Perşembe, Haziran 26, 2008

Ara..

Günlerdir yine yazamadım.Bu arada neler oldu hepsini hatırlayabilecekmiyim de bilmiyorum..Hayat benim için haziranda çok hızlı..Hem de yoğun.Bazen buradan açık açık yazayım işimi diyorum sonra da bu kadar deşifre olmak yeter , zaten herkes tanıyor diye vazgeçiyorum.En azından kızgınlıklarımı ve hırsımı bu satırlardan alıp rahatlıyorum.Çokta bilinmek aslında umurumda değil ama direk olarakta insanlara söylemiyorum bloğu..Bazende özelimi yazıyorum ve gerçekten tanışmadığım, karşıdan tanıyan insanların okumasını istemiyorum..Tanıdıklardan saklım gizlim yok.

Nerden başlasam ..Mesela Yol Arkadaşım adlı yeni diziye Mutfakcamı Burcununda tahmin ettiği gibi bayıldım,geç olması da güzel, bir ara İki Aile bittiği gibi izledim ,şimdi İki Aile tamamen bitti ,ona da üzüldüm ..İclal'i severim ben, evli adamı ayartmışsa da ayartmış,o da ayartılmasaydı..Hem bence bir kadını hem de yeni doğmuş bir bebekle terketmek , bir adamı ayartmaktan daha kötü bir durum..Ben yapmazdım şahsen, bana yapanı da affetmem..Yarın öbür gün İclal yerine bir başka kadın çıkabilir ama İclal sanırım bebekli bir başka adamı ayartmaz.Amannnnnn bazen de diyorum ki bize düşmeyen muhabbetlere amma meraklıyız..Şahsen ben böyle bir şey yapan arkadaşımı uyarırdım hatta engel olmaya çalışırdım yarın öbür gün aynı konuma düşmesin diye..Hayatımda iki kere de uyardım böyle bir durumda kalan arkadaşımı..Yani iki ayrı arkadaşımı..Bir gün yazacağım..Umarım Allah bana tanık olduğum durumları yazmam için bir hayat fırsatı yaratır..Yoksa böyle dolu dolu gitmek istemem.
Neyse bu yazının konusu aslında bunlar değil.Yeni dizi çok güzel, yani çekimleri ve zeytinyağının hikayesi..

Birde Kavak Yellerini seversin demişlerdi.Ben şimdiye kadar yazamadım ama seyrettim sık sık.Burayı okur mu bilmem ama kulakları çınlasın birinin :)) Hani buralara gelipte bende kahve içmek isteyen arkadaş..Enne'nin yani..Evett, çok sevdim bu diziyi de..

Bugünlerde yazmadım ama yarın üçüncü randevum olacak Zen Güzellik Merkezinde yüz bakımı ve özel Zen bakımına giriyorum..Selma Hanım bu işi iyi bilen biri ve bu bakımdan çok memnun kaldım..Manikür ve pediküre de bu ara gitmem lazım ama nasıl gideceğim bilmiyorum..Saçımın boyası geldi, annem gelirse yine beraber gideriz diye bekliyorum aslında..Gelip gelmeyeceği kesin değil, oysa onu çok özledim.Burcu ile Atahanı da..Çarliyi de..Kısmetse ağustosun sonunda gitmek istiyorum .Bu bakımdan kımıldayamıyorum şimdi.

Başka bir değişiklikte biorezonans merkezi açıldı burada..Sigarayı bırakmak isteyenler için müthiş bir uygulama..Benimle çalışan iki arkadaşımız bu sayede sigarayı bıraktılar..Ben sigara kullanmıyorum zaten biliyorsunuz..Uzunbey'de içmez.Çarli de..ama mutfakcamı burcu içiyor bende ona çok kızıyorum ..Neyse bu biorezonans merkezinde alerjilere bakıyorlar,bende de az alerji vardı biliyordum..Baktırdım ve yumurta ile buğday alerjim çıktı.Tedavisi da yine biorezonansla oluyor yine..Bir ay yumurta yemiyorsunuz..Bir hafta rejim yapıp 2. hafta tedaviye gidiyorsunuz..Yine rejime devam ve bir hafta tedavi, böylece en son kontrole gidip yokluyorsunuz geçmiş mi diye..Eğer yumurta ve yumurtalı ürünler yiyip,pişirip,dokunmadıysanız alerjiniz geçiyor..Ben şimdi yumurta diyetindeyim dünden beri..Haftaya perşembe tedaviye gideceğim bir seans..Rejim bir ay yalnız :) Yani bugün mesela..Rejimdeydim ya, öğlen mavikuş a uğradım iki ay tatile girdiğinden mevi kuşa veda yaptık devamlı gelenlerle..Börek ,çörek yapıp getirmiş arkadaşlar,ben yemedim tabii..Son moda cümlem " bunun içinde yumurta var mıdır" Çağıl dalga geçiyor ama bugün çok dikkat ettim, eğer yersem geçmez çünkü..Yumurta iyi yine de ama buğday rejimini nasıl yapacağım bilmem..Mısır unundan ekmek yapabilirsin dediler evde..Diğer ay buğday rejimim var,yapacağım artık birşeyler.

