Cumartesi, Eylül 19, 2009

Şeker bayramınız kutlu olsun , iyi bayramlar :)



Bayramda kendi yaptığım vişne likörümü açıp yanında çikolatalarla bayramı geleneksel balkon kutlaması şeklinde düşünüyorum.. Belki buralarda hava güzelse denize gidebilirim (şu an gök gürlüyor ama yağmur yok) ya da Uzunbey bana surpriz de yapabilirmiş..Oğluş kendine odası hariç bir de çalışma odası yaptı.Küçük bir odamız vardı,kütüphaneme el koydu, oraya kendi kitaplarını indirdi.. Bir de masa koyduk, siz kendinize planlar yapın beni rahat bırakın diyor. Annemlerden ve İstanbuldan uzakta bayram geçirmek bana bayram gibi değil de tatil gibi geliyor.. Alışveriş yapıp eve geldim ve şimdi bayram için şekerpare yapacağım ..

Bayramın 1. günü kendim için : Aşkım Bahardı

Bayramın 2. günü sizin için : Benim Gözüm Sende

Bayramın 3. günü herkes için : Dudaklarından Arzu

İYİ BAYRAMLAR :)

6 yorum:

mavi dedi ki...

Öne öpüşülür, koklaşılır, sonra da bir tabak içinde baklava ve yanında dondurma ikram edilir. Üstünede türk kahvesi yanında lokum ve likör mümkünse portakal likörü üstünede 80 derece Tariş limon kolonyası ve yanında bademli, çukulatalı şekerler kapıdan çıkarken de ele gizlice mendil içinde bayram harçlığı sıkıştırlır.
Fonda da Zeki Müren "Gitme be kadın" dinlenilir.
İyi bayramlarrrrr.

Leylak Dalı dedi ki...

Mutlu bayramlar...
Ben 1.günün şarkısını alayım.
"aaaah geçti o günleeeer/unutuldu yeminler/bir kırık kalp kaldı"
Hiç kırılmasın kalbiniz, sevgiler...

Hayatın Ta Kendisi Lokantası dedi ki...

Kahkahalar,yeni heyecanlar,bebekler,düğünler,eğlenceler ve tatlı sürprizler olsun. Tatlılar olsun kazandibi,tarçınlı kurabiyeler,elmalı kekler,şekerli kahveler. Görüşmek için telefonlaşmalar olsun.Buluşmalar olsun,kavuşmalar olsun "biz" olsun;"ben" olmasın. mutluluk parayla, eğlence zoraki olmasın veee bir kere söylensin,yeter olsun. En önemlisi sevgi olsun..aşkolsun..daha n'oolsun...ŞEKER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN :)

Asortik Krep dedi ki...

Angel, biz de muz likörü olurdu hep,yanında çikolata ve badem şekeri..Boğaziçi kolonyası,mendiller aynen, birde mantar patlatırdım ben :) İki tel arasında..Baklavalar anneannemde tepsi tepsi, annem küçük olduğundan ancak bayram sonrası gelinirdi tüm bayram ya anneannemlerde Demirköyde ya da babannemlerde Lüleburgaz da ya da Çatalca'da geçerdi..

Leylak Dalı, ne demek tamam beraber dinleyelim :)) Bu şarkılar benim çocukluğumun plaklarındaki şarkılar..

mavi dedi ki...

bu yorum yayınlanabilirmi yayınlanmazmı bilemiyorum :(
benim sayfayada mahkeme celbi gözüküyo gibi
ayrıca youtube,dinleyiver siteleri hep kapatılmış .
nedense adalet burda pek hızlı.umarım aynı hızı garipoğlu davasında,ergenekonda,yanlış hatırlamıyorsam ankarada bahçelievlerde bir evde öldürülen 7 gençi ve daha niceleri içinde hızlı olur. ışık hızı !

Asortik Krep dedi ki...

Hayatın Ta kendisi Lokantası, ne güzel temenniler bunlar ,bayıldım :))

Angel, Şaşırmıyorum çünkü bu insanlar için beklentilerim zaten bunlar ama daha kötüye gidecekler ve durumu nasıl kurtaracağız bilemiyorum..