Cuma, Mayıs 09, 2008

Benim bahçem 2

Bahçenin 2. bölümü..Bitmedi, bir 3. var ama sonra .Yok o kadar büyük değil sadece çok çiçeğim var ve yeni düzenlemeler..Daha kaktüslere başlamadık.Aslında site olduğumuzdan bir düzeni var ama pencere ve duvar kenarları bir de çamın altında kalan boşluk bana yetiyor..Yani köşe ev olduğumdan karışamıyorlar.Aslında istiyorlar ama yemiyor diyelim :) Öne ve arkaya da sevdiğim çiçekleri diktik..Güller vardı,bizde ekledik.Geçtiğimiz haftalarda taç yaptırdık sokak kapıya..Uzayan gülü sardık..

Geçtiğimiz kış bayramda Burculara giderken ona bir sürü kaktüs götürmüştüm..Çoğunlukla da ne yapması gerektiğini filan anlattım.Baktım atahan bizi dinliyor..Sordum ona atahan ben ne iş yapıyorum diye..O da bana sen çiçek bahçıvanımısın dedi :)) Yiyecektim onu..Bu ne güzel bir soru diye..Gerçek işimi söyledim ama yine de bana çiçek bahçıvanı desin, gerçi ben işimi çok severim ama onun kelimeleri ve vurgusuyla çiçek bahçıvanı bile olabilirim :))

Aslında bahçe için çok bilgili değilim,sadece ne bildiğimi ve bilmediğimi biliyorum..

Burcudan avon paketi geldi kocaman..İçinden herkese bir şeyler çıktı..Çok güzel çantaları vardı bu sefer avonda..Yarın resimlerim.Bu arada son carboot sell'in resimlerini koymamışım.Hem de annemlerle gittik..Bu ay son defa 18 mayısta..7 haziranda da karnavalımız var :) Siz benim resimlerle gelmiş kadar olacaksınız ama yakın civardakileri bekliyorum..Ya da o zamana tatile çıkanları bekliyorum..
Mutfak camından bahçeye ve yola bakış...
Çamın altı..

İşyerimizin yaşgününe hediye gelen ortanca..Şu an büroda.

Somon gülüm ben bu resimleri çekerken açmamıştı..Şu an onlarda açık ama bu resimler ancak annem gittikten sonra çekildiğinden şimdi konulabildi..Bahçenin yeni düzenlemesi de daha sonra bir ara yazacağım..
Bu aralar hem yoğunuz hem de işler ters gidiyor.Uzunbeyle aynı işteyiz ama özel konularımızı bile konuşacak zaman yok.Piyasa kötü..Ancak turizm hazırlıkları başlıyor..Çok ucuz yerlere itibar etmeyin..Özellikle herşey dahillere..Benden söylemesi.yarım pansiyon oteller tercihiniz olsun.Çıkın dolaşın ki iyiyi ve güzeli kendiniz bulun..Otellere verdiğiniz parada sağlıklı şeyler yemeniz mümkün değil..Yani ya yöresel olup işinde usta olsunlar ya da kaliteli olduğu için kalın..Ucuz olduğu için tercih etmeyin.Birde nasılsa parasını ödedim diye yiyecekleri çarçur etmeyin..GELECEK SENE YİNE SİZDEN ÇIKACAK O PARALAR..burada ama başka yerde.

Bu aralar karı-koca çok bunaldık.O işten ben güçten bunaldım :)) Yani onun bunalımı da beni yoruyor..Herşeyi idare etmek adına bazen çok idareli olmak gerekiyor..
Kafasına bir şey vurup tatile kaçırmak içimden geçen :)) Çünkü çok çalışkan olduğundan tatilde bile dinlenemez..Bir de sezon daha yeni başlıyor ama çok sıkıldık işlerden..Biz ancak kışın tatile gidebiliyoruz artık biliyorsunuzdur..Bunlar lafta sadece tabii.Beraber yaz döneminde hiç bir yere gidemiyoruz zaten.

Bu hafta işler bitmedi..Yarın işe geleceğim sanırım..Zaman bizim için önemli :)




Bu benim arkadaşım Gülderen'in bana ördüğü çılgın atkım..Çok iyi çıkmamış belki daha iyi bir resimle sunarım tekrar.Süper bir şey ben çok beğendim.Hani bir şişe geçirilmiş 4 renk vardı ya kışın göstermiştim .Bu atkıydı işte.
Bu da benim sarışekerim :)) Kanaryam..Bazen bloğa yazı yazarken ya da konuşurken ötmesinden lafımı anlayamıyorum.Çok güzel öter ve gelen her müşteri bu sesin dışarıdan geldiğini düşünür..Masama yaklaşan görünce şaşırıyor...
Kafesini yeni aldım Korhan'dan( fethiye pet)..Bu konuda uzman olan arkadaşlar varsa böyle asortik kafeslere su kabı nasıl oluyor bir zahmet söylesin..Suyu dökülüyor da.

5 yorum:

yasenin dedi ki...

nihayet yorum bırakmayı başaracağım inşallah eviniz ve bahçeniz çok güzel fethiye ve ege çok güzeldir herhalde gelmek kısmet olmadı

♥ Suzi ♥ dedi ki...

Evin tamda benim kaçıp sığınabileceğim bir liman gibi görünüyor ...Yani o kadar sıcak ve güvenli...

Hayatın Ressamı dedi ki...

yaa içim açılıyor buraya geldiğimde.bende bahsetmiştim ektim bir sürü şeyler bahçeye ama isimlerini bilmiyorum .buradan örrenicem.çok güzel mutfaktan görünüş...

funda dedi ki...

uzundur sessiz bir ziyaretçinizdim.. canım biraz sıkkın olsa bu sayfadaki güzellikler mutlu olmamı sağlıyor... bugün de öyle oldu ...bu güzellikleri görüpte sevinmemek mümkün mü...çok şanslısınız...biz de öyle :)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun... Yok öyle bahçe yazılarıyla bu mutlu günü geçiştirmek...Bahçe yazısı da güzel tamam hakkını da yemeyelim ama doğum günü yazısı nerede?