Salı, Nisan 07, 2009

Fethiye' den sevgiler :)

Bu güzellik (yılbaşı çiçeği) Demirköy'den .. Annemin teyze kızı bana hediye etti :) Otobüste kutu içinde Akdenizle tanıştı.. Sabah 10 da geldim. Uzunbey beni karşıladı.Çağıl okulda.. Dün İstanbul yağışlı ve soğuktu,beni pek etkilemedi çünkü son günümdü.. Buradaysa dağlardan inerken çok yağmur yağıyordu ama ben otogara geldiğimde dindi.Şimdi evdeyim. Bugün aslında bir toplantım vardı,yorgunda değilim,uyudum otobüste ama gitmeyi düşünmüyorum..

Bugün Uzunbey'in doğumgünü.. ( Yeni yaşını en içten dileklerimle bir kez daha kutluyorum buradan -bugün okursan diye yazıyorum-) Akşam için kendim pasta yapacağım ona :) Klasik bir pasta olmayacak bu.İçimden gelen doğaçlama bir şey olacak :)

Çağıl okuldan geldiğinde evde olmak istedim aslında bugün,toplantıya gitmeme sebeplerimden biri bu.Diğeri de pasta yapmak.. Ben yoldayken daha Annemle Babam aramış sabahleyin..Annem zaten damadını çok kollar, ona takılmama bile izin vermez bende ona bazen Uzunbey'in annesi derim :) İnsanlara takılmayı severim.Belli bir ölçüsü vardır tabii ki..

Otobüste yine şöför arkası bir numara geliyorum..Yağmur damlaları kocaman camlara vurup duruyor.Herkesin tersine yağmur yağarken araba kullanmaya bayılırım ben.Hoş ben gece araba kullanmayı,uzun yolda kullanmayı,yağmurda kullanmayı severim :)

Çok sevdiğimiz bir arkadaşımız var, o ve müstakbel eşi yarın akşam yemeğe gelecek bize.. Şimdi kalkıp yarın akşam için de hazırlık yapmam gerekecek.. Bu hafta yoğun geçecek yine.

Mantar Festivali sonunda yapılacak,eğer yağmurlar izin verirse bu hafta sonu.
Linkte bilgileri bulacaksınız. http://www.kuzugobegifest.com/ Ben komiteden ayrıldım.Hafta sonu da Çalış Karnavalının yemeğinde görevliyim..

Çağıl'ın odasından mor salkımlar ..Aşağıda gölgede kaldığından daha açmamış ama sokaktan görüntüsü çam ağacının üstü mor mor salkım dolu..

Üstümü değiştirip ,mutfağa gireceğim, biraz bu geceye biraz da yarın için hazırlık yapacağım bu akşam.

İstanbul fotoğrafları ve anıları başka bir yazıya artık.

8 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hoş gittin Asortik:) Kolay gelsin! Uzunbey'in doğumgünü mutlu olsun! Nice yaşlara sağlıkla! Pastanın fotosunu isterim ben:)

Burcu - Mutfak Camı dedi ki...

Uzunbey abinin doğum günü kutlu olsun. Nice nice senelere...

Sarı Kağıt dedi ki...

Hoşgeldiniz. Özledik :)

CaDı dedi ki...

Bende pasta fotoğrafı isterim:) Nice güzel yaşlara.. Hep birlikte olun inşallah!!

Adsız dedi ki...

evinize hoş gelmişsiniz))eşinizin doğum günü sanırım bir anlamda,sizinde doğum gününüzdür.sağlıklı,mutlu ,sevgi dolu,uzun yıllar diliyorum.eylül

Mine dedi ki...

Fethiye'ye hoşgeldin:)
Bu arada eşinin de doğum gününü kutlarım.Nice mutlu yıllara!

cenebaz dedi ki...

Hoşgeldin ve eşine nice mutlu yıllar:))

Asortik Krep dedi ki...

Kirpikteki Gözyaşı, pasta öyle fotosu çekilecek kadar süper bir şey olmadı ben de çekmedim..Birde Uzunbey yaşgünü kutlamaktan pek hoşlanmıyor-artık yaşlanıyor mu ne :) fazla gümbürtülü bir şekilde kutlamamıza izin vermedi :)
İşyerine gitmediğimizden orada pasta kesemedik, ben her çalışanın doğumgününde pasta alır keserim büroda , bugün saat beşte işte keseceğiz haberi yok :) Çağıl da kurstan sonra buraya geliyor zaten..

Burcu, sağol şeker :)

Sarı kağıt, ben de :)

Cadı, umarım senin işler de yolundadır,istanbulda hiç blog okuyamadım..

Eylül,onun doğumgünü benim için de özel, :)

Mine, teşekkür ederim.. Senin İstanbul ziyaretine de bayıldım..Güzel yerlere gitmişsin ..

Çenebaz, teşekkürler :)