Pazar, Temmuz 12, 2009

Ares bir yaşında :)

Dün bir gece önceki misafirlerimizi Yörük Müzesine kahvaltıya götürdük.Çok beğendiler,öğlene kadar beraber oturup, daha sonra onları yolcu ettik.. Çağılla Pera organizasyona söz vermiştik size yardım ederiz diye..Onlara yardıma gittik.Aynı gün bir düğün bir nişan olunca onlar için iyi oldu. Ben elimden geldiğince tül ve kurdele dekorasyonuna katkıda bulundum ama oğluş iyi masa taşıdı.. Bir ara baktım o da sandalyelere çiçek ve tül giydiriyor.. Her işi yaptı yani.. Akşamüstüne kadar ben fethiye yatch otelde kaldım ,orası bitince yukarıya hisarönüne geçtiler.. Geceleyeceklerini biliyordum ama sabah karşı dörtte geldiler.İşleri bitince birde çorbacı yapmışlar hep beraber :)) Cebine de para koymuşlar ki beklemediğimiz bir şeydi ama hepsinin çok yorulduğunu bildiğimden sesimi çıkarmadım.. Kendi istedi çalıştı kendi karar versin istedim. Normalde daha okulun kapanmasından sözü var bilgisayarcı arkadaşımıza orada çalışacak ama dünkü nişan arkadaşımızın kızınındı ve biz iş yüzünden gidemedik her gören bizi de orada sanmış.. O da düğün sahibi arkadaşıma ben yardıma geldim işi öğrenip bizde organizasyon firması açacağız demiş :P Hazırcevaplığı da bana benzemiş bende babama çekmişim :)

Masa üstündeki çiçeği bana göndermiş arkadaşlarım bir şey yapmadım aslında .. Zaten kahvaltıdan gittim oraya iş yapmaya, asortik kırmızı topuklu sandalet ve kırmızı tişörtümle, kot eteğimle pek bir koşturdum ama yine de çalıştım ve yoruldum sandılar :))

Gece sabah karşı dörde kadar yarı uyanık yarı uykulu bekleyince Çağıl'ı sabah ona kadar uyumuşum.Uzunbey'in sesine uyandım. Ares'i denize götürüyorum dedi.Önce git dedim, sonra da uykum kaçınca bende geliyorum diye takıldım. Koca Çalış' a götürdük. O girdi ,biz seyrettik. Sonra onu alıp eve bıraktık ve markete gittik alışverişe,dönüşte ben arabayı aldım Uzunbey pazara indi ve bana kaç haftadır sayıkladığım vişneleri aldı :) 5 kilo vişne almış. Ben bunlardan vişne likörü ve vişne reçeli yapacağım. (Burcu sana sözümü unutmadım ama bak likörden vermem reçel yapıcam sana)

Eve geldik, güzel bir kahvaltı yaptık balkonda ve şimdi herkes evin bir tarafında keyifte.. Üçten sonra denize gideceğiz çünkü geçen hafta yandık diye Uzunbey erken gitmiyor.. Ben de erken gitmek istiyordum ama kahvaltı keyfinden sonra kıpırdayamadım.

Koca Çalışta "Çalışbaba Türbesi.." Önündeki ağaçların altında gölgede otururken çektiğim bir resim bu sabah.
Gelecek hafta yanımızda çalışan bir kızımız evleniyor.. Bu hafta izinli, ondan sonraki hafta ise İstanbulda arkadaşımız evleniyor, belki Ankaradan oniki yaşından beri tanıdığım arkadaşım bana tatile gelecek düğünden sonra, daha belli olmadı ama onu bekliyorum.. Ağustosta aklım aslında bir fırsatını bulabilirsem kaçmakta, artık ortası mı olur sonu mu bilemiyorum..
Bugünkü video İclal Aydından..

4 yorum:

mavi dedi ki...

Ares için nice yıllara.umarım daha çokkk uzun yıllar sizinle beraber yaşar.Hala kayıp oğluşu Lucky'i bulamayan gözü yaşlı annesi şeniz (angel) http://mvbln.blogspot.com

uykucu dedi ki...

iyiki doğmuş ares:)
bende senden öğrendiğim tarifle geçen yılda yaptığım likörden hafta sonu yaptım, benim vişnelerim ablamların bahçesinden organikti:)
bu yıl fethiye planımız şimdilik rafta, yoksa dünden ordaydık:(

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

nice yıllara ares diyorum kendisine:)
ares adı da ne moda oldu sen geleceği öngören bir kadınsın valla asortikcim.güzel isim ama...

Asortik Krep dedi ki...

Angel, inan ki aklıma zaman zaman geliyor ve senden müjdeli bir haber alırım diye ümitleniyorum.

Figen, tahmin ediyorum güzel olmuştur :) Bekliyorum, birde sen bana hani bir yemek yeri ile ilgili şikayet dile getirmiştin..Sahibiyle konuştum ama mailini bulamadım..Kısaca yazıp bana yine atarsan sahibine ileteceğim..Çok üzüldü, olmaması lazım öyle bir şeyin dedi.. İlk defa şikayet almışlar bu konuda.. Mailini bekliyorum, ileteceğim.

Aqua,teşekkürler.. Ben mi eski Yunanlılar mı bu konuda yetenekli bilemem :P