Pazar, Kasım 20, 2005

ŞEHİR SÜRÜŞÜ 7 DAKİKA.

Gördüğüme göre bu alemlerde (sanal alem) haftasonu yazı yazmak pek bi moda değil.Bunu bir sürü blog okuduğum için de biliyorum zaten içine girince de gördüm.Olsun ...Benim aslında adım çıkmış dokuza inmez sekize.Modayı ve moda olan şeyleri çok sevmeme rağmen ben bu modayı tutmadım.Sebebi ise bizim ailece bir sanal alem tutkunu olmamızdan kaynaklanıyor.Bizim işimiz genelde bilgisayarda , bir kısmı da tamamen bilgisayarda eee evdede 2 bilgisayar devamlı açık olunca istediğin kadar evde başbaşa kalalım moduna gir benim kocacım girmez zaten öyle muhabbetlere.Şimdi dizüstülerde çıkınca artık uyanınca da bilgisayarla gözümüzü açıyoruz.Herkesler bilgisayar başında olunca bende ya televizyon ya da bilgisayar başında oluyorum doğal olarak.Şu anda olduğu gibi evde 3 kişiyiz. Üçümüzde başındayız..Bu arada ne kadar sanal aleme dahilsiniz diye biri sormuşta bende cevap vermiş oldum sanki.Kendimi sobelemiş gördüm birden :))
Geçtiğimiz aylarda yaptığımız gezide bir Ege şehrinden aldığımız muhabbet kuşlarımız bütün gün kavga ediyorlar ve bize kötü örnek olduklarını düşünüyorum.Hayvan bile olsan adın aşk muhabbetleriyle meşhur olmuş bir kuşsun değil mi? Toparlan artık, her kötü gidişin bir çıkışı vardır.Yok anam bunlar düzelecek gibi değiller.Daha önce de çok kuş besledik ama bunlar gibisini görmedim ben.Bir kere benim ikili ilişki anlayışıma uymayan bir dişi eş var ki her gün erkeği dövüyor.Bir gün kanadı kanamış bulduk ki değil erkeği dövmek ben şiddet sevmeyen biri olarak karşılarında örnek alınacak hiçbir davranışım olmamıştır kesinlikle(şiddet yönünden).Ta ki bir gün düzeldiler diye sevinirken o gün tepelemez mi dişi kuş erkeği yine canım sıkıldı benim.Çünkü ben onları bıcır bıcır evin içini şenlendirsinler diye almıştım.Ne diyeyim ki bu muhabbetler sıktı artık beni!
Dün akşam yeni bir işe başladığımız yeni arkadaşlarımıza ev oturmasına ve yemeğe gittik.Çok güzel bir akşamdı.Evin hanımı da bir boğa olduğu için iyi anlaşacağımızı düşünüyorum.Eşi zaten uzun zamandır tanıdığım ve şimdi beraber çalıştığımız biri.Tatlı şarapla başlayıp votka ile devam ettiğim gecede aslında yoğun bir gün geçirdiğimi düşünüp daha çok keyifli sohbetler yapmaya çalıştım.Bu arada genelde gündüz yapılan işlerin yazıldığını görüyorum günlüklerde.Ama ben daha kafamdakileri yeni paylaşmaya başladığım için günlük işlere daha vakit kalmıyor.Sonra fazla trafiğin olmadığı ama yoğun çalışmak isteyen herkesin bizim gibi bir yoğunluğa düşebileceği bu genelde tatil cenneti olarak anılan yerde aslında uzun zamandır ne kadar çok çalıştığımızı bir kere daha keşfettim.Ve bizim yaz sezonumuz daha yeni bitti.Oysa şimdi kurslar, açılışlar, kokteyler ve kışlık işler daha yeni başlıyor.Yani yoğun sezon şimdi başlıyor..
Bu hafta arası "uçuş planı" filmine uzun zamandır beraber sinemaya gitmeyi planladığımız bir kız arkadaşla gideceğim.Hem kendime biraz zaman ayırabilmek için..Hem de film çok güzelmiş.Arkadaşım tavsiye etti.Sırada beraber kızkıza gece buluşması yapmak istediğim arkadaşlarımla buluşmak var..En geç 10.00 da evde olmak üzere..Burada geç kalmak pek mümkün değil çünkü trafik olmadığı için en fazla 15 dakika da gitmek istediğin yere ulaşabiliyorsun arabayla.Bir de eğer şehir sürüşü yaparsan 7 dakika..

3 yorum:

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Her gün yazı... güzel. sevdim bu işi.sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Niye devlet memurluğu gibi mi bu işler haftasonu tatili olsun:)
Hem ben kendi işimi yapıyorum biliyorsun bir çeşit alışkanlık..

Adsız dedi ki...

İŞ YOĞUNLUĞUNDAN KONUŞMAK PEK MÜMKÜN OLMUYORDU. BU BLOKLAR İYİ OLDU HEM SENİ TAKİP EDEBİLİYORUM HEM DE BURCU 'YU. ARADA SIRADA ÇAĞILLA İLGİLİ DE YAZ BARİ DE ONDAN DA HABER ALABİLEYİM. ŞİMDİLİK BU KADAR OLSUN.BU DA YORUM DEĞİL TALEP; ARADA KENDİMLE İLGİLİ DE YAZI İSTERİM BİLİRSİN BEN MERKEZCİYİMDİR BİRAZ. İHMAL ETMEYİN BENİ...