Perşembe, Ekim 18, 2012

İnanmıyorum.........!!

Alın sevdiceğinizi, çıkın Kavacık Tema Korusu'na. Son 2 hafta. Artık girişlerde bilet de yok. Bu eşsiz güzellikteki koruda bir fotoğrafınız, çocuklarınıza anlatacak bir anınız olsun.

Otoyol ve Köprü Özelleştirmelerinin içine sokularak 25 yıllığına ihaleye çıkarılan Tema Kavacık Korusu 31 Ekim'de ihale ediliyor.

İstanbul'un yeşil kalmış son tepelerinden birinin köprü ve otoyol ihalesinin içinde işi nedir?




* Facebooktan alıntı.

5 yorum:

bücürükveben dedi ki...

Yıkıyorlar, talan ediyorlar, iftira ediyorlar, bölüyorlar seyrediyoruz burasını da talan edecekler, yandaşlarını ihya edecekler, onlar da seçimlerde onlara oy atacak...yeşilmiş, ağaçmış,doğaymış kimin umurunda?

not: Yorumlarını aldım sağol canım duyguların karşılıklı ben de dayanamadım sen ve diğer arkadaşların çağrılarına döneceğim birazdan yazılarıma kaldığım yerden:)sevgiler

gülsen VAROL dedi ki...

BUNU YAPAN YA DA YAPILMASINA KARAR VERENLERİN NE MÜSLÜMANLIKLA NE DE İNSANLIKLA BİR İLGİLERİ VAR.. GEÇEN YIL ATATÜRK ORMAN ÇİFTLİĞİNİN ÜCRETSİZ HALE GETİRİLDİĞİNİ VE ÇOK YAKINDA ÖZELLEŞTİRİLECEĞİNİ YAZDIĞIMDA KİMSE İNANMAMIŞTI.. ÇOK ÜZGÜNÜM.. EVLAT ACISI GİBİ İÇİMDE BÜYÜYEN BİR YARA BU YAPTIKLARI..
YAPANLARIN VE DOĞANIN KATLİNE İZİN VERENLERİN YATACAK MEZARLARI BİLE OLMASIN DİLERİM..

düşünce bahçesi dedi ki...

orayı gezmiştim, ne güzel bir yer.
bu ülke de güzellikler, güzel insanlarla birlikte geçti gitti..
artık hiçbir şeye üzülmüyorum.
Nietzsche'nin dediği gibi "küllerimizden yeniden doğmaktan" başka yolumuz kalmamıştır.

Yüreğimin İklimi dedi ki...

çocukluğumun en çok kitap okuduğum yeri şu an fatih sultan mehmet köprüsü kavacıl ayağının olduğu yer. amcamın evi orda idi tatillerimde giderdim.elimizden aldılar şimdide geri kalanlara el koydular öylemi? kim ne zamn dur diyecek bu talana yokmu ATATÜRK gibi lider özellikleri taşıyan bir yiğit nerde?

Blogger Bolat dedi ki...

Ah diyorum ah içimdeki öfkeyi anlatmak mümkün değil!!