Salı, Şubat 26, 2008

Bu hafta sonu car boot satışı vardı Çalışta.Her ayın son pazarı oluyor artık biliyorsunuz.Cuma günü de bir atölye ziyaretim oldu onu da sonra yazacağım..O gün hemen hemen herkesi gördüm,hepsiyle ayrı konuştum.Bir ara çok yakın bir arkadaşımızın yeni işletmeye başlayacağı otele gittik.Otelin manzarasından resimler görüyorsunuz.Otelin tadilatı bitince görüntüleyeceğim sizler için ve beni arayıp otel soranlara da bu oteli tavsiye edeceğim :)) Komisyon almıyorum merak etmeyin sadece güveniyorum ki en azından ne dediğinizi anlayıp yardımcı olmaya çalışacak insanlardır.


Car boot..
İngilizce kitaplar doğal olarak :))
Yiyecek standları da fazlaydı bu sefer..
İkea standı..Burada bir firma (benim de müşterim) günübirlik tur yapıp İzmir İkea ya götürüyor 8o ytlye..Kahvaltı ve öğle yemeği dahil,Fethiye -İkea İzmir-Fethiye ...

Bu fikir bende de uyanmıştı..Sardunyaların tanesi 3 ytl..
Car boot bu hafta daha çok farklı eşyaların getirilmesinden oluşmuştu..Geçen ay daha çok bardak çanak vardı.





3 tanesi 1 ytlye klasik sayılabilecek kalitede cd ler aldım :)
Nedense bu atı çok sevdim ..

Ev ve el yapımı çok güzel şeyler vardı..




Çanta yapanlar için görüntüledim :))

İrlanda ve İngiltere geleneksel tatlı ve tuzlu kekleri..Çok güzel bir kahvaltı sonrası gittiğimizden hiçbirinden alamadım.











Domuz sosisi..O gün orada satıştan komisyon aldık komite olarak..








Jacobs Kahve ve Doğadan Bitkisel ürünleri sponsorumuz karnavalda..O günde stand açtılar ilk defa..
Bu sefer fazla bir şey bulamadım kendime..Bir seramikkedi biblo ve yayvan toprak saksı.
Bu bizim caretta caretta maskotumuz ..




Bir car boot ta böylece bitti.O gün öğlen önce deniz kenarına gidip bir şeyler içtik Uzunbeyle..Sonra da Çağıl ı dershaneden alıp eve gidip bahçede hava kararana kadar taştan yol yaptık çamın altına.Çağıl t'shırtle çalıştı..Hava çok güzeldi.

8 yorum:

nilly dedi ki...

Bu car boot bizim last thursday'e benziyor. Bizde gidip birseyler satiyoruz. Bizde her ayin son persembesi oluyor. Mart'tan itibaren yeniden baslayacak. Sizin orada gunluk guneslik olmus bile, herkes kisa kollularla.

Adsız dedi ki...

Senelerdir özenirdim Digitürk'de izlerken keşke bizde de olsa diye. İstanbul'da sanmam ama yazlık yerlerde bu seneye çoğalacak gibi Asortik'cim. Kesin ne var ne yok toplarım kokoşluğumdan :)

ginger dedi ki...

Çok güzel bir geridönüşüm.Evinde görmekten sıkıldığın ama atmaya kıyamadığın şeyleri değerlendirme şansı.Bizde de olsa keşke.

snms dedi ki...

Almanya'da da var bu gibi pazarlar.Bit pazarı deniyor daha çok 2.el şeyler satılıyor.Ben daha hiç gitmedim.Ama öyle güzel anlattıyorsunki benimde gidesim geldi.İlk duyduğuma bende gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada linklerine benim sitemide eklemişsin çok mutlu oldum.Teşekkür ederim.

Sevgiler....

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Gerçekten çok özeniyorum ben buna. Bir de orada gördüğüm süpermeyn kostümünü yavrucağım pek beğenirdi eminim. Gerçi koca kazık oldu ama neticede seviyor çocuklar.:)

Sanem dedi ki...

Senin bu stand fotoğrafların öldürecek beni. Verdiğin bu ayrıntılı fotoğraflar sayesinde bir bir geziyor gibi oluyorum o standları.
Sevgiler

Asortik Krep dedi ki...

Nilly, ben de amerikan filmlerinden garaj satışını biliyordum ama bagaj satışını ilk defa burada gördüm :)

Eda süner, aslında bizim ülkemizde de yapılsa çok iyi olur.Düşünsene her evde, balkonlarda, yazlıklarda, bodrumlarda satılacak o kadar çok şey çıkar ki bizim evlerimizden..

Ginger, biz pazara bile gittiğimizi söylemeyiz genelde ama nasıl çıkıp satış yapacak sosyetik kadınlarımız bilmem :) Olsa iyi olur fikrine katılıyorum sonuna kadar..

Snms, eskiden Topkapı garajlarının arkasında vardı bit pazarı ama bu evdeki eşyaları direk kendin sattığından daha avantajlı.Çoğu şey 1-5 ytl arası..

Fikrimin İnce Gülü, ben de amerikadakilere özeniyordum.Bütün çevremdekilere söyleyip duruyorum burada..

Sanem, onun için koyuyorum zaten..Yani sizin için :))

snms dedi ki...

evet oraya bende gitmiştim.Ama benim dediklerimde senin anlattığın gibi herkes kendi eşyasını satıyor böylelikle evde bir kenarda duran şeylerden kurtulmuş oluyor.Sadece adı bit pazarı heralde 2 el eşya olduğu için.Sevgiler