Şimdi özel istek durumundan "Sulin" için unuttuğum aburcuburlarımdan pastırma ve içli köfteyi yazmayı bir borç bilirim arkadaşlar..İçli köfte mümkünse kızartılmış olsun..Pastırma ise çiğ olarak belki pidesi , en çok paçanga ve kuş gribi geçtiğinde kesinlikle yumurtalı biçimde tarafımdan ilgilenilecektir:))
lütfen bana senin listen de hala eksikler var deyip durmayın arkadaşlar, lütfennnnnnnnn.
10 yorum:
içli köfte bi aburcubur mu ayol :)
yapmayı öğrendim ben gel yapiim
Benim için öyle ama..
ok...geliyorum doğu akdenizdi değil mi? ileride sağda?
:) kavşağı donunce ilk cıkan apartman
emre etli börek mi :)) neresi börek ayol onun
AYY SEN BİR SÜRÜ ŞEYLER KOYMUŞSUN...GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ AÇILDI...ŞİŞMANLICAZ YAKINDA YAAA :)))
Bunlar sadece aburcuburlarım :)
hayatım sen ne yaptın ya konurmu o resimler öyle ortalık yere al acıktım ben şimdi ay kim çıkardı bu aburcubur işini nerde içli köfte yapabilen insan bende gelicem
öperim karnım guruldayarak
Emre; ,içli köfte o lütfen yanlış söylemeyelim..Güneydoğunun tanınmış yemeklerinden:)
Tozbezi; ben sadece yalancısını yapmayı biliyorum..Yani tepsidekini..
2 su bardağı süt
2 yumurta
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu(küçük paket)
2 su bardağı un
iyice karıştırılır.Mümkünse teflon tavaya bir kepçe dökülür.Kenarından kaldırabildiğinde çevirme zamanın gelmiş demektir.Çevirip 1 dakika pişirerek ateşten alınır.Üstüne az yağ sürülür.
Yerken tavsiyem ezine beyaz peynir ve çilek reçeli.Ya da krem çikolata.Afiyet olsun..
yazdim tarifi cok merci
Yorum Gönder