Salı, Ağustos 08, 2006

Bugün zor bir gündü..Onun için güzel bir resim koymak istedim..Bu resmi akşam internette sörf yaparken buldum :)
Bugünün zorluğuna gelince önce sabahtan Burcu aradı ve ağlarken telefonda Atahana bir şey oldu sandım..Hem üzüldüm hem de okuldakilere kızdım ve çok sinirlendim kardeşimi bu kadar üzdükleri için..Sonra işe gittim..Kendime bizim çalıştığımız hastahaneden randevu aldım..Çünkü temmuzda dizim çok ağrımıştı ve geçmesine rağmen dün ağrılar tekrar başladı..Bazen gece uykudan uyandıracak kadar ağrıyor ve bu sefer kesinlikle dr.a gitmeye karar verdim..Uzunbey beni dr a götürdü..Dizimde minisküs yırtılması olabilirmiş ..Sanırım kilodan ve ayakta çok durmaktan..10 gün sonra kontrole gideceğim..İlaç verdi..Olmazsa MR çekilecek..Ordan çıktığımda diyetisyene gitmeğe karar verdim..Ben kıştan beri 7 kilo verdim aslında ama uzun zamanda yoğun çalıştığım için güçten düşmek istemiyorum..Önümde uzun bir yol var ve sağlıklı olmak istiyorum..Ordan çıkıp karşı blogdaki diyetisyene 1 saat sonrasına randevu aldım ve bir müşterimden çek almak için çıktım..Müşterideyken Annem aradı hırsızların Babamın cebinden çaldıkları cüzdanla bayağı onları sıkıntıya soktuklarını anlattı telefonda..Hem sıkıldım hemde Annemlerin üzülmesiyle bende çok üzüldüm..O parayı çalanlardan Allah tez zamanda çıkarsın diyorum..en çokta Annemle Babamı bu kadar üzdükleri için.
Ordan diyetisyene gittim tekrar perşembe gününe sözleştik..Bende artık buradan diyetisyen notlarımı sizinle paylaşacağım ama sıkmadan :)) O firma müşterim olduğu için hepsi tanıdığım insanlar ..
Bugün böyle harala gürele bir şekilde geçti..Yeni kararlarla ve olumsuzluklarla..

9 yorum:

Age35 dedi ki...

Bazen böyle her şey üst üste geliyor ve hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor insana ve bazen sadece iyi bir uyku bile iyleştirebiliyor insanı..Bu gece deliksiz ve güzel rüyalı bir uyku uyuman dileği ile..

yalnızlar kraliçesi dedi ki...

çok güzel bir resim

Annelog Atölye dedi ki...

Umarım daha iyisindir. Annen ve babana da geçmiş olsun, üzüntü maddi kayıptan büyük olmuştur:(

Asortik Krep dedi ki...

Age35 ,yeni bir güne güzel yorumlarla başlamak çok güzel :)
Elif, bende sevindim..Çünkü iş olunca kendini ihmal edenlerin başında ben geliyorum..Kısacası kendime zaman ayırabildiğime sevindim :)
Yalnızlar Kraliçesi, sağol..Daha bir sürü buldum zamanla kullanacağım..
Annelog, onlara birşey olacak korkusu beni öldürecek.
Potansiyel Arıza, benimde denize karşı öyle bir sevgim var..iyi dileklerin için teşekkürler..

enne dedi ki...

çok geçmiş olsun. Anneyle babaya da üzüldüm. Ne kadar dert olmuştur onlara şimdi kayıpları. Diyetinde başarılar ayrıca, ayrıntıları yazarsan faydalanırım ben de.
Resim süpermiş gerçekten.

Asortik Krep dedi ki...

Enne, yazmaz olurmuyum hiç..

Gamzeli dedi ki...

AYY ÇOK YOĞUN GEÇMİŞ ANLAŞILAN...ANNENLE BABANA GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLDÜM DOĞRUSU :((

Gamzeli dedi ki...

ÇOK YORULMUŞSUNDUR SEN BUGÜN...ANNE İLE BABANA ÇOK ÜZÜLDÜM ...ALLAH YARDIMCILARI OLSUN...HIRSIZIDAALLAH'A HAVALE EDİYORUM...BÖYLE HERKESİN AHINI ALA ALA GÖRÜRLER GÜNLERİNİ...

zeyno dedi ki...

Geçmiş olsun, evet bazı günler herşey üstüste geliyor gibi ama herşey yoluna giriyor. Resime bayıldım...