Bana mail atan anonim bir arkadaş vardı..Beste Hanım, geldi,beni aradı ve görüştük.Çok hoşuma gitti.Kayseriden akrabalarım geldi dedim bürodakilere..O kadar sevindim yani..Onlarda sanırım Yörük Müzesinden memnun kalmışlar,teşekkür ettiler..
Festivalle ilgili dökümanları ancak bir araya getirebildim.Uzun bir yazı yazacağım..Ahmet Selçuk İlkan ve ekibi ile süper anlaştık,hepsini ayrı ayrı paylaşacağım :)) Bedia Akartürk ile ilgili de anlatacaklarım var, bir sabah her iki sanatçıyı da Yörük Müzesine kahvaltıya götürdüm ben..Bana imzalı resimde verdiler ve her ikisini de çok sevdim :)) Ekibin diğer üyelerini de :))

Yukarıda ki resimler Günlüklü Koyundaki yeni tesislerimizden The Bay'ın resimleri..Lüks bungolowlarla donatılmış süper bir yer oldu.Geçen sene açıldı ama ilk müşteri kabulu bu sen başladı.

The Bay


13 yorum:

pinarbk dedi ki...

Yol arkadaşımı ben de çok severek izliyorum. Oyunculardan bazılarını da tanıdığım için, izlemek daha keyifli oluyor.

Resimler harika. Huzurlu bir tatil çağırıştırıyor...

Gamzeli dedi ki...

kavak yellerini bende çok severek izliyordum ama bu aralar sapıttı bence :)

Bende bazılarına blogumu söylemiyorum, saklımız gizlimiz yok ama ne diye söyleyelim ki :)

HAYAT dedi ki...

YOL ARKADAŞIM DİZİSİNDEKİ KURNAZLIK ASLINDA NEDEN Mİ DİZİYİ SADECE 3 YADA 4 BÖLÜM GÖSTERDİLER VE HEMEN SEZON FİNALİ YAPTILAR KANALIN MAKSADI ASLINDA DİZİNİN TUTUP TUTMIYCAĞIYDI.YENİ SEZONA BAŞLARKEN DİZİLERİ ŞİMDİDEN KAPMAK İÇİN SIRAYA GİRMİŞLERDİR.AMA GERÇEKTEN HOŞ BİR DİZİ BEĞENİYORUZ BİZDE.KAVAK YELLERİDE GÜZELDE GAMZELİNİN DEDİĞİ GİBİ İYİCE SAÇMALADILAR Bİ ŞEYLER UÇUP GİTTİ NEYSE.BEN ŞU SON RESİMDEKİ EVE GELMEK İSTİYORUM YA BİTTİM ORANIN YEŞİLLİĞİNE.
DİĞER HABERLERİNİDE DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.İNŞ ANNENLERDE GELİR VE ÖZLEMİNİZİ GİDERİRSİNİZ....

enne dedi ki...

Ne demek burayı okur mu? Her zaman okuyorum ama bir türlü yazamıyorum işte. Öyle şeyler değişti ki hayatımda, neresinden başlasam bilemiyorum anlatmaya. Aslında senin terasında kahve içebilsem, hepsini anlatırdım sana ama o bile hayal oldu şimdi. İş güç ve çocuklar (!) olunca sanırım gelemiyorum bu sene de. Sayfama yazmaya başladığımda ilk senin haberin olacak inan, ne de olsa bana ilk yorumu yazan kişisin sen, kalbimde çok özel bir yerin var asortikçim.
En kısa zamanda görüşmek üzere (bunu 40 kez söylesem olur mu acaba?)

beste dedi ki...

dünyalar güzeli asortikciğim..bizde ailecek seni okadar çok sevdikki valla fethiyeden bile çok sevdik:)dönüşte sana tekrar uğrayamamak içimde büyük bir ukde olarak kaldı..ama bundan sonraki fethiye seyehatlerimiz oradaki bir dosttan ve arkadaştan dolayı çok daha hevesli olacak:)) yörük müzesini çok sevdik bence orayı sevdiren şey enver bey ve ailesi..güzel sohbetleri ve sevgi dolu içten davranışları bence..birde sabahın 5 inde öten horoz efendi olmasaa:))seni ve aileni çok siddi olarak kayseriye bekliyoruz buradada gezilecek çok güzel yerler var..çok samimiyim davetimde..nede olsa akrabayız değilmi:))seni kocaman öpüyorum sevgilerimi yolluyorum..canım arkadaşım:))

♥ Suzi ♥ dedi ki...

yaaa bide bende tanıyabilsem seniii...Yol arkadaşımı bende çok sevdim,sıcak bir dizi:))

Asortik Krep dedi ki...

