Pazartesi, Mart 17, 2014

Ben seni, sen olmadan da severim, git.*

Facebookta  " longozu koru" sayfası var.Orada İğneada ve longoz hakkında hem açıklayıcı bilgiler hem de fotoğraflar mevcut.Bu fotoğraf oradan. Ters lale , çok severim ama hiç görmedim :) Bu arada İstanbuldayım. Nasıl oldu bilmiyorum, kaçtım, mola verdim diyelim.Resmi bir işimiz vardı, hafta sonunu da ekledik ve Uzunbeyle geldik cumartesi günü.Oğlumuzu da çok özlemiştik, ailelerimizi de.

Hatta Uzunbey'in okul arkadaşlarıyla buluştuk ilk gece.Dün gece de Burcu ile Fhm bizi annemlerle yemeğe aldılar Çevre derneği lokalinde. Gündüz Çarli'lerdeydik, bebeği sevip annesinin yaptığı ikramları yedik.Bir ara Silivri'ye gittik.Fotoğraflar ve hikayeleri daha sonra..

Fethiye'de Onur Akın konseri vardı,kaçırdım.Biliyorsunuz onu çok seviyoruz.Ben ayrı Uzunbey ayrı seviyor.
Bugün de Uzunbey'le onun akrabalarını ziyarete gideceğiz kısmetse.. Sonra benimkilere kaldığı yerden devam.Daha Leyla Teyzem'lere ve onun kızı Berna'lara uğrayamadım ki Berna el bilek kemiğini kırmış.Piyano çaldığını ve müzik öğretmeni olduğunu düşünürsek her zamankinden biraz daha fazla bu olay hakkında endişelendiğimi anlarsınız sanırım.
Çağıl 'ı özlemişim :)) Bakıp bakıp içimden seviyorum.Her erkek çocuğu gibi - adam diyelim aslında, çocuktan çok adam gibi duruyor :) -  gönlüne duygusal yaklaşımlardan ve fiziksel sevmelerden, sarılmalardan hoşlanmıyor, ehh bizde biraz ondan biraz benden idare ediyoruz. Yüksek sesle cevap verilmiş oldukça duygusal bağırmalardan! da payımızı yeterince alıyoruz :))  Bu aralar böyle, ne yapalım, üniversite son sınıfta hayata atılacak genç bir adam annesi olmak kolay değil. Arada yine yazarım, dün gece bitiremediğim yazımı bu gece bitiriyorum.Buralardayım ama her gün işim var,yine koşturuyoruz. Ayrıntılar sonra :)
*Başlık / Şarkı.

3 yorum:

gülsen VAROL dedi ki...

Demek ki bu nedenle hava bu kadar güzel.. Rüzgar üşütmüyor.. ve dertlerimin kapısını açtığım bu günün gecesinde aynı şehrin havasını soluduğumuzu bilerek balkonda ağlıyorum.. Hoş geldin güzel kadın..

Alphecca dedi ki...

Son sınıf mı oldunuz Asortik ??
Zaman nasılda akıp gidiyor !!!

Asortik Krep dedi ki...

Gülsen Hocam, geldim-gittim aklımda hep siz vardınız ..Bir gün size özel geleceğim :) Söz.

Çocuk Gibi, evet Çağıl son sınıfta şu an. Kısmetse haziranda okul bitecek, mastera başvurdu.