Cumartesi, Mayıs 22, 2010

Mavi Kuş Kargo 15 / Selma Tozan

Sevgili Selma Tozan.. Ne diyeyim süpersin :)) Kutuyu açtığımda bir de ne göreyim,önce notta okudum ama daha sonra resmen güzel bir sırayla dizilmiş 100 tane hediyeyi görünce gözlerim yaşardı.. Hepsinin modeline baktım, emekle yapılmış, zevkli şeyler .. Gerçi Üzümlüye gitti görmüşsünüzdür ama buradan tekrar söylemek isterim ki gözlerimize inanamadık :)) Hepsi de değişik renk ve zevkli şeylerdi.. Çok teşekkürler..


İğnedenlik..


magnet

buzdolabı süsü


örgü gül
Teşekkürler , çok teşekkürler..
Not: Böyle hızlandırılmış yazılara lütfen alınmayın, herkesin gönderdiği şeyler bizim için çok kıymetli ama o kadar güzel kargoları paylaşmayı çabuk bitiremeyeceğim diye korkmaya başladım..Oysa gönderdiklerinizi bir an önce herkese göstermek istiyorum.

6 yorum:

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Paylaşım için teşekkürler.
Sevgiler:)

Gülen Tezer dedi ki...

Asortiğim sen içini ferah tut. Ben bugün bizzat yakından nasıl çalıştığınızı, fedakarlığınızı gördüm. 231liralık satış yapıldığını sanırım şimdi benden duymuş olacaksın :)
Sevgili Selma Tozan; el emeklerinizi gördüm. Hepsi de çok güzeldi; aslında güzel sözcüğü yetersiz kalır :( Çok ama çok teşekkürler.

bilge ve annesi dedi ki...

Sevgili Asortik krep, yeni döndük tatilden. Bu sırada hiç nete girmedim. İlk iş sizin bloğunuza bakmak oldu. Gönderdiklerim için yazdığınız övgü dolu sözler, yine beni çok onure etti. Fethiye' ye uğramayı çok istedim ama bu sefer olmadı, inşallah bir dahaki sefere. Kolyenizi beğendiğime çok sevindim, güle güle kullanın. Bu arada Selma hanımında ellerine ve gönlüne sağlık.Kendinize iyi bakın, sevgilerle...

Asortik Krep dedi ki...

Şanslı, sanırım benim sizlere daha çok teşekkür etmem daha yerinde olur :))
Siz sağolun..



Gülen, evet şekerim,senden duydum..En yeni Mavikuşumuzdan :)

Bilge ve annesi, sizin eserlere bakmaya kıyamadık :) Çok güzellerdi..Tekrar teşekkürler..

Nilgün Komar dedi ki...

bol satışlar ve selmacığımın ellerine sağlık.. bir sonraki ne zaman ben ancak ona yetişececeğim sanırım!? :(

Selmatozan dedi ki...

asıl süper olan sizlersiniz, biz sadece yapıp gönderiyoruz kalan herşeyi siz tamamlıyorsunuz zamanınızı emeğinizi veriyorsunuz onun için ben size teşekkür ederim, ufak ufak yine çalışmalara başladım ve yine küçük parçalar yapıyorum.. yada siz daha çok ilgi gören şeyleri bildirirseniz ona göre devam edebiliriz böylece satışlar da daha iyi olur diye düşünüyorum, sevgiler:)