Cuma, Ocak 11, 2008

Oldukçe sakin bir hafta geçirdik aslında.Piyasa da kıpırdayacak yer kalmadı.Önce bayram sonra yılbaşı milletin iflahı kesildi.Herkes ocak bitsin gözüyle bakıyor.. Ben bugün önce Fig'in(burada yaşayan yabancıların yaptıkları 2. el satış-bunlardan kazandıkları paralarla Fethiyeli öğrencilere burs veriyorlar) başka bir binaya taşındığından dolayı olan açılışına öğleden sonra da Çalış Karnavalıyla ilgili bir sponsorluk toplantısına gideceğim.6 da okuldan dershaneye geçmiş Çağıl'ı alıp özel derse götüreceğim..Bu ara notları biraz düştüğünden ilk defa özel ders almaya başladı da..ama çok memnun kaldık öğretmeninden.Öğretmeni de daha önce İstanbul'da babasının beraber çalıştığı iş arkadaşının yeğeni.Dünya küçük..!



Resim burdaki yüksekokulun penceresinden..Çekirdek kampanyası için teşekküre gittiğimiz öğretim görevlisi arkadaşların odasından..Aynı zamanda orman işletmeye ve yurtiçi kargoya da teşekküre gittik o gün.

Bu benim genç çalışma arkadaşlarımden Sadike..Tuniğinin modeli hoşuma gittiğinden yayınlamak için izin istedim.O yüzüm görünebilir dedi ama ben yine de saklıyorum.Güzel bir kız olduğundan problem yaşayabiliriz.Telefonda benimle konuşanlar büroya geldiklerinde direk Sadike'ye yöneliyorlar.Sanırım sesim çok genç çıkıyor :)) Ben zaten ilk seferde pek atlamıyorum.Bir problem varsa ya da benimle ilgili biriyse bana yönlendiriyorlar.



Hediyelerimi yazdım ama bitiremedim :) Kolumdan hiç çıkarmadığım için resmini çekmemişim..Burcu'dan bana hediye :)) Leopar desen benim en sevdiğim desen olduğundan giyimimde özellikle kışın çok kullanırım..Avon'da benim için çıkarmış :)) Burcu da bana hediye etti..

Kendime Çanakkaleden almıştım eylülde Aynalı Çarşıdan..Tuz ve biber rutubetlendiğinden içine kaktüs ekmeye karar verdim.Artık büroda ..
Yarın temizlik günü, akşama da yemeğe misafirim var..Pazar dinleneceğim artık.

2 yorum:

Punto dedi ki...

Çalış karnavalını ilk defa duyuyorum. Biraz açar mısın?

Asortik Krep dedi ki...

Punto Amca, aslında siteleri var http://www.tr.caliscarnival.com ve bende komitedeyim ama şu haberden okuyabilirsin..
http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler/2007/Agustos/23/Haber_259333.aspx

Daha ayrıntılı gelecek yazıda bahsedeceğim.