Perşembe, Temmuz 19, 2007



Çok kibar ve hoş bir mail aldım çok da sevindim..Biz gençken, Nişantaşında dolanırken nedense hep yabancı firmalar olurdu çok güzel işler yapan.Bizde ne zaman ülkemizde böyle orjinal işler yapılacak diye merak ederdik.Bu gelen mailde kişiselleştirilebilir tasarım duvar kağıtları yapan ve satan bir firmadan söz ediliyordu..Artık sokaklarda dolaşan genç bir insan değilim..Yine gencim yine kendimi genç görüyorum ama internet ve bilgisayar sayesinde artık bunlara ulaşmak için illa yurtdışı gezilerine gitmeye, orada yaşamaya gerek kalmadı..İşte size harika seçenekler sunan bir firma . Ben bunları seçtim.Fiyatlarına baktığımı söyleyemem çünkü şu an pazar araştırmasında değilim ama bu ve bunun gibi zevke özel işlerin ülkemizde de yapılabileceğini görmek beni en az bu duvar kağıtlarından yaptırmış kadar mutlu etti.
1.resim:
Mavi ve kahverengi tam benim yatak odama göre..Yeşilin tonuna da bittim.
Artık maviyi sevdiğim için mi yoksa duvarkağıdı çok yakışmış diye mi bu 2. resimdeki hol çok şık durmuş.
3.resim:
Bu duvar kağıdı çocuk odasına yapılmış ama ben kendi yatak odama ya da çalışma odama koyabilirim..Tasarıma bayıldım.Almanlar baykuş figürüne bayılırlar biliyormusunuz..Bizdekinin tersi uğur getirdiğine inanılır.


4.resim:
Bir Türk tasarımcıya ait.Yeni bir bebek yapsam buna yakın bir şey ısmarlardım..Bayıldım.



5.resim: Yine çocuk odasına konmuş ama ben kesinlikle çalışma odama alırdım.


6.resim: Biraz üstteki modele benziyorsa da esprili bir yaklaşım..


7. resim: Minimalist bir salonum olsaydı kesin kullanırdım..Gerçi mutfağa da yakıştırdım ben.Özellikle çok modern ultra modern bir mutfağa..Hatta büyük bir mutfak aynı zamanda yaşam alanı da içinde olacak.


8.resim: Değişik tarzda yapılmış bir evde hayal ettim bunu ve beğendim..Bu tarz bana nedense yaşamadığım 60 'ları hatırlatıyor..Neden yaşamadım çünkü ben yetmişlerin çocuğuyum :))








2 yorum:

uykucu dedi ki...

asortikciğim bende bu siteyi geçen gördüm ve bayıldım .aynen senin gibide sevindim sonunda türkiyede neler yapılıyor diye.penguenli olanı berkayın odasının bir duvarı için düşünüyorum. berkay penguen hastası ve salonada tek duvar için bir model beğenmiştim .senin zevklerinde süpermiş hele ilk fotoya bayıldım.(fiyatları sanırım 55 euro falandı m2 si)bu arada önceki yazına yazdığım yorum çıkmamış burdan tekrarlıyorum :anaların çocukları hiç büyümez ki .allah kavuştursun diyorum.
sevgiler

Mert dedi ki...

gerçekten çok güzel ve özelleştirilebilmesi akıllıca. Paylaştığın için teşekkürler :)