Salı, Temmuz 25, 2006



Bu yakışıklı, benim erkek kardeşim Çarlinin çok benzeri olduğu için ve bugün kardeşimin doğum günü olduğu için konulmuştur.Hele şimdi saçlarını uzatıp, bıyık bırakarak iyice benzemiştir..

Çarli, seni Burcusuz, Burcuyu sensiz anlatmak imkansız olduğu için bazen hikayeler birbirine girmiyor değil..Ama temelde evdeki kimseye huyun benzemediğinden ve bizden farklı olduğu düşündüğümden her zaman tek olarak anlatılman gerekiyor..Çağıl büyürken ve şimdi bazı özelliklerinin sana benzediğini farkettiğimden beri ona yaklaşırken senin büyüdüğün zamanki hallerini hatırlamaya çalışıyorum..Oğlan dayıya çekermiş..ama bu dayı anneye pek benzeyen bir dayı değil..Yine de zorlanmamaya çalışarak teknolojiye olan sevgisinin, duygusal olmasının, kendine güveninin boş olmadığı bilip bir şekilde senin gibi hayatını kurduğu ve mutlu olduğu bir dünya kuracağını umarak ona bakıp seni anıyorum..

Seni özlüyorum buralarda..Çünkü sen bazen bizim görmeyi başaramadığımız hayatın enteresan bir yüzünü bizden daha çabuk görüp uyarabiliyorsun..Ya da seninle sohbet ederken farklı şeylerin ışığında sohbet edebiliyoruz..Biliyorum ki benim gibi düşünmesen de bana destek olursun..ve en çok Çağıl konusunda yardımın olur..Yine de ne zaman arasam ordasın..sana teşekkür ederim.Nice yıllara..İyi ki doğdun..Benim tek erkek kardeşim..Seni Seviyorum :)

not : artık büyürmüşte Amcasına kız istermiş :))

Amcam benden 8 yaş büyük..Geçtiğimiz hafta onu nişanladık..Orda olmak isterdim..Kısmetse düğüne..

19 yorum:

Gamzeli dedi ki...

Kardeşinin doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım...Nice yıllara!!!

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

doğum günün kutlu olsun Çarli:O)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

çarlının dogum gunu kutlu tum dıleklerı gercek olsun :)

Gün dedi ki...

Nice sağlıklı mutlu yaşlar Çarli'ye ...

Adsız dedi ki...

Merhaba, önceki mesajım görüntülenemediği için benzer cümleleri yine kurmaya çalışacağım. Sanırım Fethiye'nin sanal alem nabzını siz tutuyorsunuz, nereye baksam tesadüf sizinle karşılaşıyorum. Aslında ihtimal olarak düşündüm ama bir oğlunuz olduğunu ve bazı şeyleri konduramadığım için(bilmediğimden) yok canım değildir demiştim. Ama boşuna değilmiş hergün sitenizi zevkle okuyorum ve iç geçiriyorum. Fethiye'yi çok özledim ve yakında tekrar orada olacağız inşallah. Özellikle resimlere bayılıyorum ve geldiğimde arşivinize göz atmak isteyeceğimden emin olabilirsiniz. Bu arada eşim sel felaketinde görevliydi ve keşke sizin evinizi falan bilseydik dedim ama umarım herhangi bir kaybınız yoktur. Yine de çok geçmiş olsun. Buralardan bir isteğiniz olursa muhakkak haber verin. Fethiye'de bahçeli bir evden burada bir apartmana taşınınca yıllardır bizimle yaşayan kedimiz bir şekilde kaçtı ya da kaçırıldı.(Herkes çok beğeniyordu) Bütün şehri dolaştık bulabilmek için, şimdiyse sadece bekliyoruz umutla. Çok zor bir şansla biryerlerden gelir diye. Herkese çok selamlar ve mutlu yaşlar, umutlu yıllar.. BURADA BİR NEBZE OLSUN İÇİME FERAHLIK DOĞUYOR SİZİ OKUYUNCA..

Mert dedi ki...

Kardesinin dogum gunu kutlu olsun, nice yillara :)

Asortik Krep dedi ki...

Gamzeli, Burcu, Aqua ve Gün sağolun..Bu düşüncelaeimi birileriyle paylaşmak çok güzel..
Anonymous arkadaşım..Tekrar Fethiye de olacağınıza sevindim çünkü bence insanın gönlü nerde istiyorsa orada yaşamalı..Sel Dereköye indi ben Demirköylüyüm :)Yani Karadeniz kıyısındaki ilçe, sınır kapısı olan değil..Yine de beni düşündüğüne çok sevindim.Dedemin evi hala orada yani hala köklerimiz oraya bağlı..Kedinin resimlerini bir yerlere asıp arayabilirsiniz..Ev hayvanları en çok öyle bulunabiliyor..Beni okuduğuna ve izlediğine bende çok seviniyorum..Döndüğün gibi bekliyorum ziyarete :))
Karamuklar(böğürtlenler) ağustos sonunda olunca benim için de ye..Gerçi şehirde bulabilirmisin bilmem.fethiyeden sevgilerimle..Sen gelene kadar iyi bakıyorum merak etme :))

Asortik Krep dedi ki...

