Cumartesi, Temmuz 25, 2009

Bekle beni İstanbul :)

Bugün Çarli'nin doğumgünü..
Bugün İstanbul' a yola çıkacağımıza da ayrı seviniyorum. Aslında o bugün çalışıyor,bizim de akşama arkadaşımızın düğünü var.Planları pazar akşamına kaydırdık..Bir terslik olmazsa pazar akşamı beraber olmayı düşünüyoruz. Sabah işe gidip bilgisayarı açtığında yazıyı görmesini istediğimden ilk olarak burdan kutlamak istedim..
Doğumgünün kutlu olsun canım.. Nice yıllar diliyorum mutluluklarla beraber :)
Çağıl evde bana seni aratmıyor, oğlan dayıya benzermiş derler ya bazı davranışları aynı sen :)) Espri anlayışı bile.. Bazen ona bakıp senin küçüklük hallerini hatırlıyorum.. Bazen de ilerisini merak ediyorum.. Senin kızında bana benzer mi acaba ..? :P Ben çok isterim .. :)
Seni buralarda çok özlüyorum , telefonlaşmak biraz olsun özlemimi giderse de en azından sesini duymak beni rahatlatıyor.. Orada olduğunu bilmek çok güzel :)) Yeni yaşın kutlu olsun benim canım kardeşim.. İyi ki doğdun :))
Not: Bir terslik olmazsa yarın gelirken Korkuteli, Denizli, Bursa yolunu deneyeceğiz bu sefer.. Daha yakınmış.. Ya da Bandırmadan feribota geçebiliriz, daha belli değil..Yoldan ararım normal bir saatte. Toparlanıp yatacağım en kısa zamanda.. Tersine böyle gecelerde de beni uyku tutmaz ama 4 gibi çıkmayı düşünüyoruz..

10 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Çarli iyiki doğmuş, Çağıl iyiki ona benzemiş, Çarli'nin kızı iyiki sana benzeyecek :)
Güzel bir yol diliyorum sana, güzel fotoğraflar da bekliyorum.
Çarli yaş günün kutlu olsun :)

Rahşan dedi ki...

Canım, İstanbul'da ne kadar kalacaksınız? Çarşamba-Cuma arası Karadenizde'yim ama öncesinde görüşmek isterim. Nedir durumlar?

Rahşan

Özlem dedi ki...

hayırlı yolculuklar cnm.
çarlininde doğum günü kutlu olsun.
pazar günü mükemmel bir gün geçirmenizi diliyorum.
herkese selamlar...

Unknown dedi ki...

Sevgili Asortik,

Dün akşam rüyamda seni ve Burcu'yu gördüm. Çarli'nin doğumgünü için acele acele hazırlanıyordunuz. Bir tatlı telaş vardı havada:)
Eskiden düğünlerden önce gelinlerin, kızların sarka, bindallı, elmasiye gibi yerel düğün kıyafetleri giydiği, düğüne hazırlandığı saatler olurdu. Bilmem sizde de var mıydı bu gelenekler? Herkes giyinmesi zor olan ve her bir parçası başka birinden toplanmış bu kıyafetleri giymeye çalışır, birbirine yardım eder, bir yandan makyaj ve saçla uğraşırdı.

Dün ilk defa resmini gördüğüm, keyif kadını olduğu duruşundan belli olan, alımlı sen ve bir genç kız zarifliğindeki Burcu'da da aynen o telaş vardı:)
Pek eğlendik rüyamda inan.
Çarli'nin doğumgününü kutluyor ve size de en az rüyamdaki kadar bol kahkaha ve eğlence diliyorum.
Dönünce ayrıntıları bekleriz:)

Asortik Krep dedi ki...

Gülencim, yol hikayemiz çok renkli geçti, gece süperdi :) bu gece de paatamızı aldık,annemlerde hep beraber Çarli'nin yeni yaşını kutlayacağız..Fotoğraflar yazıya artık :) ve teşekkür ederim..

Rahşancım, işlerden çok kalamıyoruz, yarın sabah erkenden yola çıkacağız..Bir daha ki sefere görüşmek çok istiyorum ama..

UÇURTMA;) dedi ki...

hayırlı yolculuklar, kazasız&belasız...

Asortik Krep dedi ki...

Özlemcim, pastamızı yedik,resimlerimizi çektik,birde gece pazarı bile yaptım sahilde,4.30 da kalkıp yola çıkacağız kısmet olursa..

Dağlar Kızı, rüyan hayra çıktı.Burcu Çanakkale de ama Atahan geldi Çarli'nin pastasını yerken,amcası getirdi bize Çanakkaleden onu,annemler götürecek bir kaç gün sonra..Burcu'yu değil ama Atahan'ı görebildik böylece :)) Benim için yazdıklarına teşekkür ederim.. :)
Ayrıntılar ve boğazda tekne turu resimleri dönüşte..

Sibelbek dedi ki...

biraz geç kalmışım ama kardeşinin yeni yaşı kutlu olsun. İstanbul seni gördüğüne sevinmiş belli ki, hava pazar günü bence çok iyiydi :)

Adsız dedi ki...

Doğum günüm için sunulan iyi dilek ve temennilere çok teşekkür ederim özellikle atoşu doğumgünüme yetiştiren burcu ya minnetarlığımı da belirtmek isterim. Çok sağol kardeş çok iyi geldi. Çağıl da olsaymış ....

carli

Asortik Krep dedi ki...

Uçurtma, zor ama keyifli bir yolculukla döndük, yazıyı hazırlamaya çalışıyorum..

Tibet'in annesi, cumartesi gecesi boğaz göl gibiydi şansımıza ve pazar günü de esti ki çok hoştu,esintiyi özlemiş biri olarak :)

Çarli, rüya gibi geldi geçti..Güzel bir geceydi. Çağıl İstanbulu kazanırsa ileride bu geceleri çoğaltabiliriz umudu içerisindeyim :) zaten geçen İstanbul ziyaretinde onunla çok ilgilenmişsin anlatıp durdu..
Resimler çok güzel çıkmış,herkesin mailine yollayacağım bugün.