Cumartesi, Mayıs 22, 2010

Mavi Kuş Kargo 14 / Bilge ve Annesi 2.bölüm

Bu güzellik bana hediye geldi arkadaşlar :))) İstemem diyemeyecek kadar çok beğendiğimden hemen sahiplendim.İçinde notu da özeldi,emeklerim için düşünülmüş ama ben zaten gönderdiklerinizi gördükçe keyiften dört köşe oldum.Bilge ve annesinin 2. kargosuydu bu kargo.Bir taneyi yeterince dolduramamış ikinciyi yollamış :)) Bakmaktan ve bunları hangi zamanda nasıl yapıyor demekten helak oldum.

Birde karar verdim ki ben buraya sizleri bekleterek bu yazıları koyuyorum.Buna hiç hakkım yok.Bu yüzden bundan sonra hızlandırılmış örgü hareketi yazılarıyla arayı kapatmayı düşünüyorum ve diğer yazılarla tekrar huzurunuza gelmek istiyorum :)

Dün işten gelirken son kutuları eve taşıdık Uzunbeyle hepsini görüntüleyip yarın ki el sanatları pazarına çıkarabilmek için.. Bugün yani evde iş yapmadan kargolarınızı görüntülemeyi bitiriyorum,çünkü yarın hepsi pazara çıkacaklar.
Yarın satılamayanlar 29 mayıstaki çalış karnavalı pazarına ,oradan Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivaline ,kalanları da ihtiyacı olanlara vereceğiz.
Bize gönderdikleriniz bu hayallerimizi tamamlamaya yeter de artar bile.
Destekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum ve sizleri bize gönderdiklerinizle başbaşa bırakıp gidiyorum.

Bu arada yukarıdaki kolye bana çok yakıştı :) Söylemeden edemedim :)) Teşekkür ederim Bilge ve Annesi :)




kahverengi broş

pembe kolye






















Büroda masamda fotoğraflarken..






















Bu modeli çok sevdim :)




Yurtiçi kargoya teşekkürlerimizle..

2 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Hepsi çok güzel, özenle yapılmış iyilik kokan el emekleri. Mavi olan kolyeyi burada daha önceki seride gördüğünde beğenen bir arkadaşıma armağan etmek üzer eben aldım :)
Sevgimle..

Asortik Krep dedi ki...

Gülen, ne kadar güzellerdi değil mi..? :)