismimi çaldığı için İnstagram hesabı açamıyorum. Ankara’da oturan ve sadece 2016 yılında kullandığı için de aktif değil. Ne ismimi alabiliyorum ne de benim  ismimi kullanmasını engelleyebiliyorum. İnstagramı olanlar uygunsuz diyerek şikayet edebilir mi? Şikayet edin ki ismimi alayım. Sinir oluyorum. Hırsız ... 😡
Hayatta en saygı duymadığım insan ... 
Taklitçi...
Tahmin ettiğim biri var ki oysa da yazıklar olsun. Kim olduğunu deşifre etmeyeceğim. Kendi düşüncelerinde kaybolsun.

4 yorum:

Mutlu Anlar Koleksiyoncusu dedi ki...

Hoş olmamış tabii ama eğer senin içeriklerini kullanmayıp sadece kullanıcı adı olarak bunu belirlediyse yapacak pek bir şey yok sanırım. Hesap uygunsuz işaretlendiğinde ve sonrasında kapatıldığında bu kullanıcı adının tekrar alınabilir olduğuna emin misin? Dilerim istediğin gibi olur :) Neşeli sevgilerle :)

Asortik Krep dedi ki...

O isim benim için 15 sene önce bana blog açarak sürpriz yapan kızkardeşimin benim için bulduğu bir isim. 15 senedir yazıyorum, kullanmak benim hakkım olmalı... Uyduruk bir heves uğruna ismimi kullanan birine anlayışla bakamıyorum şu an. İnternet sanal bir medya ama gerçek bir dünya. Bu davranışta hiç etik değil.

Asortik Krep dedi ki...

Ayrıca internetten beni tanıdığını düşünüyorum.. Yani bilerek bunu yaptığını.. İnstagramda kendi adım- soyadımla açtığım sayfamı aktif kullanıyorum. Parti sayfaları da yönettiğim için şu an ekstra fazla hesaba ihtiyacım yok. Ben yaptığı davranışa kılım.

Mutlu Anlar Koleksiyoncusu dedi ki...

Zaten ben de anlayışla bakmaktan söz etmiyorum. Tabii ki etik değil :) Ne diyelim, umarım istediğin gibi olur da o hesabı kendin açarsın veya başkasının açmasına engel olabilirsin.