Perşembe, Nisan 02, 2009

Bu güzel şey annemin patchwork yatak örtüsü..Kendi yaptı, kursa gidiyor ya..Evde bir sürü bir şey çektim,hepsi çok güzel olmuş,ben hepsini alacağım Burcuya bir tane verecek.. :)

Dün çok komik bir şey yaşadım.Çevre derneğine giderken arabayı öğretmen evinin önüne parkettim. Dönüşte geldim,anahtarı çıkardım.Basıyorum anahtara açmıyor bayağı bir aynaya falan tuttum.Bir yandan da neden açılmıyor diye düşünüyorum,bir türlü dikkatimi toplayamıyorum ya da şöyle yazsam daha doğru sanırım aklım başka yerde arabayı açamıyorum.Bir ara kendimi toparladım ve ne yapmam gerekli diye düşündüm ki anahtara bakmak o zaman aklıma geldi, benim arabanın anahtarıyla arabayı açmaya çalıştığım için açamamışım , kendimi tebrik ettim, hiç bu kadar uçmamıştım :)) uzun süredir.Benim için böyle şeyler garip aslında.Pratik bir insanım normalde ,arabaya 3 adım kala anahtarım elimde olur ve hemen otururum.
Şimdi çıkmam lazım, size dalga ve martı sesleri yolluyorum Çekmeceden.. İlk fırsatta deniz kenarında kahve içmeye gitmek istiyorum :) Fal bakacağım kendime . Dalga seslerini dinlemeye ihtiyacım var.. Özledim denizi seyretmeyi.Çok uzak duramadığımı yazmıştım değil mi..?

3 yorum:

HAYAT dedi ki...

çok cici ama acayip beğendim.annenin ellerine sağlık.
evde bilg olması çok güzel en azından yazıcak fazla bir şeyin birikmiyor ve bize hemen aktarıyorsun:)
araba macerana çok güldüm ama çok şekersin:)

gönül dedi ki...

Asortik annenin sampler örtüsü hoş olmuş ellerine sağlık,bu arada sen de hoş geldin vaktin güzel geçiyor görünüyor tadını çıkar canım,
sevgiler

Asortik Krep dedi ki...

Hayat, resimler birikti gerçi uzun yazmaya vakit bulamıyorum..Pazar günü belki Demirköy'e geçeceğiz Annemle.. Telefon numaram değişti senin numaran bende şu an yok.Numaranı bana mail atabilirmisin..? Benim sendeki numaram 03 ile bitiyorsa beni arayabilirsin o Burcu ile konuştuğum hat,o değişmedi,diğer numaram şu an farklı.Yazarsan kapıdan uğrarım yine :)

Gönülcüm, seni özledim :)) bugün kulaklarını çınlattım patchworkleri görünce..