Pazartesi, Kasım 21, 2005

BENDE NE CEVHERLER VAR!

Bugün çok sevdiğim ikizler burcundan bir arkadaşımla yine çok sevdiğim aslan burcu olan bir arkadaşımı ziyarete gittik.Ben tabiki burç manyağı biri değilim ama dünkü yazımda geçen şu boğa burcu yeni arkadaşımı bu kızlar kıskandıkları :) için böyle yazmak zorunda kaldım sevgili günlük:)) yoksa dillerinden kurtulamazdım..Her biri kendi aleminde hayatıma renk veren tipler olduklarını bilmedikleri için yeni arkadaşa gönderme yapıp durdular.Onlar kıkırdaşırken ben içimden, ben size yapacağımı bilirim diyerek kıs kıs güldüm:)
İlerleyen zamanlarda beraber yaptıklarımızı ve yaşadıklarımızı size en yakın fırsatta yeri geldikçe açıklayacağım ..
Bugün işlerin yanında canımızı sıkan bir şey daha oldu.Yeni aldığımız arsanın çevresini çevirttiğimiz için ustalar cumartesi günü direk dikmişlerdi arsaya.Bu sabah işin devamı için gittiklerinde dikilen direklerin yol kenarında olan kısmının 6 tanesinin çıkarıldığını, çıkan demir direklerin yamultulduğunu görüp bizi aradılar.Bizde atlayıp gittik.Tekrar çıkarılan direkler dikildi.Umarım yarın hepsi yerinde olur.Burası böyle bir yer işte demek istemiyorum ..Umarım tekrar uğraşmayız bu iş yoğunluğunda.
Çarli Çağıl içinde bir şeyler yaz demiş..Ne yazabilirim ki? Pek bir şey paylaşmayı sevmeyen bir çocuk.Bugün okulda ilk sınavların sonucunu hem zorla söyledi hem de sonra bana kızdı beni başkalarıyla kıyaslıyorsun diye.Ama oğulcum birilerini kıyaslayabilmek için onun hakkında bilgi sahibi olman lazım.Ben senin hakkında sen ne anlatırsan onu biliyorum ki :( Erkek çocuk büyütmek zormuş..Onu bilir onu söylerim ben.
Yeni aldığımız arsanın olduğu komşumun kızı beni yerel tv.de görmüş.Bende daha şimdiden söylemedim ona daha beni çok görürsün, senin aşırı sosyal bir komşun olacak diye.Gerçi o bana sen tombiş! ben tombiş biz iyi anlaşırız dedi ama sanırım sadece görünen yüzüm o, bende söylemedim artık bende ne cevherler var diye ..
Dikkat ettim hiç annecik ve babacıktan sözetmemişim şimdiye kadar.İkisinide konular geldikçe ayrı ayrı ve uzun uzun anlatmak istiyorum.Çünkü hem anne baba hem de arkadaş oldular bana herzaman.Onun için buralara geldikten sonra en çok aradığım insanlar onlar oldu.Babamla türk kahvesi yapıp içmeyi, sohbet etmeyi ..Annemle ise alışveriş yapıp, arkadaşlık etmeyi özlüyorum.Şanslı bir çocuktum umarım ileride Çağıl' da -şimdi Çağılın böyle düşüneceğini sanmıyorum doğal olarak- böyle düşünür.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

BEN BEN BAK BEN YİNE YOKUM. YAZIDA GEÇENLER ARKADAŞ KOMŞU OĞUL ANNE BABA. BENDEN SADECE ALINTI YAPILMIŞ. BEN DE TRİBAL KREP OLURUM BİR DAHA YORUM MORUM YAZMAM SONRA

Asortik Krep dedi ki...

Sana özel bir yazı yazıcam söz..

şugibi dedi ki...

heeeyy asortik krep abla yeni gördüm blogunu. aşk olsun bir haber vermedin. yazıların daim olsun:)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

abla, tribal krep Çarli, bana da zorla yazı yazdırmıştı, bıktırana kadar ısrar edip yaz yaz diyerek(bak. 12 eylül 2005 tarihli yazım).bir an önce yaz kurtul bence.tatlı kreplerime sevgilerimle.
not: bana sen ne krepisin demeyin. ben akıtmayım:O)

Asortik Krep dedi ki...

Sugibi teşekkür ederim..Çağıl bile meşhur sugibi yazmış dedi:))Ayrıca link verdiğin içinde teşekkürler..
Aysetun bekle ve gör beni arkadaşım..Bütün maceralarımızı burada anlatıcam artık.Herkesin hatırı kalır yoksa:)
Burcu Çarli'ye öyle bir yazı yazacağım ki çok memnun kalacak:)))