Salı, Ağustos 14, 2012

Yorumsuz !

2012 KPSS Şampiyonlarımız ... 
Kendilerini tebrik ediyorum :) 
Kaynak: Facebook

11 yorum:

özii dedi ki...

bencede yoruma gerek yok ....

tijen miriam dedi ki...

benim kalbim cok aciyo ya ,niye Turkiye boyle oldu,niye bu yuzden binlerce insan ulkesini birakip baska yerlere goc etti,niye bu resimler cogaldi ....yuh olsun baska hic bisey diyemiyorum..

Peri dedi ki...

gerçek mi bu

gülsen VAROL dedi ki...

AMAN ALLAHIM.. GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ.. KILAVUZU KARGA OLANIN BURNU ...

NEDEN YORUMSUZ ANLAYAMADIM... HACI NAMZETLERİNE TEBRİKLER.. OTURUŞUNU DURUŞUNU BADEMLERİNİ SEVEYİM ONLARIN... SANKİ LEVENT KIRCANIN SAHNESİNDE GİBİLER.. ÇOCUKLARINIZIN VE ARTIK TÜM ÜLKENİN GELECEĞİ BUNLARIN VE BU TİPLERİN ELLERİNDE OLACAK.. DA..SİİRT NASIL ŞAMPİYON İL OLDU ONU ANLAYAMADIM!!!

laleninbahcesi dedi ki...

yoruma gerek yok, yorumu içinde zaten:))

Adsız dedi ki...

aman Allah'ım yaa, kafa bulan bir fotoğraf olduğunu anlamak bu kadar mı zor?
karşı olacağız diye algılarınızı bu kadar kapamayın lütfen çok rica ederim!

Asortik Krep dedi ki...

Adsız, Günaydın... Gerçek fotoğrafın bundan farklı olduğunu düşünüyorsanız sizin algılarınızın daha çok açılmaya ihtiyacı var demektir.Ben rica ediyorum, bir şey değil.Şeker Bayramınız kutlu olsun :)

Yorumsuz demiştik ama sayenizde yine yorumladık!

Adsız dedi ki...

sizin bu fake fotoyu gerçekmiş gibi koyarak okuyucularınızı galeyana getireceğinizi tahmin edemezdim.tam bir hayal kırıklığı içindeyim.
benim için asortikkrep bitmiştir,bir dahada gelmem buraya

Asortik Krep dedi ki...

Adsız, hayat kimseye bazen göründüğü gibi değildir, ironiyi severim,eğer beni okuyorsan bunu da bilmen lazım.Eğer katı kurallar penceresinden hayata bakıyorsan her zaman yanılma şansın büyüktür, adını yazmadığın için samimiyetine inanmıyorum,bu yüzden yorumunu yayınladım,çünkü sırf benim doğrumu yanlış göstermek adına beni ancak yüzeysel okuyan biri yazabilir bu yorumu.Hayatım en ufak yanlışımda ki bunun yanlış bir yazı olduğuna inanmıyorum, ama diyelim ki sana yanlış ,sırf bunun için beni silen birine kal demem,asla da güvenmem.Git bu yüzden kendini kandırman uzun sürmeyecek,zaman bizi haklı çıkaracak eminim.

ümit d. dedi ki...

yani ne var bunda gerçek bile olsa.adamlar çalışmış başarmış diye geçemezmisiniz,neden illa eyvaah nereye gidiyoruz diye bunca çığrınmalarınız.eğitim konusunda adamlar süper iyiler.daha iyisini yapan varsa beri gelsin.solcu,kürt,sağcı,milliyetçi,dinci,ateist.kim olursa başımın üzerinde yeri var insan ve görüş ayırmıyorum ben,bunlardanda hazetmem fazlaca ama adamlar bu işi iyi yapıyor.misal türkçe olimpiyatları her babayiğidin harcı değil,gelsin chp tandanslılar yapsın bakalım,becerebileceklermi,hayır asla,ozaman açılın geçsinler lütfen bayan asortik,velveleye vermeyin ortalığı,yazık günahtır verilen onca emeklere.

Asortik Krep dedi ki...

Ümit d. ne var bunda geçemezmisin demişsiniz ya daha ne geçelim siz ve sizin gibiler yüzünden yaşıyoruz bunları zaten.Siz hala o sınavların meşru olduğuna inanıyorsanız çok safsınız demektir diyeceğim de safta gözükmüyorsunuz şimdi sizin cümlelerinizden sizi yorumlayalım biraz..
Ben de benim yazdığım bu yoruma sizin gibi biri olsam böyle cevap yazardım.(daha zekice ama :))
Ortaya karışık araya her türden kimlik bildiren bir kaç cümle de yazayım ki tarafsız gözüksün ama gerçekte öyle olmadığınız o kadar belli ki, adamlar TÜRKÇE OLİMPİYATLARINI İYİ YAPIYORMUŞ DA... Adam ülkeyi satsın, olimpiyatları iyi yapsın sizce zaten,devede kulak, chp tandanslılar gelsin yapabilecekler mi evet,belki yapacaklar, adamlar 2002 den beri iktidar görmemişler, gelseler daha iyi yaparlar, bak ona da inanıyorum ben, bundan daha kötüsü olmaz, turizm yerlerde,terör eskisinden daha kötü, ticaret bu kış göreceksiniz kriz geçireceğiz, ileride ülke ayrılacak siz hala nereden haber okuyorsunuz bilmiyorum.Ülkenin bu haline gözünü kapatıp laf söyleyen adamı-kadını tebrik edelim en iyi hayalperest diye :))Kısaca görüş ayırmıyorum diyen biri de kendi cümlelerinde chp tandanslılar diye bir cümle kullanmaz,bakış açınız
kelimelerinizden akıyor, dürüst olarak da yazdım, yorum yapmadım yorumu sizler yapıyorsunuz hatta yaptınız bence, sizce benim gibi biri sizin cümlelerinize inanır mı..? :) Çok komiksiniz.
Ben tarafsızım ama onlar ülkeyi iyi yönetiyor mesajını buradan veremezsiniz, çünkü kötü yönetiyorlar bu da her taraflarından akıyor.. Bakınız terör bakınız sınavlar,NOKTA.