Cuma, Temmuz 27, 2007



Bir kaç gün yoğun geçti.Daha doğrusu bu hafta.Mavi Kuş için bir kampanya hazırlıyoruz.Yarın da muhtemelen yoğun olacağımdan bu gece bir şeyler yazayım dedim.

Dün manikür bugün de pedikür yaptırdım.Dün Dalaman da bir toplantım vardı.Sabah erkenden kuaföre gidip manikürümü yaptırdım ama pedikür için zaman yetmediğinden bugüne kaldı.Saçım için ağustosu bekliyorum.15 i gibi boyatacağım.

Dün toplantıdan sonra Dalaman'da bir terziye götürdü beni arkadaşım.Kafamda bir model olmadığı için kararsız bir şekilde döndüm.Bugün'de pedikürden sonra ortada dolanıp bir şeyler baktım.Günlük bir şeyler aldım ama abiye bir kıyafet bulamadığım gibi ,bulduklarımın da içine sığamadım :( Birde ben öyle normal kıyafet giyen biri değilim ki..Kendime de kızdım.Hem bu kadar çok giyim konusunda seçicisin hem de kilolusun.Hiç bir şansın olmuyor zaten böyle bir yerde..Faik Sönmez bile yok burda.Hem olsa da dünyanın parası..Gerçi içime sinerse alırım ben ama hem açık yakalı,hem güzel,hem de uzun ,abiye ve büyük beden nerden bulayım ben şimdi..Terzi içinse herkes şişman insanlara göre dikemez ki..Ben öyle her terziyi beğenipte gidemem zaten.Birde kumaş iyi olacak.Fethiyede Aker yok ki! Gözünü seveyim Bakırköy'ün.Şimdi böyle yazdım diye ukalanın biri zannetmeyin beni.Sadece özel bir kıyafet olsun isterim..Daha kıyafete göre ayakkabı ve çanta ve aksesuar ya da takı, birde makyaj malzemeleri ayarlama işi var ki burada nasıl yapacağım bilmem.Muğla'ya ya da Marmaris'e bile kıyafet almak için gidebilirim.Eğer oralarda büyük beden kıyafet satan bir yer biliyorsanız yorum yazın arkadaşlar.

Akşam yemekten sonra uyuduğum için gece uyanıp tv seyrettim.Şimdi de sıkılıp yazı yazmak istedim.Hem internetten biraz kıyafet bakacağım.Bu yazı bol kıyafetli bir yazı oldu galiba:))

Kampanya ile ilgili dökümanlar hazır olunca sizlerle paylaşacağım..Bugün onun için bir kaç resmi daireye gittik, yetkililerle konuştuk.Destek aldık.Sanırım gelecek hafta basın toplantısıyla duyuracağız.

Oğluşum hala İstanbul'da..Cumartesi akşamı yola çıkacak.Pazar sabahı kısmetse burada.Onu çok özledim.Onsuz ev bomboş.

Yarın kampanya ve işle ilgili doluyum.Cumartesi de burada yaşayan yabancıların yaptığı bir etkinlik var.Orada gönüllü çalışacağım.Hayır işi anlayacağınız.Pazar gününü Uzunbey'le oğluşa ayırdık.Önce onu 1881'e kahvaltıya, sonra da denize götürmeye karar verdik.Özellikle de pazar dönsün dedik ki-gerçi o da ancak o zamana bilet bulmuş- o günü tamamen Çağıl'a ayıralım.Şimdi onun odasında ve bilgisayarındayım.Uzunbey'i uyandırmayayım diye buraya geldim.

Burcu ile günlük uzun konuşmamızı yaptık.Genelde düğünle ilgili ayrıntıları konuşuyoruz.Ya da evle ilgili işler..Bence kafamızı dağıtmak için iyi oldu bu düğün işi.Hem de okul açılmadan görüşmüş oluruz böylece :) -kısmetse-

Benim şöyle bir inancım ve tecrübem var.Genelde ben kadın ya da erkek insanlarla iyi geçinen biriyim.Eğer biri bana yaklaşmayıp uzak duruyorsa, belirli bir sebepte yoksa buna..Karşımdaki insanın biraz içinin fesat olduğunu düşünürüm.Beni buna iten aslında bir sürü olayım oldu..Sanmayın ki burnu havalarda biriyim ve insanlara ukalalık yapan biriyim.Genelde kendi kendine bu şekilde bir davranış şekli gelişir ve bu insanlar sadece bana karşı değil herkese karşı bu davranışı gösterirler.Bunu şimdi niye yazdım..Buradan fesat ve kıskanç insanlara sesleniyorum...Siz her davranışınızla aslında toplumda farkediliyorsunuz..Yani bu insanlar aptal değil.Gözünüzden ve yüzünüzden anlaşılıyor kalbinizin durumu..Komik oluyorsunuz..ve onun için tanıştığınız insanlar size uzak davranıyor..Bilinsin istedim de :))

