Cuma, Nisan 24, 2009

Teknede yemek

Dün akşam böyle bir teknede yemeğe gittik.(Fulya 5 ama nette resmini bulamadım,bunların biraz büyüğü diyelim) Burada günübirlik geziler yapan tekneler geceleri de "dolunay gecesi" diye gece turuna çıkıyor ve körfezde küçük turlar atıyor.Manzara süper ve karşıdan Fethiye aynı boğaz gibi ışıl ışıl.Gerçi, bizim grup muhabbetten pek vakit bulup manzarayı seyredemedi o ayrı ama fonda sanat müziğinin en güzel şarkıları,teknede balık yerken süper yoğun geçen ve tekneye son dakika yetişen biri olarak keyfini çıkardık diyelim..




Bazı büyük teknelerin altı böyle yemek düzeninde banklardan oluşuyor. Gündüzde her aile bir banka yerleşip günlük turda isterse gölgede isterse yukarıda güneşlenerek her koyda denize giriyor.Dün akşamki parti yemeği işte böyle bir şeydi..Herkesi tanımıyorduk ama tanıdıklarımız bize yetti :)

Biz bugün işleri toparlayıp kısmet olursa 2' de Ispartaya yola çıkacağız.. Şu an işyerinden yazıyı yazıyorum, benim bilgisayarım evde. Biraz sonra eve geçeceğim ve son hazırlıkları yapacağım.Annemler dünden yola çıktılar.Teyzemler araç kiraladı, aynı araçla hepsi gelecek.. İki dayım, annemler,teyzemler, teyzemin eltisi ve teyzemin oğlu aileleriyle geliyor. Bizde Burcular Atahan'ın okulundan, Çarli' de iş durumundan gelemiyor.Buraya yakın olduğundan biz gidebiliyoruz yoksa yarın dönmemiz gerektiğinden daha uzak bir yere gidemezdik..

7 yorum:

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ne keyifdir kim bilir Asortik. Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel:) İyi yolculuklar bu arada!

Adsız dedi ki...

iyi yolculuklar.seni seviyorum.zen güzellik

ASLI dedi ki...

Bu 23 Nisan sizin için keyifli bir bayram olmuş. Ben de dün akşam arkadaşlarımla birlikteydim. Arkadaşlarla olunca insanın keyfine diyecek yok tabi =)

pinarbk dedi ki...

İyi yolculuklar, iyi eğlenceler. Yalnız, tekne resmi koymazsanız, çok mesut olacağım. Zira, teken gördüğüm an, hayal kurmaktan alamıyorum kendimi. Öyle olunca da çalışamıyorum haliyle:)))

La Madame Chapeau dedi ki...

Tekneleri seviyorum. Denizi de... Yemeği de... Teknede yemeği de :)

İyi yolculuklar!

aysegul dedi ki...

İnanamıyorum yaa,beni bloğunuza eklemişsiniz.Harrika bir bloğunuz var.Walla yağ çekmiyorum.Ben çok
acemiyim,bu işi öğrenip sizi hemen
eklemeliyim.Ben de beklerim.

Tekne ve deniz,işte budur:)

Sevgiler..

Asortik Krep dedi ki...

Kirpikteki Gözyaşı, bence her ikisi de buraya gelince denenmeli..

Zen Güzellik, ben de seni seviyorum..
Teşekkür ediyorum o güzel masaj seansı için ayrıca :)

Aslı, o gün nasıl yoğun bir trafik yaşadık,anlatamam..Vakitsizlikten yazıda da anlatamadım ama tekneye adım atana kadar o gün oturmadan geçti ve çok terslikte yaşadık üstüste..Hatta geç kaldık ama daha tekneye girdiğimizde gülen yüzlerle karşılaşmak bizi rahatlattı, Uzunbey' de , bende stres attık..
Pınarbk Hanım, sizden çok özür diliyorum :P ama bizim sezon yeni açılıyor,burada bol bol güzellikler göreceksiniz..Hele bu sene yüzmeyi çok özledim..Deniz manzaralarına ve dalgalara doyamayacaksınız diyelim :))

BB, o zaman buraya gelin :) Kaş'ta olabilir :P Ben çok sevinirim :)

Ayşegül, bizlerde böyle başladık, hem sosyal duyarlılığı olan insanları severim ben :))