Salı, Aralık 21, 2010

Mavi Kuş Kargo 26 / Yaşamın Kıyısında

 Bu battaniye ve diğerleri  Yaşamın Kıyısında Nur Hanımdan bize gelenlerden.Bize gelenler diyorum çünkü kendisi mayıs ayında bizi ziyarete geldiğinde eli kolu dolu gelmiş onları direk el sanatları pazarında masalarımıza almıştık zaten.Bu kısım daha sonra kargoyla elimize ulaşanlardan.Kendisini tanımak, hele bizlere getirdikleriyle  özellikle Renkli Tasarımların bize yolladığı o şirin ve emsalsiz çantaları görüntülemek isterdim ama o gün karnavalda görevli olduğumdan getirdiklerini görüntüleyemediğim için sizlerle paylaşmam mümkün olmadı. Ne yazık ki sonradan bize gönderdiği bu kargo ile yetinmemiz gerekli. Bu battaniyeden yola çıkarak daha önce gelenleri de göz önünde bulundurmanız için bir fikir olsun diye  bu linkten ne gibi güzelliklerin  geldiğini düşünebilmenizi rica ediyorum :)
Nur Hanım, bu seneki çalış karnavalına ve el sanatları pazarına sizi tekrar bekliyoruz. Özellikle sizi tanıdığım için ve bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için de tekrar teşekkür ediyorum.
Bu  taraflarda oturan eski komşularınızı da unutmamanızı :)  , onu ziyarete geldiğinizde de bizleri de görmeye gelmenizi özellikle rica ediyorum ve sizinle görüştüğümüz o kısa zamanda dostluğunuzdan ve sohbetinizden çok mutlu olduğumu da belirtmek istiyorum.

Gönderdiği güzelliklerden çok, kargo hakkında bir yazı  değil tanıştığımız için değişik bir mavikuş yazısı olduğunun farkındayım ama ben size diyeyim ki blogda yazdıkları ve bizimle paylaştıkları hiçbirşey. O mütevazi ve sıcak anneanne tavırlı sohbetini tatsanız sizlerde bizim gibi dostları arasında olmaktan mutluluk duyardınız :)

Yaşamın Kıyısında (Nur Hanım);
Teşekkür ediyorum, öncelikle el emeğinize, bize çok uzak yollardan taşıdığınız emanetler için, kendi ellerinizle ördükleriniz için ve bizi yalnız bırakmayıp ayrıca ziyaret ettiğiniz için.
Umarım bir gün bir yerlere yerleşmeye karar verirseniz burayı tercih edersiniz.
İnanın dört gözle sizi bekliyor olacağız :))

Renkli Tasarımlar 'la bizi tanıştırdığınız için de ayrıca teşekkürler :)

Not: Haftasonu Çağıl burdaydı, oğluşla hasret giderdik, kısmetse iki günde Antalya da gezide olacağım,gelince görüşmek üzere..

11 yorum:

cenebaz dedi ki...

Hepsi çok güzel ama en üst resimdeki battaniyeye bayıldım. Nur Hanımın ellerine sağlık. Sana da iyi eğlenceler.

Nilgün Komar dedi ki...

hayırlı olsun canm

Özgen dedi ki...

Merhaba böyle insanlarla tanışmak ne güzel.Keşke herkes bu kadar duyarlı olabilse. Oğluşunla kavuşmana dasevindim.Sevgiler görüşmek üzere...

Unknown dedi ki...

çok güzel ciciler ellerine sağlık Nur hanımın :))
sana da gözünaydın ve iyi gezmeler eğlenceler :))ablacığım
sevgiler...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Sevgili Asortik,
çok naziksin canım ve çok teşekkür ederim bu güzel övgüler için, mahçup ettin beni:)
Ben de sizlerle geçirdiğim gün ve saatlerden çok memnun oldum. İnşallah tekrarını yaşarız.Kızım için de övgülerinden çok gururlandım ayrıca bunun için ve sizlerle geçirdiğim saatlerde bana olam yakın ilgin için de çok teşekkür ederim.
Sevgilerimle...

nihansu dedi ki...

Hepsi çok şık ama en çok bereleri beğendim.
Birbirinin dilinden anlayan insanların bir araya gelmesinden daha hoş ne olabilir ki?
Sevgiler

Çınar dedi ki...

Hepsi de çok şık ellerine sağlık arkadaşların. Sevgili Nur arkadaşımın ise ne kadar maharetli olduğunu biliyorum. Bende de şahane, çok değerli bir armağanı var.

İyi eğlenceler

Sevgiler

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

ne kadar güzeller... iyi günlerde ısıtsınlar minik yavruları...

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Hani sen de yazı yazacaktın?

didem dedi ki...

Ne guzel arkadaslariniz, dostlariniz var. Iyi gezmeler iyi eglenceler...

aslan dedi ki...

Çok hayırlı bir iş... Bu vesileyle sizin, ailenizin ve dostlarınızın yeni yılını şimdiden kutlarım. Dostlukla..