Bu arada bugün benimle beraber gezen Berna'yla -komite başkanımız oldu bu kampanya da- yemekte yedik,kahvede içtik,dedikodu da yaptık.Oh canıma değsin.. gibi bir cümle yazsam bir şey farkeder mi yoksa diğer Mavi Kuş arkadaşlarım beni okuyor mu diye bir denemek istedim :)) Yine yakalandım da..Komiteden Kemal Bey internetten biri bizim festivali yazıyormuş demiş başkana..O beni çıkaramamış nedense :) Ümit hanım'da daha ilk satırlarda kim olduğumu çıkarmış..Deşifre oluyorum arkadaşlar..Mimlendim :))

18 yorum:

Mutluveumutlu dedi ki...

Asortik krepcim,seni okuduğumdan beri hep şunu düşünüyorum,bir sahil kasabasında,kentinde yaşamak ne kadar güzel birşeydir.Birde içinde bulunduğun faaliyetleride görünce imreniyorum sana.Ama seninde dediğin gibi aradığın herşeyi çok rahat bulamamak belki bazen zor oluyordur ama zaten abiye kıyafete de insan kaç kere ihtiyaç duyar ki.O kadar da olsun yani di mi :)
Umarım gönlüne göre bir kıyafet bulursun,göğüs dekolteli uzun bir elbisede çok hoş hakikaten.

gülçin dedi ki...

sevgili asortik krep,
istanbul'a bir geldiğinde osmanbey'deki rumeli caddesi üzerinde faik sönmez'in outlet mağazası var, oraya bir uğramanı öneririm. her istediğinde her şey, her renk, her beden olmuyor ama mutlaka bir bakmalısın çünkü hiç modaı geçmeyecek, taşş gibi şeyler satıyorlar sezon fiyatlarının yanında kuş denecek bir fiyata.

sevgiler, kolay gelsin telaşınız :)

Asortik Krep dedi ki...

Mutluve umutlu,aslında haklısın..Ayda yılda bir lazım oluyor abiye kıyafet.Hele o kadar doğal ve spor giyiniyorsun ki burada fazla kıyafet parası da harcamıyorsun.Bir kere Uzunbey işe şortla gelip gidiyor.Çünkü o buraya şortla çalışmak için gelmiş.Öyle diyor.Ben şortla çalışamam çünkü o zaman en yakın gezme noktasında bulabilirsiniz beni birde sabah çıkıp akşam eve gittiğimden genelde her ortamda giyilebilecek kıyafetleri tercih ediyorum.Yani her zaman kot ve üstüne şık bir bluz ya da t'shırt.
Bir sahil kasabasında yaşama fikri ise aslında güzel..İlk geldiğinde zorlanıyorsun ama alışınca da iyi geliyor :)

Gülçin, ilk İstanbul'a geldiğimde gidiyorum .Çok sağol.Ben Beylikdüzündeki Faik Sönmez'e gidiyorum genelde..Çok gittiğim yerlerden biri de İncirli' de ki Fatoş Triko..Trikoya bayılırım da :)
Beylikdüzünde gittiğim yerleri yazayım aslında bir yazıda..

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Ağustos 19 da bizim de düğünümüz var. Ben de diktiriyorum canım. Ama, terzim, 28 yıllık üst komşumuz ve damadın annesi olduğundan, hiç endişem yok. Umarım sen de gönlündeki gibi bir elbise bulursun. Ya da diktirirsin.:)) Deşifre olmak deyince, ben çoktan oldum ama, takmıyorum.:))

Asortik Krep dedi ki...

Fikrimin İnce Gülü,dün kumaşlara baktım.Şimdi sıra terzi bulmakta..
Ben çoktan deşifre oldum..bu yakalanmam başka bir grubumda olduğundan saklanmam gittikçe zorlaşıyor..Hem biz burada bir avuç insanız..İşim gereğince de saklanmam mümkün değil.

Adsız dedi ki...

Merhaba, bir terzi önerebilirim. Muhtarlığın yanında mavi çerçeveli bir dükkan var. Çok iyi terzi olduğunu belirtiyorlar. Meydana gelmeden.. Bu arada gerçekten bu kadar enerjiyi nasıl buluyorsunuz, hayranlıkla izliyorum kendi adıma..
Sevgiler, Nurdan..

Asortik Krep dedi ki...

Şimdi bakıyorum Sevgili Nurdan..Teşekkürler.Bak insan isterse nerden nereye yetişebiliyor..Derdime derman oluyorsun.Sevgiler :))

Adsız dedi ki...

