Çarşamba, Temmuz 05, 2006

Sabahları çok erken kalkamıyorum yorgunluktan..Çağılla beraber gidiyoruz büroya..O kendi işini ben de kendi işimi takip ediyorum.Annemler artık gelecek diye bir yandan bekliyorum..bir yandan da sabredemiyorum artık..Zaman hem hızlı geçiyor hem de geçmiyor.Akşamları yorgunluktan tek bir iş yapamıyorum..Bugün akşamüstü Burcuyla (http://mutfakcami.blogspot.com )ve Hafifliyorum (http://incelmeyolu.blogspot.com)ile görüştüm telefonda..Çekmece de buluşmuşlardı ya..Hafifliyorum Burcunun bana benzediğini yazmış..Ona MSN de resmimi gösterdiğim için beni biliyor :))

Sanırım ikisi iyi anlaşmış çünkü illa hep beraber buluşalım dediler..Nasıl istemem..Keşke daha yakın olsaydım bende giderdim buluşmaya..Bazen yollar beni daraltıyor.

Uzunbey yeni işin tüm zorluklarına ve insanların olumsuzluklarına rağmen iyi idare ediyor..Bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum..Turizm bu sene çok kötü..Herşey üstüste geldi..Önce kuş gribi sonra dünya kupası..Bunlar turizm için büyük olumsuzluklar..Genel turizm hataları da birleşince mesela..Ortalık çok kötü oluyor tabii.Genel turizm hatalarına başta turizm zamanı inşaat yapmak diyebilirim..Hepimizin yani burada yaşayanlarında baş şikayeti bu.Geçen pazar sabahı ilk defa bir yere gitmemişiz,sınav falan yok, misafir yok uyuyacağız..Müthiş iğrenç bir müzikle uyandık..Tam karşıda bir inşaattan son ses radyo sesi geliyor..Uzunbey dışarı çıktığı gibi..Ben veranda da hem kahvaltı hazırlıyorum hem de söyleniyorum..Sonra bir işçinin çeşmeye doğru yürüdüğünü gördüm ve hemen yanına gittim..Ona bugün pazar biliyormusun..Saat daha 10 bile olmadı ve ben sizin radyonuzun sesinden balkonda oturamıyorum dedim..Lütfen kısarmısınız..İşçi inşaata gidip sesini kıstı gerçekten..Hoş kısmasaydı da inşaatın sahibi komşumuz mimar beye gidip hiç değilse sabahın köründe açmasınlar diye şikayet edecektim..Oysa ki inşaat sesi olmadığında biz kuş sesleriyle uyanıyoruz her sabah..Evde de daha önce yazdım mı bilmiyorum ama 2 muhabbet kuşumuz ve bir bülbülümüz var..Balıklarımızı daha saymadım..Yani sabahları evin içindeki kuşlarla dışındaki kuşlar sıcak basmadan sesleriyle yarışırlar..Bende onların sesiyle güne başlamaya bayılırım..

Anne, Baba ve Burcu gelin artık ya..

12 yorum:

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

:)) Asortikcim umarım seni online yakalamışımdır :) blogumu guncelledim haberin olsun

Asortik Krep dedi ki...

Pretty, sağolasın..Sizleri görmüş kadar oldum..Çok tatlı çıkmışsınız..

CaDı dedi ki...

Annemlerle yaşarken bizde kuş sesleriyle uyanırdık, ne güzeldir bilirim. Sıkma canını geçici bir süre nasılsa, ben malesef artık öyle uyanamadığım bir yerdeyim. Yinede şükret derim;)

enne dedi ki...

Ne kadar çok özledin değil mi? Ben annemin birkaç ay memleketimizdeki evinde yaşama düşüncesiyle bile onu özlemeye başlıyorum, vazgeçirmeye çalışıyorum onları. Her an yakınımda olmaları çok güven verici. Az kaldı ama değil mi, geldiklerinde bol bol özlem gidereceksiniz, harika eğleneceksiniz.

Asortik Krep dedi ki...

Cadı, çok sıcak olacak günlerde sabahları ağustos böcekleri acayip öterler..Anlarım ki o gün çok sıcak geçecek..Sabahları kuşlar ve akşam kurbağalar birbirleriyle yarışır..Buraların en sevdiğim özellikleri de bunlardır :))
Enne, çok özledim..Çağılda özledi..çok oluyor Babamı ve Burcuyu görmeyeli..Eskiden Babam sık sık gelirdi bize..Çarli evlenince Annemi yalnız bırakmamak adına gelmiyor artık.Annem ne istersin dedi..İstanbul simidi dedim :))

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

canım hakikaten çok şekerler ve sen onların en yakını en "can" canlarısın. Ne kadar özlediğini tahmin edebiliyorum :) benim kulaklarımı bol bol çınlatın tamam mı. Atahan ı da benim içim öp mutlaka. Bana öptürtmedi kendini :) ama sürekli abla resmimi çek diye poz verip durdu. Alalhtan çocuk teyze falan demedi :)))))))))))))))) Tez zamanda kavuşun sağlıcakla :)

Annelog Atölye dedi ki...

Sayılı gün çabucak geçer Asortik:) Resim yine çok güzel:)

Asortik Krep dedi ki...

Pretty,Atoş aynen senin anlattığın gibidir :)) Kulaklarını çınlatmak mı! Hiç susmayacak :))
Annelog, kesinlikle mor salkımlı sarmaşık çok güzel duruyor değil mi ?

ibeking dedi ki...

ablalar öyle güzel yerlerde oturunca yaz ayları misfrleri çok olur..misal biz göcekte oturan ablaya yaz aylarında hiç rahat vermiyoruz..yakında kavuşursunuz umarım...

Asortik Krep dedi ki...

Bizim misafirlerimiz zaten çok yakınlarımız oluyor.Onları da misafirden saymıyoruz artık :))
Göceğe kadar gelmişken bizde bekleriz ..

dilekarasoy dedi ki...

bizim apartmanda da tadilat vardı 2 kat altımda olmasına rapmen nasıl acı çektim anlatamam... geçmiş olsun.. umarım düzelir işleriniz de

Asortik Krep dedi ki...

Zamanla yoluna girecek Dilek..Sadece herşey üst üste geldiği için sıkıştık..