Perşembe, Şubat 01, 2007



Evdeyim..Birilerinin evde kalanları tv sayesinde zihninin bulanmalarını sağlayacak insanları bulup çıkardıklarını düşünüyorum..Ajdar'dan daha kötü bir sanatçı herhalde Alihan'dır..Tabii sanatçı denilirse..Aslında denmez..Bu adam kasedinin zamanında Türkiye'yi çok sarstığını söylüyor ama inanın ki ben hiç duymadım sadece Alihan diye ismini duydum ama ne dinledim ne de izledim..Ajdar taraftarı değilim ama hala attığı tokadı savunan iğrenç savunmalarda.Yok olun ulennnnnnn.Ben evdeyken böyle iğrençleri tv'ye çıkarmayın.. Magazin programlarının da suyu çıkmış..Yok ol Alihan..

4 yorum:

ümran dedi ki...

Az önce dobra dobra daydı bende izledim :))Evelki akşam haberlerde Fethiye'de kötü bi fırtına olduğunu izledim aklıma sen geldin hemen..Var mı yaramaz bi durum ??

Bocuruk dedi ki...

Asortikciğim,
Kısa bir süre evdeydim. Hakikaten sabah programları insana kafayı yedirir. Ben de hiç dinlemedim ve izlemedim bu bahsettiğin kişiyi. Ama geçenlerde haberlerin magazin bölümünde duymuştum diğeri ile tartışmasını. Herşey o kadar kalitesizleşti ki...

Asortik Krep dedi ki...

Limon, Pazar ve pazartesi gerçekten uçuştu ortalık biraz ama dün sabah kanala atlayan genç bir kadın haberi vardı tv' de vallahi ben atlamadım..Şimdi çoğu kişinin aklına ben gelirim diye düşünmedim de değil :))
Bu arada hoşgeldinnnnn...

Bocuruk, ben bugün konuşmasını duydum adam 12 yıllık sanatçıymış! O dedi valla :) Vay be bu kendine sanatçı diyenlere de gıcık oluyorum..Bırakın sanatçıların sanatçı olup olmadığına biz karar verelim..Sadece kendine yorumcu diyebilirsin ya da sanatçılık sana mı kalmış diye mail atacaktım ama işim çıktı..Bir daha ekran da görürsem atacağım artık bir mail.Benim sanatçı kavramımın noktası bu kadar aşağıda değil..Ben sadece güzel ve doğru şarkı söyleyeni bile davranışlarına ve topluma örnek olmasıyla bile yargılayan biriyim..Hele okulda ki hocalar bunlara bir taraflarıyla gülüyorlar ama kibarlıklarından kimse bir şey demiyor.

ERDIL dedi ki...

Eger böyle programlar yayinlaniyorsa toplum olarak ne kadar yozlastigimizin bir aynasi degilmi ?.Yandaki Resmi bir zamanlar ben hazirlamistim biliyormuydunuz.
Saygilarla.