Pınarbk, insan davranışlarını çekimlere çok güzel yansıtmışlar,ayrıca ev de çok güzel,bahçesi de..

Gamzeli, kavak yellerinde son urla görüntüleri muhteşemdi,bayıldım izlerken..

Ben bazen bloğumu benden habersiz okuyanları çekiştirmek için kullanmak istediğimde olmuyor işte..Beni okuduğunu kelimelerinden ve sözlerinden anladığım insanları nasıl çekiştireyim ki blogda..Blog benim olmaktan çıkıyor gibi oluyor :)

Hislerim ve ben, annem temmuzda gelecekmiş,daha sonra yani..

Son resimlerdeki yerler bir otel olduğundan istediğin zaman gelebilirsin :))

Biyonun bloğunda büyük harfle yazmaktan vazgeçtin gibi gelmişti,umarım öyledir çünkü bir türlü sana yazmaya fırsatım olmadı ama büyük harfle yazdığında karşındaki kişiye bağırdığını ve kızdığını anlatmak istiyorsun internet kültürüne göre..

O kadar çok para harcanan dizilerede de önden araştırma yapmaları doğal,keşke her yaptıkları güzel olsa..

Enne, ipuçlarından ne olduğunu anladım merak etme :) Kendine iyi bak,ben istanbula gelince blog bluşmaları yapalım olur mu..?

Sevgili Beste, kayseri de artık akrabalarım var ve mutlaka o taraflara gelirsem size uğrayacağım..Sizi tanımaktan çok mutlu oldum..

Suzi, bendeeeeeeeee :)

HAYAT dedi ki...

şimdi farkediyorumda aslında ben bütün yorumlara büyük harflerle karşılık veriyormuşum.bundan sonra daha dikkatli olucam.tşk ederim asortik....

Geveze Kalem dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Geveze Kalem dedi ki...

Harika bir yer gibi görünüyor ve eminim öyledir. Açıp inceledim hemen, eğer yeni evlenecek olsaydım balayımı kesinlikle öyle bir yerde geçirmek isterdim.;-)

İzlenilecek programlar için bir tavsiyede de ben bulunayım; BKM Mutfak-Çok Güzel Hareketler Bunlar.
Ben epey gülüyorum bu çocuklara. Skeçlerin her biri iyi olmasa da çoğunlukla başarılılar ve izlenilmeliler bence.

Sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Hislerim ve ben, biyo yazmadan ben yatişemedim..ama iyi oldu,hepimiz zamanla öğreniyoruz..

Geveze Kalem, BKM Mutfak ta güzel,özellikle metinleri :)
Yalnız Yılmaz Erdoğan politika yapmamalı tiyatro yapmalı.
Burdan görürse cevap verme hakkını saklı tutuyorum :)

etki alanı dedi ki...

Bu kadar güzel bir sohbet yazısı olabilir mi?
Sanki senile karşılıklı çay içiyoruz..
Yazını iç çekerek okudum.Ben biliyorum ki,ileride mutlaka Fethiye'li olacağım.Hep aklım takılı kalırdı,ama yazılarını okudukça ne kadar doğru düşündüğümü anladım.
Ben yine İstanbul'un bir başka köşesine taşınıyorum.Biraz mecburiyet,biraz da çocuklarımın isteği üzerine bir müddet daha İstanbul'da yaşamak durumundayım.Ama bahçeli,ufak,şirin mi şirin bir eve taşınıyorum.Şehir içinde ama dışında bir kasaba gibi bir yer...Oğlumu düşündüm bu kez.Kızkardeşimle aynı sokakta oturacağız...Yolun İstanbul'a düşerse,mutlaka misafirim olmanı bekliyorum asortik krep,çok mutlu olurum.

Yol arkadaşım çok güzel ve keyifle izlediğim bir dizi...

Sevgiyle kal,
TüTü

Asortik Krep dedi ki...

Etki Alanı, şu yeni taşındığın semti merak ettim :))
Birgün bekliyorum Fethiyeye..