Çarşamba, Ağustos 02, 2006

Güle güle Duygu..Toprağına sarı güller yağsın..Sayende kadının artık adı var.
O kitabın ilk baskısını okuduğumda lisede olduğumu hatırlıyorum..Sanırım 1987..Ne kadar ilginç şeyler vardı içinde..Çoğu insan o zaman farklı bakış açısıyla bakardı kadına..Ben bir gece de okudum..Sevince kitabı bitirmeden rahat etmem ben.Herşeyiyle olmasa da o kitabı ve o yazarı sevdim arkadaşlar..Kadınlara bakış açısını sevdim..Erkekleri sevmesini sevdim..İlk hastalandığında biliyordum toparlanacağını ama pazar sabahı hastaneye kaldırıldığını duyduğumda çok geç dedim..Nedenini bilmem ama ben o son vedayı o zaman verdim Duyguya..O zaman..

10 yorum:

enne dedi ki...

Netuhaf, ben de hastaneye kaldırıldığını öğrendiğimde öleceğini hissetmiştim. Bir de, eğer sevdiğim bir kitapsa bitirene kadar rahat edemem demişsin ya, vallahi ben de. Da Vinci Şifresini bir Cumartesi sabahı başlayıp akşamına bitirmiştim..

Annelog Atölye dedi ki...

Zülfü Livaneli yazmış dün, her anlamda Duygu'suz bu Dünya...

Gamzeli dedi ki...

Yazık vallahi bende çok üzüldüm..Allah rahmet eylesin :((

hayal dedi ki...

Ben nedendir, bazi insanlar yogun bakimdayken bile "toparlar, toparlar diye dusunuyorum hep.. tonton anneannemde, ciciannemde, dafide, duygu asenada.. guzel aldirmazlik bir psikolojik bozukluktu degil mi.

Asortik Krep dedi ki...

Enne, aslında bir gün o kitapların listesini bir yapsan..Bende merak ettim belkikeşfetmediğim kitaplar vardır arasında :)
Annelog, okudum sağol..
Gamzeli, bende..
Hayal, istersen psikolojik bozukluk demiyelim..de psikolojik bir yaklaşım diyelim :) ne de olsa bulgu aşamasında.

gazel vakti dedi ki...

Bende Duygu'nun bi köşe yazısı 3 yıl buzdolabımda durmuştu.Kitaplarının hepsini değil ama köşe yazılarını hep okurdum.Kadına kadın olduğunu hissettirdide gitti.

Adsız dedi ki...

Bende çok üzüldüm sevgili Asortikkrep.
Hep böyle uygunsuz zamanlarda geldiğimi düşünmeyin lütfen ama şuan Muğladayım,ve Biyoniğe ulaşmak istiyorum,mümkünse siz ona bu haberi iletirmisiniz acaba,buradaysa,Biyonikle görüşebilmem için mailinize cebimi yazacağım.Sizi böyle aracı olarak kullandığım için özür dilerim ama taktir edersinizki şuan başka bir çarem yok.
şimdiden teşekkür ederim Asortikkrep.

Asortik Krep dedi ki...

Gazel Vakti, arkadaşlarının onun için söylediklerine imrendim..
Sibel, Biyonikle konuştum ama mailin posta kutusunda yok..E ne yapacağız şimdi :)

Adsız dedi ki...

Daha mail adresinizi bilmiyorumki sevgili Asortikkrep:)
Mailinizi buradan alabilirmiyim acaba?Benim işler biraz karıştıda şuan zor girdim internte,müşteri görüşmesindeyim,sizin gibi yoğunum anlayacağınız.Muğladan biryere çıkma şansım yok,olsaydı Fethiyeyede gelip sizinle mutlaka tanışmak,nezaketinize teşekkür etmek isterdim.Muğlada Biyoniğimle buluşup hemen dönmeyi planlıyorum.
sevgiler,tekrar teşekkürler

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Sibel, mailine yazacağım dedin diye biliyorsun sandım..Bekliyorum cep numaranı..Onu Biyoniğe vereceğim..Biyonik seni arayacak :))
e-mail: asortikkrep@hotmail.com