Salı, Ocak 24, 2006

24 ocak


Pazar gününden beri annemle gezdik, tozduk, konuştuk.Onu buranın güzel yerlerine götürmeye çalışıyorum.Her ne kadar o gitmek istemese de havanın elverdiğince gezmeye çalışıyoruz.Ben sahilde oturduğum için dün önce deniz kenarında yürüdük bir arkadaşımla buluştuk.Ordan eve ordan merkeze gittik ve Annemin tanışmadığı diğer arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım onu.Anneme çiçek getirmiş çok hoşuma gitti.Hava o kadar güzeldi ki İstanbuldan kimse deniz kıyısında ceketle oturduğumuza inanmadı.Dün yine alışverişimizi yüncüde bitirdik:)Bugün sabahtan pazara gidip gezecektik ama yağmur çok yağdı Annem gitmek istemedi.Onu bir komşumla bırakıp ben işe gelmek zorunda kaldım.Bugün yoğun bir gün.Akşama da Uğur Mumcu'yu anma gecesine gideceğiz eşimle..Ö.sanatevinde.Burcuyla konuştum 24 saati geçik elektrik kesintileri var.Hala da gelmemiş.Tipi dolayısıyla.Anneme dedim ki o kadar çok söyledik ki hırkayla gezdiğimizi havaya nazar değdi:)

4 yorum:

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Valla ben, kapı önüne çıkamadığım evimde karanlıkta ve soğukta oturup tipiyi seyredip rüzgarın uğultusunu dinlerken bana üzerinizde hırkalarla deniz kenarında oturduğunuzu söylediğinizde hiç kıskanmamıştım. oğlum televizyon bilgisayar diye durup durup ağlarken telefonda konuştuğum görümcemin tv seslerini kıskanmıştım. Bizim elektirklerimiz geldiğinde onların ki kesilmiş. Bir de belirtmezsem haksızlık olur. O bizi toplayıp kendi evine götürmek istedi ama biz gitmedik, her tarafa gidebilecek duruma geldiğimizdeyse kar yolları kapamıştı hiç bir yere çıkamıyorduk. sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Aydınlandığına sevindim:)

Asortik Krep dedi ki...

Uğur Mumcu yu anma gecesi çok kalabalıktı..Son dakika gittiğimiz için ilk bölümde ayakta kaldık..Şarkılar söyledik onun için .Uğurlar olsun, uğurlar olsun..

Gamzeli dedi ki...

HADİ GÖZÜN AYDIN ASORTİK KREP ANNENLE BERABER GÜZEL VAKİTLER GEÇİRMİŞSİN SEVİNDİM...
UĞUR MUMCU İÇİNDE ,RAHMETLE ANIYORUZ... ÇOK GÜZEL BİR ŞARKI UĞURLAR OLSUN... UĞURLAR OLSUN....