Mert, sağol iyi dileklerin için..

Asortik Krep dedi ki...

Arzum, genç olmak genç düşünmek, genç kalmak olabilir mi?
Bu sözü ilk okuduğumda aklıma Şükran Teyze geldi..Hani benim 80 yaşlarında ki ressam hocam..Gerçekten onu tanımanız lazım..Ya da ayrıntılı anlatmam lazım :)

Adsız dedi ki...

Ben de kardeşinizi tebrik ederim sevgili asortikkrep.
Biyoniği çok merak ediyorum,Ona yorum da yazamadığım için haber de alamıyorum.Uzun zamandır msn de değil ve mailime de cevap veremedi.Sizden ricam Biyoniğin cebini bana verirmisiniz?Birkaç hafta içinde Muğlaya gideceğim ve Biyoniğe uğramak en büyük arzum.Lütfen bana yardımcı olmanızı rica ediyorum.
sevgiler.

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Sibel, Biyonik iyi..Şu an Muğla da değil sanırım..Ona sormadan cep telefonunu veremem zaten.Üzgünüm..

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Çarli ye iyiki doğdun diyip daha nice senelere sağlık ve mutlulukla girmesi için de ayrıca temennide bulunurum... Allah yaşını sağlıklı mutlu günlere arttırsın.

Asortikçim sevgilerimi iletirsin.

Asortik Krep dedi ki...

Pretty, duyduğuma göre okuyormuş yazdıklarımızı :)
Potansiyel ariza,inşallah gidebilirim Lüleburgaza düğüne :)
Kasap oynamadan bitmeyen düğünleri özledim de..

zeyno dedi ki...

Kardeşlik... Nasıl tarifsiz bir duygu.Ondan başka hiçkimsenin ortak olamayacağı bir ortama ortaksınızdır.Nice mutlu doğumgünlerine kardeşinin...

Asortik Krep dedi ki...

Zeyno, ilk kardeşim doğduğunda 8 ikincisi doğduğunda 9 yaşındaydım..Çok kardeşim olmasını istedim ama esas kardeşlik büyüdüğünde aranıyor..Üzgünüm Çağıl için..onunda kuzenleri var diye kendimi avutuyorum..
Elif, benim için her ikisi de hala küçük..Çocuklarını mı daha çok seveceğim onları mı şaşırıyorum..Yani Çarlinin çocuğu olunca onu da en az Çarli kadar severim gibime geliyor..

Adsız dedi ki...

Kardeşine mutlu yıllar dilerim :)

selin (www.selincaglayan.com)

Adsız dedi ki...

allah sana iyi kardeşler vermiş. yazdıklarınısize özenerek okuyorum.
10 yaşıma kadar tek çoçuktum.annem sonradan coşarak arka arkaya 4 erkek çoçuk doğurdu.hepsinde emeğim çoktur.en küçüğünü ise emzirme dışında ben büyüttüm.oğlumla araları sadece 3 yaş.babamın ölümüyle kadeşimi yanıma aldım okuttum şu anda çok iyi bir mevkide evlendikten sonra eşi nedeniyle koptu bizden.üçünüde ben evlendirdim. onlara yaptıklarımı inan kendi çocuklarıma yapamadım.
babam olmadığı için onlara eşimde bende daha itinalı davrandık sonuç sıfır.herşeyde olduğu gibi allah kardeşinde hayırlısını versin.
burcuyu tanıma fırsatım oldu.burcu gibi kardeşin olduğu için şanslısın mükemmel biri.erkek kardeşinde muhakkak öyledir.
ailenizle uzun yıllar mutlu olusunuz inşallah...

Adsız dedi ki...

kardesinin dogum gunu kutlu olsun asortik :)
uzaktan

Asortik Krep dedi ki...

Teşekkür ederim Selin :)
Marfan, kardeşlerim evlendiğinde aynı şey eşleri içinde geçerli benim için..Uzaktan onları seyrediyorum ve bana ihtiyaçları olduğu zaman elimden geleni yapmaya çalışıyorum..Biz üçümüzde sevgi evlilikleri yaptığımız için bizim sevdiklerimizi ailemizde seviyor..
Uzaktan, sağol ..