Çarşamba, Haziran 29, 2011

Ah ne güzel seni sevmek, ah ne güzel ne güzel...

 Bilgisayarım 2 gündür bozuk,  akşamları Çağıl'ın bilgisayarından şöyle bir bakıyorum ancak.Annemle babam yarın gidiyorlar.Rüya gibi bir onbeş gün geçirdim onlarla.Gitmeleri bir yana daha tadına doyamadım burada olmalarının.Sayılı gün işte.Aslında yazacak çok şey var ama onlar tv seyrederken bir kaç cümle yazabiliyorum ancak. 
Nerden başlasam, beraber yediğimiz yemeklerin ne olursa olsun muhteşem tatlarından mı ?  Beraber gezerken sohbet edip konuşmaktan mı..? Zen ve eşinin 30. yıl dönümlerini beraber kutlarkenki eğlenmelerimizi mi..? Annemin Türk sanat müziği korosunda söylediği şarkıları bizimle o gece anısına paylaşmasından mı..? Babamla kadeh tokuşturup,annemle diyet üstüne yaptığımız fikir alışverişlerinden mi? Babamın günlük notlarının arasına benim tv seyrederken çocukluğumu hatırlayıp yaz bunu unutmayayım baba diye yazdırdığım şarkıyı bu gece bana uzatıp al emanetini diye bana hatırlatmasından mı..? Çok güzeldi işte.
not: 1-2-3  temmuzda Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivalinde CHP Kadın Kolları Standındayım ilk gece hariç.İlk gece Kayaköyde yemekte olacağım.
clematis, en sevdiklerimden :)

5 yorum:

Özgen dedi ki...

Ne güzel şey anneyle babayla birlikte olmak benim de buna o kadar çok ihtiyacım var ki...

Özlem dedi ki...

mutluluğun yazının içinde çiçekler açmış , hep böyle mutlu olun..

laleninbahcesi dedi ki...

hepsi paha biçilmez anneli babalı anıların...

Sevgimle

Adsız dedi ki...

yaşadıklarınız çokk güzel,anlatma tarzınız dahada güzel))eylül

ÇOBAN YILDIZI dedi ki...

Asortik Krep, ben de birkaç gün önce annemi uğurladım.Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.Ben hislerimi kaleme bile dökemedim çünkü hepsi birden boca edip beni tıkıyorlar, en iyisi mi ben de kalsın dedim...

Allah kavuştursun tez zamanda mutlu ve sağlıklı günlerde!