Pazar, Ağustos 06, 2006

Eşekbaşının kocası bloğu yoruma açmış..http://esekbasi.blogspot.com Bir hata yapıp yazıyı yazmıştı şimdi de hataya devam ediyor...Ona aşağıdaki yorumu yazdım..

Eşekbaşının eski kocası..Eşinizi çok sevenler arasında bende vardım..evet şaşıracaksınız ama onu bizler çok severdik belki de sizden çok..çünkü ben sevdiğim biri için önce onu bir konuda eleştirip sonra da benim hakkımda ne yazıyorlar ya da ne düşünüyorlar diye bu meseleyi bu kadar uzatmazdım..Sizin görmeniz için bir yazı yazmıştım..4 nisan salı 2006 günkü yazım..şimdi de aynı düşüncedeyim..Boşandığınıza üzüldüm..Daha doğrusu böyle bir sebepten..Ben 15 senelik evli biriyim..Ne olursa olsun eşim için böyle bir davranışta bulunmazdım hatta bana sizin yaptığınız gibi yapsa onu ben boşardım diyebilirim..şikayet ettiğiniz noktalarda belki haklısınız ama yönteminiz ve öc alma durumlarınız sizi bu olayda bence haksız konuma düşürüyor..Esas düşüncem hala bu şekilde öc almaya çalışan bir eski kocaya alet olmamak ama aylardır yorumların kapalı olmasından derdimi anlatacak kimseyi bulamadığım için size cevap veriyorum..haklı olsanız bile boşandığınız bir kadın için böyle bir bloğu kullanmaya hakkınız olmadığına inanarak sizi bu bloğu kapamaya davet ediyorum..yazınızdan hoşlanmadığım için bloğumdan linki kaldırmıştım..Sizin hakkınızda Eşekbaşı bence bu düşüncedeki biriyle hayatını geçirse yazık olurmuş gibi cümleler kurmadan bu eyleminize devam etmeseniz sanki daha iyi olur gibi de geldi bana..Bunu da tamamen eşekbaşının ESKİ KOCASI olduğunuz için söylemek istedim.Eşekbaşının eski kocası olarak bloğu açık tutmanızın ona karşı saygısızlık olduğunu düşünerek sözlerimi bitiriyorum..Boşanmalarda haklı taraf olmaz ama bu davranışınızın Eşekbaşına saygısızlık olduğuna inanıyorum hala..Eski bir eş olarakta buna hakkınız olmadığına inanıyorum..Evli olsaydınız değişirdi çünkü siz şimdi geçmişte kaldınız..ve hala eski davalardasınız.Çoğu kişininde benim gibi düşündüğünü gelen yorumlardan anlayacaksınız..


Resim: Picasso- Müzisyenler

10 yorum:

Adsız dedi ki...

asortikcim,cok guzel bir yorum yazmissin.esekbasinin esinden bosanmasina sok oldum diyebilirim.aklim almiyor yani.ama eski esinde bi tuhaflik oldugu belli.esekbasinin daha mutlu ve huzurlu olduguna dair bir his var icimde :) insallah hislerim dogrudur.
uzaktan

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

bloglarda gezen ve seviyesi"z yorumlar yapan hasta kişiliğin eşebaşının "ESKİ" kocası olduğunu düşünmekteyim... Düşünüyorum... düşündüm...

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

bu arada bizleri desteğe çağıran kişinin kimliği yok. bir tartışma içine özellikle çakiliyoruz gibi bir his var içimde :S

Adsız dedi ki...

Hayır prettywoman arkadasım ,sızı bır tartısmanın ıcıne ozelıkle cekmeye calısmıyorum,tam aksıne bu tur davranıstakı kısılere haddını bıldırmelıyız dıye dusunuyorum.benım blogumada asılsız yorum sahıbının bu eskı koca musveddesı oabılecegı ıhtımalıylen kımlıgımı acıklamadım uzgunum.Bu tıp yorumlara kapatamadım yorumlarımı,sevıyesızlerle ugrasacak gucum yok,cok kafama takıyorum cunku.bu yuzden ısımsızım.ama bu duyarlılıgı gosterebılecek bazı arkadaslarıma aynı yorumu yazdım,destek ıcın.goruyorumkı Asortık hakında yanılmamısım.herzamankı gıbı duyarlılıgını gosterdı.dılerım esekbasını her "seven"aynı seyı yapar.

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Nenoni dedi ki...

eşekbaşını severek okuyordum kocasının yazısı ile şok olmuştum.artık çok kızdığım bu adamın bloğuna girmek istemiyorum densizin biri o...

Deadora dedi ki...

tesekkürler bize hatirlattigin icin..

Adsız dedi ki...

Esekbasi son yorumunda su kadar ayda Hollandaca ogrenmezse bu kadar ayda is bulmazsa esinin bosanmaktan bahsettigini yazmisti zaten.Esekbasinin yazdiklari olaya tuz biber ekti.Esekbasini sevenlerin yorumlari da salcali sos oldu.Olacagi varmis ne diyelim.umarim bundan sonra mutlu olur.

Adsız dedi ki...

Derdi ne bu adamin bunca zaman sonra acaba? Hic tanimadigi kisilere bu kadar kotu seyler soyleyen insan E.B.`ye ne kotu davranmistir acabadiye dusunmeden edemedim.Bosanmalarina ragmen acitmak-uzmek icin sayfaya ugrasin gorsun istemesi de urpertti beni.Urktum, urkerim zalimin boylesinden.

Asortik Krep dedi ki...

Anonymous, hiç böyle düşünmemiştim haklısın..