Perşembe, Ocak 03, 2008

çekiliş

Bakıyorum da bazıları kurt olmadan ADAM yemeğe kalkıyor ..Oysa ne gerek var böyle şeylere..Yorumsuz yazayım diyorum ama (aslında yorumum varda neresinden tutsam, nerden başlasam bilemiyorum o kadar vahim yani..) Çok kaba ama oha oldum ..Hangi zamanda kaldı alınan hediye ile dalga geçmek ya..Hala bunlarla mı uğraşıyoruz.Birde bu kişilerin cümlelerinden sevgi ve arkadaşlık kelimelerinden geçilmiyor..Ayıp ya.En dikkatimi çeken de bu oldu ..Kibar kibar dokundurmuş arkadaşlar, bizde anlamadık ..! Hadi hadi hadi hadeeee pardon çok mu kaba oldu...?
Not: Yazımı anlamayanlar olmuş olabilir..O zaman ADAM kelimesini tıklayıp Pretty nin bloğundaki 3 ocak "2008" başlıklı yazıyı okuyun lütfen..

11 yorum:

♥ Suzi ♥ dedi ki...

İnsanları artık hiç anlayamıyorum.Artık küçük şeylerle kimse mutlu olmuyor.Bir marka bağımlılığı aldı başını gidiyor.Pretty'nin üzülmesine de çok üzüldüm...
Bu arada uzun zamandır sizi takip ediyorum.Bugün yazmak istedim,sevgiler..

Asortik Krep dedi ki...

Sevgili Suzi, ben de Pretty'nin üzülmesine üzüldüm.Yorumlar Pretty'nin aldığı hediyenin resminin altına yapıldı..

Pretty Woman (Aka likeaprayer) dedi ki...

Canım blog adresim değişti haberin olsun...

TATLI CADI dedi ki...

Canımın içi çok üzüldüm valla hiç hoş olmamış.Kibarlık beğenmesen de teşekkür etmektir.Malesef o da ölmüş .Üzülmeyin arkadaşlarım asortikim ve Pretty.

Asortik Krep dedi ki...

Pretty,adresi değiştirdim problem yok.

Tatlı Cadı, blogları şifreli olduğundan onlara link vermedik.Muhtemelen bize de kapamışlardır.Bana bloğunu açıp açmaması önemli değil zaten ama bundan sonra herkes şöyle bir arkasına yaslanıp bir düşünsün ben ne yaptım diye.Kırgınlıksa en ağır kırgınlığı Pretty yaşadı.Çin malı hediyelere gönlünüzü kapamayın arkadaşlar.Ucuz hediyeler almakla kimsenin değeri düşmez.Ucuz hediye alıyor diye bir insanla dalga da geçilmez.En azından bundan sonra kimse geçmesin diye de bu yazı ve yorumlar yazılmıştır..

CaDı dedi ki...

Yaptiklari terbiyesizligi anlayip utanmalarini dilerim, cok kaba gercekten!! Gonderdigi ne olursa olsun ona zaman harcamis, kargolamis, dusunmus olmasi hepsinin ustunde gelir. Simdi bu tarz seylerden kendimi sakindigim icin sevindim, zira bende pretty gibi gunlerimi zehir ederdim:((

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Pretty'nin üzülmesi gayet doğal tabii. Bu kadar ince olmak da insanı çok hırpalıyor bazen. Bunu yapanlar için üzülmese daha iyi aslında. Değmez ki..

GULTEINEN ENKELINI dedi ki...

kusmak istedim okurken.
ve sanki hep sanal kalmak istedim daha cok.

kuculmusune, buyuk kalmisina.. herkese iyi bir yil diliyorum.

Geveze Kalem dedi ki...

Ya çok özür dilerim, bloğuna gelip ilk mesajı bu posta bıraktığım için. Hani, onca güzel şey yazmışım, biraz dedikodu kokusu aldığın yazıyla mı başlıyorsun yorum bırakmaya, falan dersen, e haklısın ne diyeyim. Baştan şöyle bir tararken ilgimi bu yazıdan koparamadım.
Aslında daha önceleri de bloğunu ziyaret etmiş, bir yorum bırakmıştım. Sonradan takip etmeyi kararlaştırsam da, not almadığımdan ismini hatırlayamamıştım. Bir vesileyle bulduğuma seviniyorum şimdi.

Bu postla ilgili düşüncelerimi pretty'nin yorumlarına ekledim. Tekrar olmasın diye burayı aynı şeylerle doldurmayacağım.

Sevgiler...

Geveze Kalem dedi ki...

Bir not daha, yani bir resim yazının içeriğiyle bu kadar mı örtüşebilir? :))
Sevgiler...

Asortik Krep dedi ki...

Geveze Kalem, ne demek herzaman istediğin yazıdan girebilirsin bloğuma :)
Resim o sabah karşıma çıkmıştı,şanslıyım işte :) Gerçekten de cuk oturdu :))