Cumartesi, Kasım 19, 2005

BLOG DÜNYASINDAKİ KARİYERİME BURCU YÜZÜNDEN KREP YAPARAK BAŞLADIM

Arkadaşlar asortik krep olmak benim ne haddime..Hele de evin erkeklerinin egemen olduğu bir dünya da (bilgisayar dünyası-sanal alem-kocacımın işi, oğlumun uğraşı) benim asortikkrepliğim sadece bir gece sürerek sabah krep yaparak güne başladım..Nedeni bilgisayar canavarı kocacım sanal alemdeki durumu keşfedip beni asortik tospağam( o benim bir tospağa olduğumu iddia eder herzaman, yavaşlıkla alakalı değil sanırım hacimle ilgili bir şey bu) ve sosyetik krepim diyerek uyandırıp -eee sen artık bize bir krep yaparsın bu sabah dedi ve beni doğru mutfağa yolladı..İçimden mutfakcamı burcuya bildiğim bütün güzel düşünceleri alt alta sıralarken aslında bu krepleri onun yapması gerektiğini ve benim bu isme sadece onay verdiğimi söylesemde benim kocacımı bu işe ikna edemedim.Ama artık akıllandım bir daha kardeşim bana bir sanal alem ismi takacak olursa "herhangi bir işle alakası olmayan prenses" ismini istiyorum..isterse tospaaprenses' te olabilirim ama gerçek tospaa .Çünkü bilirsiniz tospaalar evlerini sırtlarında taşır ve hiç iş yapmaz.
Halbuki yeni bir aleme adım atıyorum madem beni keşfettin şöyle hayatımın uzun bir kısmını beraber geçirdiğim canımın içi tospaamın sanal aleme girişini kutlayalım ben seni şöyle bir deniz kenarı kahvaltısına götürsem dese hayatta ikiletmezdim..Bu arada bizim buralarda hava herzaman çok güzel olduğu için biz s1k s1k dışarıda kahvaltı ederiz.Pazar sabahlarıda yerel takılıp pazar pazarında gözlemeli kahvaltı yaparız bazen.(Ben bazlama da severim.)Arkadaşlar karşınızda yemeyi,içmeyi seven biri olduğu için bu blogda bol bol yemek sohbetleri geçecektir..kusura bakmayın:)
Ha bu arada krep en güzel beyaz ezine peyniri ve çilek reçeli ile yenir unutmayın...
Bana bu blogda yardımlarını esirgemeyen ve bu sanal alemde ileride benden ve Burcu' dan daha meşhur olacağını düşündüğüm boynuz kulağı geçer pozisyonlarının her türünü daha bu yaşta bana yaşatan bir tanecik oğluşum Çağıl' a teşekkürü bir borç bilirim..
Hoşbulduk...

4 yorum:

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

abla sende yazı potansiyeli oldukça fazlaymış aslında. iyi ki sürprizle mürprizle bu blogu açmışız.sen bize gel ben krep yaparım sana seve seve diye yazacaktım ama ben krep yapmayı bilmediğimden iş senin üzerine kalır yine büyük ihtimalle.enişteme de selamlar.onun canı krep istemiş asortik krep'i bahane etmiş.Çağıl da yine süper bir iş çıkarıp tüm blogunu elden geçirmiş ve çok güzel olmuş. bana da senin linkini ekledi. teşekkür ediyorum ona burdan. bir de kendi linkini eklesin ilk fırsatta. söyleye söyleye yoruldum.

Çağıl dedi ki...

Biraz daha yorul teyze öle koyacam :D

Asortik Krep dedi ki...

Burcu'cuğum en yakın zamanda tekrar gelip sana krep yapmayı öğretmem lazım.Bunu bilmeden asla olmaz:)
Aysetun'cuğum aslında pazartesi sürpriz yapacaktım ama erken keşfettin beni..sevindim.
Çağıl'cığım koyacam değil canım koyacağım..(Annen)

Burcu Özdoğan dedi ki...

Bencede ezine peyniri ve çilek reçeli:)
Yalnız olmadığımı bilmek güzel:)