BEN DE AYNI DERTTEN MUZDARİPİM NEDEN HEP KÜÇÜK BEDEN ÇALIŞIRLAR ANLAMAM.İSTTANBUL CEVAHİRDE DEBBENSHEM VAR BURDA OLSAYDINIZ ORAYA UĞRAYIN DERDİM.BU ARADA TÜM YAZILARINIZI SEVEREK HER GÜN OKUYAN VE ARTIK BENDE BLOG AÇAYIM DİYEN YENİ BİR BLOGCUYUM.SEVGİLERLE,UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ BİR KIYAFET BULURSUN.

Adsız dedi ki...

BEN DE AYNI DERTTEN MUZDARİPİM NEDEN HEP KÜÇÜK BEDEN ÇALIŞIRLAR ANLAMAM.İSTTANBUL CEVAHİRDE DEBBENSHEM VAR BURDA OLSAYDINIZ ORAYA UĞRAYIN DERDİM.BU ARADA TÜM YAZILARINIZI SEVEREK HER GÜN OKUYAN VE ARTIK BENDE BLOG AÇAYIM DİYEN YENİ BİR BLOGCUYUM.SEVGİLERLE,UMARIM İSTEDİĞİN GİBİ BİR KIYAFET BULURSUN.

Lalin dedi ki...

selaam

Unknown dedi ki...

Asortik krep merhaba. Reklam gibi olacak ama 2 hafta önce internette bir site açtım adı www.pazarbol.com bu sitede 44-60 arası bayanların tüm dış giyim ihtiyacı satılıyor. Yakında aksesuar ve içgiyimde eklenecek. Belki büyük beden kıyafet bulma problemini çözmene yardımcı olur.

SB dedi ki...

Büyük Beden kot, keten, kapri www.superbattal.com da bulabilirsiniz.

Bu sitede bulamazsınız hiç aramayın size özel yapalım.

Asortik Krep dedi ki...

Cihannuma ,evet seni keşfettim ve çok sevdim :))

Gökhan Bey, sizin dediğiniz siteye baktım yalnız çok kötü dizaynlar..Modelistleriniz ve firmanızı değiştirin bence..Şişmanlar zevksiz giyinir diye bir şey mi var..?

Hakanvar, pantalon ve alt grupta bir şikayetim yok,M&S DA BULUYORUM KENDİME GÖRE..Benim derdim üstler..Çok zevksiz ve beden açısından ara kalıplar yok.Yani mesela ben kum saati formunda biriyim..Büyük beden mayo,pareo,şort ,eşofman ihtiyacım oluyor hatta burada hep spor giyindiğimizden arada abiye kıyafet ihtiyacımız da oluyor..Sizde sadece alt grup var sanırım..(hayal

Asortik Krep dedi ki...

kırıklığı! diyecektim :))

Unknown dedi ki...

asortik krep selam
biz foli markasının ürünlerini satıyoruz. Siteyi dikkatle incelersen iç giyim haricinde üst ve alt a dair herşey var. mesela pareo da eşofman da var fakat mayo çalışılmıyor. Kalite olarakta şunu garanti edebilirim. Türkiyede daha iyisi yok. foli.com.tr den mağazalarda ürünlerin kendilerini görebilirsin. Belki nette fotoları tatmin etmedi. Yorumun için tşk

Asortik Krep dedi ki...

Gökhan Bey, Foliye baktım, güzel modelleri var zaten onu biliyordum ama ben Fethiyede yaşadığımdan nasıl bulacağımı bilemedim.Bence burada benim gibi bir sürü büyük beden kadın var özellikle İngilizler, onlar Avrupalı olduklarından iri de oluyorlar hem de karikatürlerde çizdikleri gibi hepsi de 90-60-90 değil..Genelde iri kıyım hatunlar :)
Fethiyede bir Foli olsa iyi olur :) Hatta ileride ben açacağım bir büyük beden marka :) Belki ziyaret ederim sizi ..
Bana bu konuyls ilgili bilgi gönderebilirsiniz..Ya da açamazsam açacak bir müşterimi ikna ederim :) Kıyafet burada hem çok pahalı hem de Merter malını Nişantaşı fiyatına satıyorlar..Zevk deseniz hiç yok.Özellikle de büyük bedende teyze modelleri var!
İlgilenmenize çok sevindim..Cevabınız için ben teşekkür ederim..
Bu arada markanın modeli olmak isterim ama çekimlere buraya gelirseniz "dermişim" :)) Belki bende gelebilirim ya da çok isterim :) Eğer İstanbulda kalsaydım bu işi yapmayı düşünüyordum da..
Neyse mail adresim : asortikkrep1@gmail.com
Teşekkürler ilginiz için..

SB dedi ki...

Selamlar,

Üst grup bluz ve gömlekler eklendi.

Saygılar.

www.superbattal.com

Asortik Krep dedi ki...

Bakacağım, teşekkürler :)