Salı, Nisan 21, 2009

Merak ettim :)

Benim yazılarımı uzun süredir okuyanlar bilir ki resim her zaman yazıyla bağlantılıdır.Bugün ilk defa bağlantısı olmayan,bağımsız konuda bir resim kullandım.Merak ettim acaba resmi gördüğünüzde yazıyla ilgisi olup olmadığına bakıyormusunuz..? :)

Bugün Fethiye Ticaret Odasının seminer için getirttiği Ahmet Şerif İzgören ile tanıştım. Aynen kitapları gibi samimi ve hoş biri. Festivalimize davet ettik tekrar ama uygun olmadığını söyleyerek reddetti. Ben onu çok geç keşfettim (Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır'ı okudum) ama tüm kitaplarını okumayı düşünüyorum :) Zaten 14 tane kitabı varmış,bugün kendi söyledi ve bende hatta espri yapıp takıldım..Resmini çektim, ve bir salon dolusu insan hayran hayran dinledik :)
Resminin yayınlanmasından fazla hoşlanmıyor sanırım bu yüzden yazıya koymadım..


Bunlar Hayat 'ın geçen gün yazdığım kapı üstü örtü geleneğini yansıtan örtüleri.. Bana resimleyip yollamış :) Buradan teşekkür ediyorum bu ince düşüncesi için.

Yarın sabahtan önce Kaymakamlık 'ta işim var, sonra da burada yaşayan yabancıların oluşturduğu bir grubumuz var.Adı FİG. Fethiye İnternational Grup.İngilizler ve Almanlar ve Türklerden oluştuğu için adı uluslararası grup :) İskoçlar da var arada.. Burada ikinci el satışları onlar başlattı aslında FETAV'da. Daha sonra başka yere taşınmak zorunda kaldılar. 1.katta bir dükkan bulundu ve orada devam ettiler ama pek memnun değildiler yerlerinden..Ben de onları asiste ediyorum şimdi ve daha iyi bir yer kiralamaya çalışıyoruz .Yarın randevumuz var dükkan sahibiyle..Bizim Mavi Kuş'un arkasında bir yer bulmuştuk.(Benim arkadaşım buldu aslında ben sahiplendim :) Daha sonra da orada kadınlar için bir el sanatları pazarı yapabilirmiyiz diye çalışmalarımız var.Umarım her şey yolunda gider ve dükkanı kiralayıp, pazarı yapabiliriz zamanla.Bu arada FİG, kazandığı paralarla öğrencilere burs veriyor.Köy okullarında ihtiyaçları karşılıyor.Bazen hasta çocuklara maddi yardımda bulunuyor,ameliyat parası falan..
İşte böyle bir grup Fig.Daha önceden yazmıştım ama uzun süredir hakkında yazmamışım..
Yarın ilk fırsatta Zen'de masajdayım , bu ay atladım,gidemedim yüz bakımına da.. Perşembe Akşamı bir partinin yemeğine bilet aldık,ben üye değilim ama Mavi Kuş Berna ile Fatoş üye ve onları yalnız bırakmak istemedim :))
Yazıyı burda kesiyorum ve bir an önce yolluyorum ki yatayım..

7 yorum:

sessiz balik dedi ki...

asortik ablaaa
ben ne zamandır yorum yazmıyorum .. dur önce İzgören hocaya olan hayranlığımı ve "Avucunuzdaki Kelebek" ile başlayan takipçiliğimden bahsedeyim.Vaktin birinde onun bir şirketinde de işe başlamak üzereydim Tanrım ne şans ama olmadı.
daha sonra da ; kapı örtülerinden biz de de var ,yani anneannemde.Ama o bunları kapıda kullanmıyordu pek, ama harika el işleri bence .hatta annem tablo yaptırdı ikisini

Koyubeyaz dedi ki...

Belkide takip ediyorsunuzdur belkide gormusunuzdur ama ben gormemis olma ihtimalinizi dusunerek bu linki size ulastirmak istedim zira ben bu fotograflari gorunce aklima hemen siz geldiniz...

http://www.apartmenttherapy.com/sf/plants-flowers/succulent-tea-party-at-flora-grubb-gardens-082582?image_id=103161

Asortik Krep dedi ki...

Sessiz Balıkım, havaya girmeni uzaktan bekliyordum zaten :)Farkındayım yorum yazmadığını..Şimdi 3 şirketi varmış :
Bu kapı örtüleri her koşulda kullanılabilen örtülerdi sanırım..Biz de halk oyunları oynarken bunlardan şalvarın üstüne asıp önlük gibi kullanırdık.Çok işlemeli ve renkli olanları da mevcuttu..
Ben bir de çok eski hamam takımlarını severim,kumaşları el dokumadır.

Koyubeyaz, süpersin :) Bir ara takip ediyordum ama mail grubundan çıktım.. Görmemiştim ama çok güzeller :) Teşekkür ederim farkettiğin ve bana gösterdiğin için.

pinarbk dedi ki...

Ablacığım,bakmaz olur muyum hiç?:)))

Adsız dedi ki...

örtüler süpermıs.bende severım bu tarz seylerı.resmın guzel olmasına dıkkate derım daha sonra alakalı olmasına :)

HAYAT dedi ki...

pazartesi günkü yazına yorum yazmıştım ama elektrik kesintilerinden ulaşmamış:(
ben demiştim bu resimler senin sayfanda güzel duruyor diye işte kanıtı:) farklı bir tarz var sende:)

Asortik Krep dedi ki...

Pınarbk,
Aferin, hediye alacağım sana bu yüzden gelince :))

Dolunay,bugün ayrıcalıklı,bugün ilişkisiz..Bugün resme göre yazı yok :)

Hayat, sen beni sevdiğin için öyle görüyorsun:) ya da ben sevdiğim şeyleri bir başka gözle görüyorum,sende beni sevdiğinden öyle görüyorsun :))